Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
SteelSeries support még tavaly azt nyilatkozta, hogy majd ha nem beta verzióban fut a Big Sur, akkor kihozzák rá a frissítést. Na ez azóta sem történt még.
M1 = új, arm procis MacBook. Ezeken már csak a Big Sur fut, és ugyan a Rosetta el tudja indítani a korábbi mac szoftvereket, valami biztonsági problémája van a SteelSeries szoftverével.
Első kiszemeltem az Aerox volt, minden téren stimmel.
ribizly: Még a SteelSeries-nél van a legnagyobb esély arra, hogy ez megoldódjon, csak kicsit reszelni kellene a meglévő szoftveren. Azzal már elég jó lenne a választék (Logi, SteelSeries, Corsair).
-
Bazsee71
őstag
válasz
ribizly #83288 üzenetére
Elfogadom, hogy ezt is el lehetne engedni, nem kizárt, hogy végül el is fogom. Csak alapvetően úgy gondoltam, hogy 20-30e körül már csak olyat veszek, amit mindenféle varázslat nélkül feltelepítek, és megy.
Zaied: Köszi a tippet. 2 hete próbáltam, akkor M1-es gépen még nem ment a SteelSeries szoftvere. Kérdés, hogy egyáltalán foglalkoznak-e vele. Azért követni fogom, most egyelőre kicsit jegelem a témát. Vagy kompromisszumot kötök, vagy zsebbe nyúlok, úgy látom ez a két opció maradt.
Alapvetően a G305 is megfelelne a célra, a programozható gomboktól annyi az elvárás, hogy oda-vissza tudjak desktopot váltani.Szerk.: A billentyűzettel együtt jött a Magic Mouse, kb fél órát bírtam ki vele. A legfőbb gondom az volt, hogy Big Sur alatt nem engedi kilőni a szoftveres gyorsítást.
-
Zaied
addikt
válasz
ribizly #83292 üzenetére
Az apple magic egerén nincs oldalsó gomb(varázslatos
), hanem érintésérzékeny a teteje és simogatnod kell mint egy telót a funkciókhoz, gombok sincsenek rajta, ezért nincs is ilyenre fölkészítve a rendszer. Csak a főgombok és a görgő működik minden egéren.
Azért szükséges a program mert a funkciókat amit egy átlagos egér tud csak akkor tudod kiosztani ha fönt van a software.Én eladtam első nap és vettem egy Steelseries egeret
Eddig egy Rival 3 volt rajta, most az Aerox 3 kábeles verzió.
-
ribizly
veterán
Mondjuk arra számtalan megoldást tudok, hogy egyszer beállítsa az elvárt dolgokat (pl. Virtualbox egy Windows-al, ismerős Windows gépe). Utána meg mennie kell.
Ami nem fog menni, az pl Razer-nél a világítás megtartása, mert ahhoz tényleg a Synapse kellene.
Az oldalsó gombok megfelelő standard gombra állításával sem mennek? -
Zaied
addikt
válasz
Roland861010 #83289 üzenetére
[link]
Az itthoni boltok kifogytak, amúgy Pixel. -
ribizly
veterán
válasz
ridiculous #83283 üzenetére
Az a gyári duracell-el együtt értendő.
Energizer Lithium AA-val már sokkal jobb a helyzet és a súlypontja is tökéletes úgy. Ettől még lejjebb vihető (~80g) ugyanabból AAA+átalakító+nyomtatott lyukas elem fedővel.
Szóval én nem nagyon aggódnék ezen.Az egyetlen problémám a G305--el, hogy bejjebb aktuálnak az oldalsó gombjai, mint a G102-nek (amit egy kis ügyeskedéssel, némi apró, 1-2 réteg papírlappal meg lehet oldani). Nyugodtan rá lehet menni.
-
ridiculous
aktív tag
G102 (85g) után a G305 (99g) súlya mennyire lehet zavaró? (remélem a 99g elemmel együtt értendő)
Csak azért kérdezem mert havernak a 115g - os egere súlya már zavaró számomra de a 305 meg nagyon vonz. -
Bazsee71
őstag
válasz
jaffa 2843 #83281 üzenetére
Vettem a fáradságot, hogy az előző, szintén provokatív kommentedre időt szánva, a szempontrendszerem szerinti egereket összeírtam. Érkezett is konstruktív válasz.
Újabb értékelhetetlen hozzászólásodra viszont ezt nem fogom megtenni, látom tőled ennél többre nem futja. Ezért tényleg kár billentyűzetet ragadni. -
-
Thom7
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben terveznék wireless egeret venni, viszont én a nappaliban használnám kb 3meterre a géptől, ami a TV-nél lenne.
Pl az egyik amit megtetszett az a Glorious Modell O wireless, viszont ők azt írták hogy sajnos 2mérernél messzebb nem visz.
Azóta a SS Aerox3 w is elkezdett érdekelni, de vajon bírja e a távolságot? Ők még nem válaszoltak.
3meteres távolságot van e ami bírja vagy ez már felejtős lenne? 🤔 -
Bazsee71
őstag
Tudom, semmi sem jó, de ott meg az elem hibádzik, pedig azt néztem először (alapvetően akksis a cél, illetve elem nélkül is 99g).
Synthwave: CoolerMaster is szimpatikus, de Windows only, csak úgy mint a Glorious. Illetve - legalábbis 2 hete néztem utána - a SteelSeries szoftvere sem indul el M1-es MacBookon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Bazsee71 #83266 üzenetére
Azt nem árt ha tudod, hogy az interneten fellelhető egértesztek bő 90 százaléka a vicc kategóriába tartozik.
Lightspeed, Hyperspeed, Glorious, SteelSeries; azért van már választék jóféle wirelessből. Most a Cooler Masternek is érkezik valami 60 grammos vezeték nélküli csodája; a magam részéről megszavazom neki előre a bizalmat, mert amit az MM710 óta csinálnak, az nagyon ott van a szeren.
-
Bazsee71
őstag
válasz
jaffa 2843 #83267 üzenetére
Logitech G403 Prodigy wireless - nem kapható
Logitech G703 - garantált görgő hiba, kihagynám
Logitech G903 - nagy, 110g
Logitech PRO - 42e...
Logitech PRO X - 48e...Én örülnék a legjobban, ha csak átsiklottam volna a tuti megoldás felett.
Zaied: Nem haragszom, pláne, hogy nem is írtam ilyet. Nem is úgy fogalmaztam, hogy itt bárkinek magára kellene vennie a panaszom. Vanir írását is olvastam, az alapján sem tűnt rossz választásnak.
-
-
Bazsee71
őstag
Azért ez elég szomorú. 2007-ben vettem egy Logitech MX610-est, azt néha meg-megzavart valami, de általánosságban véve használható volt. Ennél a Harpoon-nál meg 1 percig álom, aztán konkrétan megáll a mutató másodpercekre. Utána darabosan elindul, szaggat, majd belendül, és kb fél-1 percig megint jó.
Ha 1-2 napon belül nem tudok vele mit kezdeni, akkor nincs mese, ez is megy vissza. De hogy eltelt 14 év, és nem tudok stabilabb wireless egeret venni, mint anno, az durva. Persze nehezítő körülmény, hogy csak olyanból tudok választani, ami rendeesen konfigurálható mac OS alatt.
Sajnálom, mert nagyon kezemre áll ez az egér, tényleg telitalálat lenne.Synthwave: Nem nevezném hasraütésnek. Itt is visszaolvastam, illetve egy rakat tesztet, átnéztem és ilyen problémáról egyik sem számolt be. Egyedül a játékos képességeit firtatták, de ami ott szódával elmegy, az az én felhasználásomra bőven elég.
-
Bazsee71
őstag
Na befutott a Harpoon wireless. Ez már formára is, súlyra is oké az MX Master 3 után...de a wireless kapcsolat finoman szólva is hektikus. Inkább nagyon (ez meg pont oké volt a Loginál...).
Van valami beállítási trükk, vagy ilyen jó érzékkel tenyerelek bele a hulladékba?Vezetékkel amúgy szuper, de hát nem ezért vesz wireless egeret az ember.
-
fLeSs
nagyúr
Ja egyébként itt egy lementett oldal amin a gearsearch-en anno megtalálható egerek (481 db) adatai vannak
[link] -
fLeSs
nagyúr
Gearsearch.gg pótlásra ha vkit érdekel készítgetek egy fájlt amiben egereket lehet összehasonlítani felülről, oldalról, alulról és hátulról (ez mondjuk elég hiányos). 50 egér környékén járok, többnyire az ismert ajánlottakról van szó, meg néhány aliexpresses.
De ezek nem saját fényképek hanem gyári képek ami sok esetben nem tökéletes (hátsó kép sokszor nincs is, az oldalsó kép sokszor nem teljesen horizontális). De hasonlítgatásra jó.
Paint.net-ben készítem, de ha van érdeklődés akkor pdf-ben is elmentem és feltöltöm.
Arra gondolok, hogy ez jó lehet arra, hogy megkeresed benne a saját egeredet (márha beletettem), amiről elvileg van egy elképzelésed hogy hol szeretnéd ha kisebb lenne vagy nagyobb lenne, stb. és a kiszemelttel össze tudod hasonlítani az alakot hogy mennyire felelne meg a mostanihoz képest. -
Ezeket annp próbáltam, kollégámnak Intellimouse Proja van (ex NB1es kosaras
). Nekem nem volt jó a fogása, palmnál csúszott, fingernél meg túl testes volt. Logikat anno néztem, azok meg elég keskenyek voltak számomra, ezekkel a formákkal. Szeretek újakat kipróbálni, Razer még nem volt, majd most lesz.
-
Zaied
addikt
válasz
CactuS #83251 üzenetére
Most kifejezetten jó a kínálatuk, de ekkora kézzel szerintem készülj föl hogy mind valamennyire kicsi lesz palmra.
Vannak nagyobbak is, de azok nagy téglák grafikai munkánál kifejezetten képes rontani a pontosságot tapasztalataim szerint(nehezebb a padon mozgatni).
Téglák(teflontalpat egyből vehet is hozzájuk):
Microsoft Intellimouse Pro
Logitech G402
Logitech G502 -
válasz
copass #83243 üzenetére
Jaja, én grafikánál sem használom az extra gombokat, egyrészt ha olyasmi kell, ott a Wacom rajzolni, egyébként meg kb. a DPI váltás a leghasznosabb, fontosabb. Illetve az, hogy ne ugráljon az egér semmilyen érzékenység mellett.
Zaied: Köszönöm a tippet, szerintem szétnézek a Razernél, olyanom még úgyse volt.
-
kuzma88
tag
Sziasztok,
Kb. 3év után az SS Rival 310 - m kezdi megadni magát. A jobb click sokszor duplát érzékel. Próbáltam javítani, de nem lett tökéletes. Arra jutottam, hogy beruházok egy újabb rágcsálóra. A jelenlegi egér fogásra nagyon kényelmes, így hasonlót keresnék. A 310 - en hat gomb van és örülnék 2-3 plusz gombnak a hüvelykujjnál.
1. Mennyi a keret? - 20k
2. Használtpiac játszik? - nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - igen
4. Mire használnád az egeret? - játék (MMO, LOL, RTS) (FPS - re nem)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm
6. Mekkora kezed van? 20,5cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? fogalmam sincs, mindig default beállításon van az egér
8. Egyéb igények: 2-5 gomb a hüvelykujjnál -
Zaied
addikt
válasz
Roland861010 #83244 üzenetére
Már kaptál minőségi egér javaslatot tőlem, abból választhatsz nyugodtan.
-
copass
veterán
válasz
Roland861010 #83242 üzenetére
halkan megsúgom hogy a profi 3D/cad-esek nem használnak olyan egeret amin sok gomb van. mert ha tönkremegy és egy hagyományost kell befogni, akkor összevissza fogod karmolni magad mert szépen berögzült a plusz gombok használata.
mondom ezt 20+ év főállású cad-esként!
csak alap egér, semmi extra de azt megbízhatóan hozza mindennap.
nem hátrány, ha könnyű és nem izzad rá a kezed nyáron. -
Roland861010
veterán
válasz
ribizly #83238 üzenetére
Nem értem mi is a probléma pontosan!
Vannak emberek akiknek megfelel heti pár óra játékhoz egy olcsóbb egér is. Erre értettem, hogy általános felhasználás(játék).
Olvasgatni szoktam a hszket egerek és billentyűzetek tesztjénél hát érdekesen szoktam pislogni.
Szinte egytől egyig mindenki vérprofi játékos meg 3D-s tervező akik az egereket olyan szinten konfigurálják ami már nem emberi.
Míg én aki eddig csak hobbi szinten CoDoztam elég ha dpit tudom állítani szinten mozogtam. Szeretnék egy minőségibb egeret. Ami mind anyaghasználatban (nem kopik le egy év után a gumiborítás)mind pedig testreszabhatóságban és technikai tudásában is jobb a mostaninál.
Ez kb. most olyan mint a CoD MW topikban kezdő gamergép meg közepes meg haladó...Mert valakinek elég a 300ezres gép (monitor nélkül) valakinek meg az 1millás a gép csak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #83236 üzenetére
Tehát akkor casual b@sz fel?
-
ribizly
veterán
válasz
Roland861010 #83236 üzenetére
Igaz is!
Neked is elég, ha mondjuk csak minden 3. akciót viszi véghez a kezed.
Vagy 1-2 cm-el odébb fogna meg valamit.
Esetleg evéskor remeg (ha már ilyen betegség is létezik). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #83233 üzenetére
Érdekel, hogy milyen az az "általános játék".
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Amerigo57 #83232 üzenetére
Már egy ideje meg akarok kérdezni/jegyezni két dolgot;
1) Miért használsz ennyi vesszőt és sortörést? Nagyon magyartalan, plusz szerintem az általad kívánt hatás (rendezettség/áttekinthetőség, tagoltság) ellenkezőjét éred el vele.
2) Írásjelek elé nem rakunk szóközt (sem kézírásban, sem gépen), csak utánuk. Ez már nagyon rágta az agyalapi mirigyemet.
3) új =/= ujj
Nem egy Mionix fan QPad helyzetjelentését akarom támadni vagy kötekedni akarok btw, csak néha tényleg elég nehézkes olvasni a posztjaidat az ilyen dolgok miatt, főleg, hogy eléggé grammarhitler vagyok. : (
Az enyémeket meg más miatt nehézkes feldolgozni időnként, pedig igyekszem gátat szabni a szóvirágok burjánzásának.
-
Amerigo57
őstag
Pár mondat a Qpad 8K Pro egérről.
2015 -ben adta ki a svéd Qpad cég .
Megrendeltem mind a két szenzoros típusát,
Qpad 8K Pro Laser és Qpad 8K Pro Optical -t.
A Laser variációt könnyebben beszerezhető volt Németországból ,
az Optical szenzorost , svéd ismerőseim szerezték be , egy kis svéd város számítógép üzletéből.
A leírások , és rövid tesztek alapján , kicsit féltem az oldalkapcsolók
középen történő elhelyezésétől , de a kapcsolók feljebb helyezkednek el , így nem zavaró
a hüvely újnak , csendes működésűek
Palm fogásban nagyon kényelmes , tapintásra szinte ugyan az mint a Mionixoknál , egy nagyon vékony gumiréteggel vonták be a külső felét.A Qpad 8K Pro Laser Avago 9800 szenzorral jött ki , súlya 111 gramm , míg az
Optical verzió Pixart 3310 szenzorral , súlya 114 gramm.A Qpad 8K Pro Optical , a Mionix Naos 7000 , míg a
Qpad 8K Pro Laser a Mionix Naos 8200 -hoz nagyon hasonló ,
de egy kicsit szélesebbek , emiatt egér jobb oldalán , mind a gyűrűs , mind a kis új,
kényelmesen elférnek.A szélesség méretben :
Func MS-3 (126.9x100.7 x42.4 mm) ,
Mionix Naos 7000 (131 ×85 ×39 mm)
Qpad 8K Pro 125 x 90 x 45 mm méretével , a két egér között helyezkedik el.Rövid videó a Qpad 8K Pro Optical egérről . Link:
-
nuke7
veterán
válasz
Roland861010 #83228 üzenetére
jónak tűnik!
Nem is értem, hogy itt a topicban miért nem került még elő....
lehet, hogy a 200-as dpi állítás miatt.... -
ferni
őstag
válasz
Roland861010 #83228 üzenetére
Ez elég nagy egérnek tűnik a kezedre.
Ezt tuti palmba fogod. -
nuke7
veterán
válasz
Roland861010 #83222 üzenetére
ez elég jól néz ki
milyen magas..?
(talán ha kicsit hosszabb lenne... )amúgy mi a baj vele ?
-
Zaied
addikt
válasz
Roland861010 #83224 üzenetére
19 körül van inkább az átlag
Hogyan fogod az egeret?Legolcsóbb palmos a Tt eSPORTS Iris Optical RGB és a Cooler Master MM530/531, kicsit többért a Logitech MX518 Legendary.
Legolcsóbb fingertip/claw Logitech G102, kicsit többért a Cooler Master MM710 is -
Zaied
addikt
válasz
Roland861010 #83222 üzenetére
normális 21cm vagy normális 16 cm
-
Roland861010
veterán
Normál(esetleg egy kicsit nagyobb)
Jelenleg ezt használóm méretben nagyon jó! -
ferni
őstag
válasz
Roland861010 #83220 üzenetére
Mi a kézméreted?
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Ki néztem ezt a csodát magamnak, külföldi oldalakon jókat írnak róla.
Főleg CoD-hoz kellene egy kicsit jobb minőségű egér. -
Sziasztok!
Elkezdett haldokolni az irodai egérnek tartott Steelseries Rival 110-esem gombja. Ha jól sejtem, akkor ki kéne forrasztani a mikrokapcsolót, egyszer majd talán megteszem, de most nem nagyon van rá időm, szeretnék inkább egy újat vásárolni. Méretbeli problémáim vannak, mert a tenyerem kb. 10,5 cm széles és 21,5 cm hosszú (középső ujj + tenyér alja), szóval nem vagyok egyszerű eset, ráadásul szeretem (szeretném) palmosan fogni, de gyakorlatban mindegyikek fingertip fogással kezelem. Anno volt Naos 7000-esem is, az is elveszett a kezemben, bár hosszra értékelhető volt, szélességre kevés, egy ujjam lelógott.
1. Mennyi a keret? Amennyiért lehet kapni, de irodai használat miatt 20k alatt maradnék.
2. Használtpiac játszik? Nem, számlaképes, új kellene.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem.
4. Mire használnád az egeret? Elsődleges cél az irodai használat, de nem baj, ha van rajta DPI váltó + pár extra gomb. Részben grafikai munkákra is használom, ha lusta vagyok elővenni a táblát.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm preferált, fenti okok miatt fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 21,5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Változó, attól függ, hogy mennyire szöszölős a munka.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) DPI váltó +1-2 gomb jól jönne.Fentiek alapján tudnátok adni pár ötletet, hogy melyik irányba nézelődjek? Nem vagyok márkafüggő, volt már mindenféle típusú, márkájú egerem. Előre is köszönöm.
-
Vale_46
csendes tag
Sziasztok!
Egér vásárlás előtt állok.
1. Mennyi a keret? 15k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. Mire használnád az egeret? munka, 3d tervezés, játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm
6. Mekkora kezed van? 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1000
8. Egyéb igények pár plusz gomb lehet, de nem feltétlenül fontosEddig a Logitech G102 és az Adata XPG Primer-t néztem, de minden más opciót szívesen meghallgatok.
-
f3rdzs0
senior tag
köszi lecsekkolom őket is. Model D-t nézegettem még. hosszra teljesen mindegy, nem kell olyan hosszúnak lenni mint a G402, mert ott is csak a görgőig ér a kezem (szóval elég becsapós)
rátaláltam az rtingsen a stacked outline view-ra, szóval most ezen próbálom megfejteni, hogy mi lehetne a jó
van egy olyan szomorú érzésem, hogy lehet generálok valamelyik boltnak egy elállást, ha nagyon nem válik be amit rendelek
-
Zaied
addikt
válasz
Dreadloord #83209 üzenetére
MX518 Legendary
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
G400s-em megadta magát, helyette keresnék palm fogásra valami hasonlót. Csak hobby szinten játszom, semmi komoly. Ami fontos lenne, hogy a 2 klikkelőn kívül legyen még legalább 2-3 gomb oldalt (g400s-nek 2 volt).
Árban olyan 15e-ig szánnék rá. Kipróbálnék akár más márkát is.
-
Eliott
tag
Sziasztok! Huawei Matebook laptopot használok, amin csak 2db USB-C csatlakozó van, más nem. Játékhoz egy A4Tech Bloody Blazing A60 egeret használok, viszont kell hozzá dokkolót használni, mert ezen sima USB van. Imádom az egeret, viszont idegesít, hogy mindig lóg a dokkoló a laptop oldalán, szóval keresnék helyette valami USB-C-s egeret, ha már létezik ilyen. Valami ajánlás max 10/15k körül? Létezik ilyen? Ezek a "nagyobb gamer" egerek jobban kézre állnak, mint pl egy picike bluetoothos.
-
f3rdzs0
senior tag
sziasztok,
szeretném lecserélni a jelenlegi G402-met, de nem igazán tudom hogy mi lenne jó alternatíva. G502-t próbáltam és viszonylag gyorsan hagytam is. szerintem a magassága volt a probléma, vagy hogy a feneke nem olyan széles mint a G402-n (még ha papíron szélesebb is az egér).
az Xtrfy M4 jó alternatíva lehet?
-
Zaied
addikt
válasz
gordonfreemN #83201 üzenetére
Zenére én is a koaxiálist tudom jobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest