Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Én szerintem jó a WiFi-s klíma, én nagyon szeretem. Például most úgy alakult, hogy egy időre haza kellett ugranom, abszolút nem volt tervezett... 150km-ről már előző nap bekapcsoltam és áthűtötte az egész lakást, és nem arra értem reggel vissza, hogy még órákon keresztül MAX-on kell járatni és munka közben leviszi a fejemet a cúg... Mert igen, azt a szobát ahol van, rettentő hamar áthűti. Viszont mire a hideg átszivárog a többi helységbe, az idő...
Nagymuterhoz szerelnek nemsoká klímát, Daikin Sensira volt eleinte a befutó. Az itteni hype, meg az én Panasonicos japán-vonalas (pozitív) tapasztalataim miatt. De az a külső WiFi modulja annyira csehszlovák megoldás, hogy inkább LG Silence Plus lett belőle
Úgyhogy hamarosan (pár hét múlva) fogok tudni jelenteni az itt kissé megvetett koreai LG gyártó Silence Plus 3,5kW-os modelljéről. Katalógusadatok alapján minden is frankó vele, úgyhogy tényleg kíváncsi leszek. Hűtésre és kiegészítő fűtésre is fogja használni, szóval valamilyen módban egész évben ketyegni fog a napelemes áramról. (Középtávon hőszivattyú kerül majd fel, ezért nem is volt cél komolyabb és/vagy fűtős klíma beszerzése)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest