- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Megcsinálta nem kevés idő (=pénz) befektetéssel a kapcsolást, összeválogatta az alkatrészeket és ez az az árcetli, amiért úgy döntött, hogy el tudja adni.
Felépített egy vállalkozást erre, és megél belőle. Az, hogy nyilvánosságra hozta a kapcsolást az az ő baja, nem tudom, hogy mennyire bánja, de nem is igazán érdekel.
Ez a szemét kapitalista rendszer így működik, mindenki maximalizálni szeretné a profitot és minimalizálni a költségeket.Csak a máltai szeretetszolgálat szeretetszolgálat, mindenki más pénzből él ahogy Te is.
Ha azt mondanám, hogy drágán dolgozol azt mondanád, hogy menjek máshova, nem pedig azt, hogy akkor nekem megcsinálod ingyen. Heed is ezt "mondta", Te meg máshova mentél.Így működik, lehet lázongani, de nehéz lesz megváltoztatni a piacot.
(#28278) Dave™ : erről hol volt szó? Én nem egészen így tudom.
Hát de most nem? Szerintem meg drága az ájfón6, bezzeg a Samsung a hasonló tudású készüléket fele annyiért adja. Na jó, de ki nem szarja le a véleményem? Nem lesz tőle olcsóbb az alma vagy drágább a kóreai.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest