Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murlo

    csendes tag

    válasz fogtunder #65463 üzenetére

    Üdv!

    Végül sikerült dűlőre jutnom a phanteks pro kontra pro m kérdésben és vettem egy define c -t :) Az opcionálisan zárt tető(lehet rá pakololni) és a nem oldalt(pro m) elhelyezkedő usb aljzatok miatt döntöttem így.
    Bár aggódtam a kis méretei miatt, nagyon könnyen szerelhető, kábelezhető. Egyetlen dolog ami kis bosszúságot okozott, hogy az oldallapot és a tápot rögzítő "figyegő" csavarok borzasztó nehezen találják meg a menetet.
    Féltem a zárt előlaptól - félelmem beigazolódott - , de mivel levehető és a külcsiny nem érvényesül nálam, ezért úgy voltam vele, miért ne legyen meg a lehetőség, max nem teszem fel. Nos kb. 10 fokkal melegebb a vga terhelés alatt, a proci meg 5-tel, ha felteszem az előlapot... Igaz a hűtés még formálódik, nem végleges.
    Tervezem 14mm-esre cserélni a jelenlegi 12-eseket elől, de gyanitom hogy a különbség a nyitott és zárt front esetén akkor is fent fog állni. Szal ha valakinek számít az esztétika, és jó hűtés kell, akkor inkább plussz pár ezer és egy meshify c.
    Sajnos a tápom, ugyanúgy mint az előző házamban, itt is a leghangosabb tényező...ház-alá szellőzés esetén borzasztóan teper...:( Nemtudom, ezen tudok e segíteni venti cserével, de ezen majd a ventis topikban pörgök tovább.

    összességében egy remek kis ház, ennyiért még több kompromisszumot is beválaltam volna. Annak, akinek a rendszerre nem egy hőerőmű és ki tudja használni a hangszigetelést(nálam előlap nélkül nem csak hüvösebb de halkabb is) kifejezetten tudom ajánlani. ár/érték teljesen rendben.

    köcce mégegyszer a topikért, sokat segített így tovább ! :)

Új hozzászólás Aktív témák