- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
ImI882 #116102 üzenetére
Valóban nem könnyű. Főleg, mert akkora a szórás uo. típuson belül is, ami szégyen a gyártókra nézve. Íves monitorból a G7 nagyon szép képet ad, de 1000R... pfff ... számomra megszokhatatlan lenne. Ráadásul ugyanaz igaz erre is mint amit az előbb írtam, plusz a VA panelek (black smearing bár ez is a G7-nél a legjobb) és az íves panel sajátosságait is figyelembe kell venni
Nincs más mód ha bitosra akar menni az emben: netes rendelés, és az adott darabot megvizsgálva, letesztelve eldönteni tetszik-e ill. ha toleranciahatáron kivül eső jellemzői vannak akkor el kell állni és kész.
aleister: igen, összességében a DELL-t jobbnak tartom (megjegyzem én br. 160k-ért vettem, de elvétve még picivel alatta is előfordult már). Viszont az összehasonlításod sántít kicsit, ti. a használt hw árát nem lehet összehasonlítani az újjal (mivel az ugye használt). Azon kívül pontosan ismerni kellene az adott 27GL850 milyen darab (esztétikai állapot, panel, garancia, tartozékok, stb.). Nagyon ajánlom, hogy semmit (se újat, se használtat) NE vegyél látatlanban, esetleg úgy mint fentebb írtam. Szerencse kérdése milyen darabot fog ki az ember (panel homogenitás, színek, háttérvilágítás és bleedig) tökmind1 milyen gyártót vagy típust választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged