Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok!
Van egy SB Live 5.1-es régi hangkártyám, ami elvileg van SPDIF digitális kimenet, de nem tudom milyen kábel kellene hozzá, hogy erősítőre rákössem Koax vagy optikai bemenetre. Vettem egy koax kábelt, amin RCA jellegű csatlakozók vannak, de a hangkártyán jack csatlakozó van. Ahol vettem a kábelt, megkérdeztem, hogy van-e jack-re átalakítójuk, de nem is hallottak róla. Említettem nekik a SPDIF kódszavakat, de nem tudták miről van szó.
Gondolkodtam új hangkártyán is, ASUS Xonar-t néztem ki, ha jól láttam azon is ilyen a digitális csatlakozó, tehát ott is ilyen gondom lenne.
Ha van bolt, ahol beszerezhető a megfelelő kábel, vagy átalakító budán annak a címének is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest