- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpok2
csendes tag
válasz
asha07lcc #27031 üzenetére
Sajnos amikor kerestem akkor nem találtam az interneten (bár valószínűleg csak rossz kulcsszóval tettem), de arra még minimum 1000 forint szállítás rájönne. Az önszabályzós nem hangzik rosszul, de abból csak 10-20 wattosat találtam.
Továbbá még hozzátartozik, hogy három klímából kettőben van már fűtőszál, de ezek vezérlésével nem vagyok teljesen megelégedve, az egyik csak a külső hőmérsékletet nézi, kikapcsolt klíma mellett is fűtené a tálcát (com-klíma, bár használtan vettem szóval lehet eredetileg két hőmérő volt hozzá, mert nem a klíma oldalára szerelték). A másik (pannonklíma) a kalorifer hőmérsékletet is nézi, ez már egy fokkal jobb, de még mindig fűt amikor megy a klíma és amikor megy benne a venti akkor gyakorlatilag kifújja az elején a meleget. Most készítek egy okosabb vezérlést hozzá ami csak leolvasztó ciklus alatt fűt, még gondolkodom rajta hogy valahogy detektáljam-e a tálcahőmérsékletet és/vagy nedvességet a hőcserélő alatt (ez már lehet kicsit overkill). Ha már csak a leolvasztási ciklusra visszafogom az sem rossz, mert ha 0-24-ben megy a klíma, akkor azért a 240w-os fűtőszál (biztosra mentek) megeszik 5,7kw-ot.
Jelenleg csak egy van felrakva nálam, a másik kettő a pincében várja a sorsát felmenőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest