Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ram34
tag
Sziasztok!
Hangkártyát szeretnék venni, most lett elegem az alaplapi Alc889-ből, néha recsegés, csatornák se nagyon stimmelnek stb...
ASUS xonart néztem ki, a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség e 2 között:
- Xonar D1 16000 HUF
- Xonar DS 11500 HUF
Egyébként filmre, játékra esetleg zenehallgatásra lenne, és nincs high-tech hangszóróm.
Elég lenne-e a Xonar DS erre a célra?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Vagtam
tag
Végülis az XTreme Music potenciálisból valós darabbá lépett elő
Eddig nem bántam megAz Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Valószínű tönkrement az alaplapi hangkártyám. Lejátsza a gép a zenét de csak búg.
No erre vettem egy Cmedia 8738 4 csatornás hangkártyát, de az sehogy sem sikerül a drivert feltelepíteni. Sokmindent kipróbáltam már, leszedtem az integrált Realtek HD Audi drivert, újratelepítettem az xp-t, a biosban letiltottam az alaplapi hangkarit stb.
A Cmedia driver telepítése után ezt az üzenetet mutatja egy fél mp-ig, és újraindul a gép:
[link]
Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
coleen
aktív tag
Kiadja, de egy-két perc és egy halk pattanással megszűnik a hang... de ha újra bedugom, akkor jó lesz... és kb. 10-dik újra bedugásra már nem szakad a hang, csak utána ne kapcsoljam ki megint a gépet
Próbáltam már új kábellel, új driverrel, új Vistával... amúgy egy Gigabyte EP45-DS4-es lap integrált kártyája. Az alaplap volt már garis, vagyis kaptam egy újat nemrégen, de az újnál is ugyanezt csinálja. -
N0zer0
senior tag
Melyik hangkártya számít most legjobbnak 20 ezer forint alatt? Amelyiknek rendes driver támogatása van Vista/W7/linux alá (neadjisten még DOS alá is)...
-
nemesmatee
tag
Sound Blaster Live! 5.1 nekem tökéletesen szuperál
[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D
-
coleen
aktív tag
Értem, köszi a választ...
Sajnos nagyon beszűkült a hangkártya piac, az ASUS úgy tűnik jól ismerte fel a piaci rést. Manapság már inkább csak a vga számít, meg a Full HD, és megmarad mindenki az alaplapi hangnál.
Végül is nekem is elég lenne a Realtek, de sajnos a coax SPDIF-en percenként elmegy a hang, és mindig újra ki-be kell dugni a kábelt, h működjön...
-
celf
őstag
ha jol emlekszem a trust hangkarival kapcsolatban irtak, hogy nem kepes a digital out-jan csak stereot kiadni. de nem vagyok biztos benne.
de en meg abban a stereoban sem biznek ami azt illeti. de ez csak en vagyok. es amugy jarj jobbban utana, kulfoldi forumok, kereses itt, ilyesmi.nem asus hypeolas van, csak nincs helyette mas.
-
coleen
aktív tag
Csak SPDIF-re kell!
Egy 7.1-es THX-es Denon erősítőm és 5.1 Yamaha hangrendszerem van, nem szándékozom a gépre bízni a kódolástAmúgy belemennék akár egy külső hangkariba is, csak mivel még sohasem próbáltam olyat, ezért kompatibilitási és lassulásbeli (latency) aggályaim vannak...
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
kéne egy lehetőleg belső (ha külsö akkor firewire) hangkártya, aminek van midi bemenete. lehetőleg ne túl drágán. valakinek van valami ötlete?
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Vagtam
tag
-
Vagtam
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Most egy SB 5.1 live!-om van, gondoltam, hogy kicserélm valami jobbra, persze nem túl drágán
Ami szóba jöhet :
-Audigy 2zs (6-8 k -ig)
-X-Fi ExtremeMusic (persze ez dupla anniy mint az előző)Szóval melyiket válasszam, nyilván az ár különbséget is figyelembe véve Megér az X-Fi a 2x annyit?
Köszönöm
Egyáltalán észre lehetne venni a különbséget a mostani és a potenciálisak között
[ Szerkesztve ]
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérnék tanácsot, hogy az alaplapi Realtek hangkeltő helyett valami megbízhatóbb, recsegés és szaggatás mentes cuccot szeretnék, olcsón, de viszonylag jó minőségben.
Jahh és csak egy szempont van: coax (vagy jack -> coax) SPDIF kimenet, mert úgyis egy fullos Denon erősítőre lesz kötve.
Amit eddig kinéztem:
Trust SC-5250
Szerintetek?
Coleen
-
celf
őstag
válasz Kareszovics #2028 üzenetére
ami most igy eszembejut, hogy a jackdugok nem recsegnek-e.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Olyat szeretnék megtudni, hogy használt hangkártyát hogyan tudom kitesztelni, hogy van-e valami baja?
Válaszokat köszönöm!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
celf
őstag
válasz Speeedfire #2024 üzenetére
u, hat kellemes keresgelest meg kutatast az opamp kivalasztasahoz lesz dolgod rendesen
-
Th3Ac3
tag
Üdv mindenkinek!
Ősszel veszek végre normális hangfalakat, és én a Logitech G51-et néztem ki. Úgy tudom hogy az játékokhoz nagyon jó, de nekem is igazából azokhoz kellene (néha zenéhez). Szerintetek ehhez még megéri beszerezni valamilyen hangkártyát? Mert én ma láttam két olcsón megjelenő Auzenteches hangkártyáról infókat, és ráadásul egészen olcsónak is tűnnek. Mit gondoltok, a hangfalak mellé beillene az egyik?
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=18776 -
Speeedfire
félisten
hát nekem ilyen tc-re nincs pénzem
néztem már a kicsikét (más fórumtémában már írtál róla )
én már annyi mindent hallok a kábelekről h pfff
van aki az optikai esküszik van aki a koaxra, nemigazán tudom már énse h melyik a jobb
egyelőre csak 1 egyszerű külső usb-s dac a cél, már sok alkatrész megérkezett
idő kérdése és kész lesz
még azt sem tudom h milyen opa lesz hozzáFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Fáraó
őstag
Ma reggel esett le, hogy a phantom power akkor vmi hw-es cucc lesz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem az Asus Xonar D2X hangkarival kapcsolatban: a Line-In-re egy elektromos gitárt rá lehet e kötni? Vagy Aux-In-kellene hozzá? Vmi 10MOhm-os bemeneti ellenállás rémlik vhonnan, ami kellhet a hangszernek...
A kártya játékra (5.1-es fülessel), mozizásra, zenére lenne 32-es XP és 64-es W7 alá.
Lenne e esetleg másik kártya ami megfelelő lenne, vagy ez jó választás?[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
KMT
addikt
PC: A 3 féle Carat DAC, valamint Audiotrak Prodigy HD2.
CD: Zhaolu D3, és egy CAV erősítő DAC-ja.
Lett volna még egy Terratec belső hangkártya, egy TC konnekt live, és egy Hivox DAC is, de nem volt szerencsénk velük.
Ha a részletek is érdekelnek, akkor nézz be az Atc Bp topikba AVX-en! -
wdarty
tag
Sziasztok.
Tervezem, hogy vételezek egy AKG K514-es fejhallgatót (vagy Sennheiser HD465 ?).
Jelenleg csak az alaplapi hangkártyáról tudnám hallgatni, és gondoltam vennék mellé valami jobbat, ha van értelme. Tudnátok 1-2-t ajánlani? Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest