Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz bajnokpityu #3889 üzenetére
"akárkit lefizethetnek,hogy ezt irják,de ettől még ez nem igaz"
A head-fi fórumozókat biztos, hogy nem fizették le. Nekem sem ad pénzt az IDT...
"egyszerűen rakd egymás mellé a két karit,be sem kell kapcsolni a gépet,leri róla,hogy mennyire primitiv."
Teljesen ugyanúgy néz ki az Aud2ZS, mint az SB Live! 24bit csak a kártya tetején van pár cucc az előlapi panel kezeléséhez, plussz csatlakozók meg több kondi. Az X-Fi XtremeMusic-on és a 30k-s Fatality-n is ugyanaz az opamp és DAC van, mint a Live! 24bit-en, csak a DSP más. Egyébként a hirdetésedbe is bele van írva, hogy X-Fi DAC van az Aud2ZS-en, szóval akkor én is mondhatom, hogy a Live 24bit-en is X-Fi DAC van.
[Ez] is jó.A másik dolog, hogy Windowson elég merész dolog tesztelni, mert ki tudja, hogy a Creative mit csinál a hanggal szoftveresen. Egy Linuxos mega hangkártya teszt lenne az igazi.
Szerintem egy jó alaplapiról nem érdemes váltani csak professzionális kártyákra (ESI Maya 44, ESI Juli@, LynxTwo, Creative EMU kártyák, M-Audio kártyák), ha valóban számottevő javulást akarunk hallani hangfalas használatnál. Egyébként léteznek laptopokban olyan Conexant hangkártyák amikben van fejhallgató erősítő és ugyanolyan szépen szólnak, mint a 889A.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest