Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
hm74
aktív tag
válasz
contaxg #47393 üzenetére
A Shure SRH-840-hez is nagyon hozzávaló a Bkecso-féle Presenter. A Senn. 598 hangja - szerintem - hasonló karakterű mint az SRH-840-nek. Szinte bármelyik opampot rakom a Presibe, kiegyensúlyozott marad a lánc a 840-essel. (zárójelben megjegyezve AD900-hoz nem volt az igazi, aztán az AD ment és a Presi maradt).
-
donpe
aktív tag
Értem, ennyit akartam tudni. A beyer a csöves cuccokkal nagyon fekszik.
A forrástól sok minden függ. A csöves cuccokkal a HD598-as Sennheiser elég gyengusnak bizonyult. Nagyon lágy, nagyon középorientált, kerek mint egy labda...
Viszont tegnap érkezett meg bkercsótól az új szimamp, amivel teljesen megváltozott a sennheriserről kialakított kép. Nem tudtam levenni a fejemről a cuccost. Igaz, hogy nem Tracy Chapmant hallgattam rajt, de az orosz pop és az olyan elektronikus zenék, mint a metronomy tök jól szóltak rajta. Dinamikus, pörgős, szellős volt... -
donpe
aktív tag
válasz
bajnokpityu #47387 üzenetére
Azt olvastam róla, hogy elég mélyszegény még akusztikus muzsikáknál is, illetve, hogy a széles tér miatt nem eléggé koncentrált a zenei kép. Lehet, hogy maradok a 880-nál?
-
Audison
senior tag
válasz
oliverkiss32 #47358 üzenetére
(#47358) oliverkiss32: Érdekes nekem sosem esett le a fejemről...
-
krichd1
addikt
válasz
Rocsesz79 #47379 üzenetére
SRH440-re szoktak panaszkodni kényelmetlenség miatt, mindenképp próbáld ki. Egy hosszabb filmnél zavaró lehet. Ha kell 3m kábel, akkor mindenképp az egyeneset válaszd. Próbálj ki egy Philips SHP6000-et vagy SHP8000-et, TV-hez ezek is megfelelnek. Vedd meg azt, amelyik Neked kényelmesebb.
Brainwavz HM5-öt, amit ajánlottam, csak külföldről tudod beszerezni. 3,5 jack van mindegyiken. -
fi:zi'k
nagyúr
Volt ma lehetőségem meghallgatni a Beyer Custom One Pro-t.
A hangjáról nem vonnék le végső következtetéseket több okból sem. Mindenesetre a kis kallantyú alul tényleg működik és a legkevésbé nyitott állásban abszolút kellemes volt hangja. Szigetelése is meglepően jó volt és a kényelemmel sem volt gondom 10 perc alatt.(#47379) Rocsesz79
3.5-ös és van hozzá 6.3-as átalakító is.
Igen, gyárilag spirál kábellel van, de lehet hozzá külön kapni egyenes kábelt. -
Rocsesz79
tag
Kösz az ajánlatokat mindenkinek.
Igen filmnézésre is használnám.
Igazából még nem tudok dönteni egyiket sem ismerem.
Ez mindegyik 3,5-es jack-es?
Amugy a 440-es csavart kábelos ugye?A 3 métert kinyújtva éri el?
Bocs hogy ennyit kérdezek de rohadtul nem értek hozzá. -
tomab04a
aktív tag
[link]
Nagyon igényes kis "deep café" merengés.
A letöltő linket a előadó a saját videója alatt közölte.
Magyar a srác, és nagyon ügyes. -
-
donpe
aktív tag
Egy beyer dt880-hoz képest az AKG K701 milyen? Hogyan lehetne jellemezni az AKG-t, ha a beyert ismerem?
-
ntomka
nagyúr
Itt a Grado. Ne kérdezzétek milyen, munkahelyen vagyok.
-
válasz
oliverkiss32 #47360 üzenetére
Miről használod?
-
whited
addikt
Sziasztok
Max 20k-ig szeretném fejhallgatót venni, a gép amivel menne 1 asus G73sw, főleg lan miatt használnám és zenére, nem fontos hogy wireless legyen, sőt inkább zsinóros
Lehetőleg újat szeretnék, de ha van valami jó használt az is érdekel, zárt kialakítást részesíteném előnyben,
Előre is köszönöm -
niof
veterán
Na a mai napom el van cseszve! Reggel egy kollégámmal meghozattam az új Hi-Fi Piac magazint. Erre nyomdai hiba miatt egy selejtes példányt kaptam.
A 18. oldal után újra a 11-ik jön, majd a kapcsozástól a 35-ik oldallal folytatódik, majd a 42-es oldal után ismét a 35-el folytatódik. A Pioneer VSX-922, B&W P3, Sennheiser HD700, Emanation Pro 600, Nordost Heimdall 2 és a Martin Logan Motion 40 tesztek egyszerűen nincsenek benne a lapban!!!Pont a két fejhallgató tesztjét vártam már régóta, meg a Heimdall 2-ről is szívesen olvasnék, erre tessék...
-
-
DEJVID
őstag
Ez egyik sem 3m. Ha tv alatt nem ért filmezést, csak tényleges tv-zést, akkor fölösleges is, hogy úgy szóljon mint amiket írtatok.
-
niof
veterán
Azért valamit nem értek. Most kezdtem el nézni Adele Royal Abert Hall-os koncertfilmjét, de szerintem vagy túlvezérelték a BluRay lemez hanganyagát, vagy nem sikerült jól a rip, mert az erőteljesebben kitartott hangoknál be-be torzít kicsit (mindkét fejhallgatón+ a hangfalakon is hallani). Még azért kipróbálom a DUNE-n is, hátha csak valami kodek gond, bár nem hinném...
Bezzeg a "sima" HD hanganyag úgy szól, ahogy kell! Azért szedtem le a videót is...
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó fejhallagtót?
Nagyon nem értek hozzá.
Kb 15-25 ezret szánnék rá.Vezetékes legyen és legalább 3 méter hosszú.
Leginkább tv-hez használnám,hogy ne zavarjam a családot.
Előre is kösz! -
SOAD19
addikt
válasz
Normi™ #47340 üzenetére
Sokan jönnek ide egy kinézett fejessel, ami kinézetre bejön nekik, vagy a márkájárólhallottak jókat (Sennheiser, AKg, stb.), de nem olvastak utána. A kolléga is, csak felhívta a figyelmedet, hogy az első hsz. elolvasása után már sokkal "okosabb" leszel, és talán találsz az igényednek megfelelőt az ajánlott fejesek közül. Nem volt kioktatás részéről, hidd el.
-
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,kinéztem egy Sennheiser-t,egész pontosan HD 62 TV típusút.Elsősorban zenehallgatásra használnám azon belül,rock,blues,némi metál,kizárólag jó minőségben.Mi a véleményetek a kiszemelt termékről?A kereső nem talált semmit sem a topikban ezen típusról.
Köszönöm előre is!
-
niof
veterán
válasz
tomab04a #47328 üzenetére
Nem ez lenne az első eset, hogy egy olcsó cucc jobb valamiben, mint egy drágább, és valószínű, hogy nem is az utolsó!
Nekem volt anno egy Hama (valami CD Line vagy mi) fejhallgatóm, az az előtte használt SONY-knak úgy oda pirított, hogy csak na! Bár akkor még a hangzás finomságai nem érdekeltek, de arra tisztán emlékszem, hogy szebb magasai voltak, és sokkal!!! szebb mélyhangokat produkált. Nem emlékszem, hogy pl torzított volna. De ez már rég volt, azóta az anyagait valószínűleg újrahasznosították valamiben... -
tomab04a
aktív tag
Tegnap voltam saturnban, meghallgattam pár fejhallgatót, akg sennheiser és denon is volt közötte 25ezertől fölfele voltak, de az itthoni ezerforintos jvc ha37 sokkal tisztábban szól, ez gondolom a forrásnak tudható be, de nem kizárt, hogy dszívíszíék véletlen eltaláltak valamit a hangszóróval.Egyébként 2 helyen tartja a szentlélek(meg a szigszalag).
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
fi:zi'k #47325 üzenetére
Csak feltételezem, mivel képek alapján a 668B teljesen zárt változatának tűnik, és a 662-esekhez képest a gyártó szerint 1 kategóriával feljebb van, valamint árban is, meg cserélhető kábel, miegymás. Elvileg jobbnak kellene lennie, aztán lehet, hogy a gyakorlat más mutat. Így zsákbamacska, hogy nincs tapasztalat róla.
Közben rendelem a 662B-t, meg mellécsapok egy 381-es fülest is.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #47321 üzenetére
Miből gondolod, hogy jobb a 669 mint a 662B?
-
Terrayon
tag
.
-
donpe
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #47313 üzenetére
Én is írtam és szintén másnak jegelte.
-
krichd1
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47321 üzenetére
HD-669-ről elég kevés a tapasztalat, amiket találtam, nem igazán pozitívak. Nem biztos hogy jobb a HD-662B-nél, sőt lehet rosszabb. Abban az esetben, ha nem tudod meghallgatni ezeket, akkor a 662B a biztosabb vétel.
(#47320) niof: Azért óvatosan a hangerővel
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47194 üzenetére
Megkérdeztem, nem küldik levélként, így 2 variáció maradt mára a rendelés előtt:
HD-662B 8.720Ft-ért,
vagy rádobok +1280Ft-ot és akkor egy HD-669.Csak azért gondolkodok a dolgon, mert alaplapi hangkártyáról (Realtek ALC 892) lenne használva, csíptetős mikrofonnal headset-nek, online játékhoz, + néha film.
Ha ez alatt ugyanazt mutatná a kettő, akkor már inkább a jobbikat venném, vagy alaplapi hangkártyával a 669 még úgy sem szólna, mint a 662B -
niof
veterán
válasz
bajnokpityu #47316 üzenetére
Teljesen igaz! A XONE XD-53-ban otthon, van már kb. 30 óra, de még mindig változik a hangja. Szép lassan finomodik. Gyanítom, hogy nem lesz rövid időtartamú annak a bejáratása, mert 3,5W-os (3500 mW) hangszórók vannak benne, azok azért bírják a gyűrődést keményen. Még nem tudtam úgy meghajtani, hogy bármi jelét adja torzításnak, mielőtt megsüketültem volna, visszahalkítottam...
-
niof
veterán
válasz
contaxg #47253 üzenetére
Elég gyorsan, a megrendeléstől számítva kb. 24 óra alatt megérkezett! Külsőleg baba, jól tart a fejemen, kb. ahogy vártam. A hangjáról egyelőre nem nyilatkozom, de az első élmények pozitívak, még bejáratás nélkül is. Jelenleg a táskámban pihen, bedugva az iPod-ba, egy 4 órás mix elindítva majdnem max hangerőn, hogy járódjon kicsit.
Amikkel első nekifutásra kipróbáltam:
- DJ Ren (valamelyik dzsungel könyve adásrészlet)
- Adele - Live at the Royal Abert Hall - Someone like you
- Patricia Barber - Constantinople (ennek a végén a kézzel ütött dobok egy jó rendszeren hallgatva olyanok, mintha közvetlen a dobos mellett figyelné az ember, hogy az hogy püföli a bőrt, nagyon szeretem, a dinamikát, és a középtartomány átvitelét iszonyat megmutatja. Volt olyan szutyok rendszer, ahol csak üres püffögésnek hallatszott, és volt olyan, ahol ha csukva volt a szemem, még "láttam is" a dobost. És a füles sem vérzett el rajta! Hallottam már szebben is szólni ezt számot máshol, de a bejáratást követően majd leírom a véleményem.)Amúgy mennyi ideig érdemes járatni szerintetek? 20-30 óra?
-
Bodz
nagyúr
K301 4900-ért milyen?
-
törölt tag
válasz
ntomka #47293 üzenetére
Látom hirdeted a Majort, ennek alkalmából kérdeznék két dolgot.
- Hasonlítottál-e már össze mikrofonos és mikrofon nélküli változatot belőle? Ha igen, volt-e lényegi különbség?
- Érdeklődtél-e utána, hogy mennyiért lehet/lehetne hozzá szivacsot kapni? Hátha akarnék tartalékot hozzá.
Köszi. -
katras
tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a thomson whp 840 fejhallgatóról? Drótnélküli készülékek esetén hogy lehet a zümmögést csökkenteni?
-
Audison
senior tag
válasz
oliverkiss32 #47303 üzenetére
Igen.
-
contaxg
veterán
válasz
oliverkiss32 #47303 üzenetére
Szerintem vidd vissza ahonnan vetted!
Én pl így nem is értem a kérdésed. -
válasz
oliverkiss32 #47300 üzenetére
Nem 840-es párna van rajta?
Aktív témák
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest