- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Én még csak szemkímélő monitort láttam élőben és ezek rendesen működtek. Ha valami gyári hibás, az előfordul, ki kell cserélni, ennyi.
Tökéletes monitor meg nincs, előnyök és hátrányok vannak és ezek mérlegelése, mi az amit elviselsz. Ma már minden monitor pwm mentes és egyik sem bántja a szemet ha normálisan be van állítva. Én ezt a hozzászólást egy sokat szidott TN panelen írom. Nincs semmi hibája, szemből nézve teljesen egyenletes a képe, minimális bevilágítás van a széleken, de ez minden TN-en van, normál használat mellett nem látszik. Természetesen nincs 3000-es kontrasztja, meg nincs 200 fokos betekintési szöge. A másik két panelnek is megvannak a gyengéi, főleg ha vékonykávás monitort választasz, ott több képhiba lesz.
A te esetedben érdemes lenne elmenni egy boltban ahol sok monitor van és élőben megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farming Simulator 25
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest