Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MeSserke

csendes tag

válasz Core2duo6600 #24537 üzenetére

https://klima-szereles.eu/ ami ugyanaz, mint a http://klimaplaza.eu/

Volt intő jel bőven, amire jobban figyelnem kellett volna. Konkrétan a következők:
    -árajánlatot felmérés után két hétig tartott, míg kikönyörögtem - az egész június elején indult
    -a pasival ezután vagy két héten át emaileztünk, mert csak az általa ismert klímákat volt hajlandó szerelni és hiába választottam ki többet is a kínálatból, mindről le akart beszélni
    -a szerelésre időpontot is hetekbe míg telt végül fixáltuk
    -a szerelés előtti napon hívott fel a csóka, hogy a megbeszélt helyett másik készüléket kéne választanom, mert abban van újabb típusú gáz - nem hiszem, hogy az utóbbi 4 hétben váltott a pana szériát és csak most derült ki ez a tény
    -szereléskor kiderült, hogy ezzel a típussal ők is először találkoztak
    -nagyjából 7 órát töltöttek nálam, míg beüzemelték a cuccot
    -a rövid kültéri-beltéri összekötésről lebeszéltek, mert hogy a szomszéd ELMŰ bekötése közel van és hogy a vakolatom hegyekben fog omlani, ha pont ott fúrnak, ahol - ezek közül biztos volt ésszerű érv is, de így 8fm rézcső ment be 3 helyett
    -a kedvencem: szerelés után derült ki, hogy kétszer annyit akar a csóka kérni a szerelésért, mint ami az ajánlatban volt - itt vált nyilvánvalóvá számomra, hogy referencia ajánlatot küldött és arra se vette a fáradságot, hogy utána számoljon - az árat kiközepeltük, de agyalok rajta, hogy ha nem javítja ezt meg, akkor nem lát tőlem több pénzt

Persze a fentiek közül van jelentéktelen tény is, de összességében nekem sok volt. Sajnos a legtöbb már akkor derült ki, amikor nem volt már visszaút.
    Valahol az én hibám is ez, mert bár hónapok óta terveztem a klímát, csak most sikerült minden szomszédtól beszerezni az aláírásukat, hogy hozzájárulnak a kültéri homlokzati szereléséhez és mivel az első 7 klímás akit hívtam, elvből kizárta, hogy augusztus előtt klímám legyen, emellett döntöttem.

Új hozzászólás Aktív témák