Hirdetés

Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz dudika10 #28280 üzenetére

Itt olvastam, próbáltam megkeresni, de nem sikerült megtalálni. Valami olyasmi volt, hogy nem ők fejlesztették ki, csak általuk vált híressé. Nem tudom már ki mondta, csak ennyi maradt meg belőle.

Nem tudom miért kell ennyit lovagolni azon, hogy SZERINTEM drága a Canamp. Szerinted meg lehet az órám lenne drága, vagy a dzsekim, vagy a lámpám vagy akármim. Ez is olyan, mint az óvoda. Mindenkinek egyéni véleménye van, ez pedig egy nyílt fórum. Miért ne tarthatnám drágának a Canampot még akkor is, ha 10% árrés lenne rajta? (ami nyilván baromság). A hi-fi cuccokon van a legnagyobb lehúzás egyébként, mivel ez a réteg általában sokat hajlandó költeni.

schawo: oké, nem én találtam ki, itt írta valaki. Én meg elhiszem, mivel nem itt élek. Mondjuk nem hiszem, hogy feltétlen szükséges volt közzétenni, ha valaki szétszedi, simán tudja reprodukálni, nem kell hozzá külön rajz, legalábbis meglepődnék, ha anélkül nem menne. Akkor ügyesek meg okosak, csak továbbra is úgy vagyok vele, hogy ha nem muszáj valamit 70 ezerért venni, akkor inkább 17-ért veszem meg. Most vagy bíznak a szerencsében, vagy perelnek, vagy lejjebb viszik az árat itthon. Nem muszáj mindenhol ugyanannyiért árulni, a multik sem így csinálják. Külföldön amúgy is sokkal nagyobb rá a fizetőképes kereslet.

Aktív témák