Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Keksz03 #83166 üzenetére

    Egeret ajánlottam, nem téglákat. Jó, a G703 még szódával elmegy, a G603 már elég meh, de egyetlen (könnyebbfajta) elemakkuval kell számolni, hogy leügyeskedd legalább százpár grammra (üresen 89 gramm), és szerintem még akkor sem akar az ember annyira "rákarmolni" ---> : /.

    Az MX Master 3 viszont már nem is tégla, hanem teljes értékű terméskő és szerintem konkrétan a vicc kategóriába tartozik, mert se szenzorosan, se wireless szinten nem üti meg a nívót, ellenben claw grip helyett ergonomikus™ ajtótámasztéknak kiváló.

    "G Pro elég drága plusz tudtommal double click gondja van de ha jól láttam a G PRO X is ugyanazokat a kapcsolókat kapta szóval mindegy lenne melyik akkor már az olcsóbb."

    2021-et írunk; a legtöbb egérnek viszonylag hamar kapcsológondja lesz. Párszáz forintos tétel jobbakra cserélni őket, de még a Kailh GM 8.0-k párja is megáll ~3 ezerben.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák