- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki látott már valami olyan cikket, fórum hsz-t ahol valaki jelentősen csökkentette a G102/G203 súlyát?
-
Vanir
veterán
válasz
five05 #62394 üzenetére
Itt az egérpad topik, ennek az ajánlójából válogass kedvedre.
Annyira nem vészesen kemény, némileg nehezebb lenyomni, mint a sztenderd kínai Omron-t amihez hozzá van szokva a nagyérdemű. Engem nem különösebben zavar a ZA13-nál. -
gtamate2
veterán
válasz
estikornel #62395 üzenetére
Kár hogy nem matt.
-
estikornel
tag
-
five05
csendes tag
-
válasz
five05 #62390 üzenetére
Aliexpress-en vettem egér alátétet, Razer Goliathus-t fillérekért.
Mellé egy Zelotes T-80 üzemel közel egy éve. Azóta vettem biztonság kedvéért még egy ilyen egeret, aztán eladtam, mert csak állt a szekrénybe, ez nem döglött be. Valamelyik márkának a koppintása, a Ph egyik egér tesztjén vettem észre hogy nekem pepita olyan van. Elégedett vagyok vele. https://logout.hu/bejegyzes/d_vee/zelotes_t-80_olcso_gamer_eger_kinai_gyartasbol.html Itt van is róla összefoglaló -
five05
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy gagyi A4tech x-710BF egeret használtam, amit nagyon szerettem. Sajnos sikerült menthetetlenül szétkoptatom. Nemrég beszereztem egyik utódját, és nem olyan pontos. Nem ismerem ki magam annyira a topicban, de az előző nagyságrendileg jobbnak hat.
Remélem nem én képzelődöm. Ha tényleg nem, akkor tudnátok ajánlani valami jóféle egeret + alátétet?
- Nagy a kezem, fingertip fogas
- Precíziós célra főként, de néha még fps.
- Oldalara kéne két gomb.
- Limitet nem ismerem, legyen max 20.
(Nem szükséges gamer design, inkább minimal.)Köszi a segítséget!
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Bicskás #62387 üzenetére
Egy átlagos felhasználó is profitál, ha jobb szenzor van az egerében.
Csere után valaki egyből észreveszi a jobb szenzort, valakinek kb fel sem tűnik, de ahogy hozzászokik a jóhoz / jobbhoz, akkor már biztosan érzi a különbséget. (precízebb, pontosabb, nem akad szét közepes / gyorsabb mozdulatoknál sem, stb, stb)
Én még nem láttam olyat, aki azt mondta volna, hogy nem érte meg végül jó / jobb szenzorra váltani, még ha többet is kellett kiadni érte. -
TeebyKay
őstag
válasz
Bicskás #62387 üzenetére
Irodai felhasználásra tényleg nem lényeges annyira, de ebben az esetben magadnak kell kiválasztanod az egeret mert a fogás (kényelem, alak) mindenkinek máshogy jó és ebben nem tudunk támpontot adni.
FPSnél számít legtöbbet igen, átlag ember annyit vesz észre, hogy ahogy mozgatja az egeret nem pont oda érkezik mint ahova szeretné, hiába próbálja a keze megszokni, hogy mekkorát mozdítson, hogy egyik pontból a másikba jusson, mindig lesz egy kis eltérést. Ezt a mindenféle szoftveres rásegítésekkel próbálják általában orvosolni.
-
Bicskás
senior tag
válasz
salytmasztor #62386 üzenetére
Heló !
Bocsi, ha lehetetlent kértem, a szenzor minőségből akkor engedek az ár javára.
Nem értek hozzá, de egy átlagos felhasználó számára aki nem félisten szinten játszik mi érzékelhető a jó vagy rossz szenzorból ?
A forma amúgy szerintem és/vagy nekem fontosabb mint a szenzor, hiszen amatőr játékosként gondolom nem dob akkorát egy jó szenzor a játékélményen, hogy pl húsz ezer forintot kifizessek egy egérért, vagy tévedek ?
FPS-nél számít legjobban a szenzor, vagy hol / melyik stílusnál ?
Üdv: Bicskás
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Bicskás #62385 üzenetére
Az általad megadott paraméterekkel és árfekvésben esélytelen jó(!) egeret találni.
(jó = minőségi szenzor)A Sharkoon-ban valami "office" szenzor van, ami nem túl bíztató, de az árán is egyből látszik, hogy csak egy olcsó irodai szenzort rakhattak bele.
RDA nem értem miért nem jó neked, de akkor talán Mionix Naos(ok) vagy Asus Strix, de ezek erősen túlmennek a megadott 20 dolláros kereteden.
(Esetleg használtak között találsz olcsóbban...) -
Bicskás
senior tag
válasz
salytmasztor #62384 üzenetére
Bocsánat, volt ahol 45 mm-t írtak, mindenestre köszi, hogy kijavítotál, de továbbra sem szeretnék Razer Death Adder egeret.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Bicskás #62381 üzenetére
Ennél olcsóbban palmos jó egeret nem nagyon kapsz.
-
Bicskás
senior tag
válasz
kemotox #62376 üzenetére
Köszönöm szépen a szupergyors válaszokat, azon kevés topikok egyike ahol nem egy zárt közösség chatel, és segítőkészségetek miatt bátorkodom egy kis fejtágítást kérni egér témában, mert én barbár vagyok hozzá.
Hű de régen játszottam már a Jazz Jack Rabbit 2-vel, úgy kb tizenöt éve.
1. Mennyi a keret?
~20 $
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Jöhet használt egér is.
3. Mire használnád az egeret?
Google Chrome, TESO, watch dogs, AC Black Flag-Rogue tengeri ütközetek, Morrowind és egyéb TES játékok, golf.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Palm
Nagy marok vastag rövid ujjakkal és vastag csuklóval.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Őszintén foggalmam nincs, szerintem átlagos.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
A nagy bumszli egereket szeretem, minél kevesebb gomb van annál jobb, úgyis csak a két fő gombot használom többnyire, és a görgőt ( szabad görgő nagy királyság, de nem ragaszkodom hozzá ) meg max a hüvelyk ujjnál lévő gombot ( weapon swap->TESO ), ja és az sem baj, ha gumis egy kicsit a felülete, mert néha sajnos kicsúszik az egér a kezemből.
Azt nem szeretném, hogy rózsaszín, lila, barack, vagy fehér színű legyen.
Leginkább ( lime ) zöld, élénk narancs ( matt/metál jöhet, mindegyiket szeretem ), vérvörös lenne jó, de nyilván nem színre veszek egeret.
Első a kényelem.
Ha van rajt csuklótámasz az jó, ha nincs az sem baj.
Pici egereket hanyagoljuk.
Halk click előny.
Ha nehéz az sem baj.
Köszönöm.
-
Tomp888
csendes tag
válasz
estikornel #62374 üzenetére
Helló
Átnéztem a Razer oldalát ,de nem találtam a chromához semmit csak a felhasználói útmutatót.
Amikor synapse nélkül használom ugyan igy viselkedik.
Ha bedugom az egeret a win7 felismeri és autómatikusan telepíti a driver -t.
Ilyenkor van világítás egészen az ujraindításig.Tehát nem a synapse a hibás és nem is a gép,mert másik gépen +2 laptopon is ugyan ezt csinálta.Tehát ha van synapse, ha nincs ugyan úgy az ujraindításig világít csak az egér .Ha kihúzom és visszadugom ,akkor megint világít.A synapse felismerte az egeret,és még a sorozatszámot sem kellett beírnom a garanciához ,mert azt is autómatikusan megcsinálta.
Profilokat is lehetett beállítani ,tehát minden működik,ahogy kell csak a világítás kerget már az őröletbe. -
Bicskás
senior tag
Szervusztok, kedves topiklakók !
Segítséget szeretnék kérni.
Ezt az egeret hol tudom a kezembe venni, Somogyban, vagy pl Pesten esetleg ?
A választ előre is köszönöm.
-
estikornel
tag
válasz
Tomp888 #62373 üzenetére
A synapse az felhőből tehát netről alkalmazza a beállításokat minden bekapcsoláskor. Nálam mivel a DA3.5G-ben nem volt más szín beállítás csak kék, ezért minden alkalommal csak a DPI értéket állítgatta, várnom kellett rá mire betölti. A megoldás erre a Legacy driver, amit ha visszakeresel itt a hsz-ek közt, meg kéne találnod ha minden igaz. Nem tudom sajnos Chromára melyik jó, ezért majd várj valakit aki megerősíti még.
-
Tomp888
csendes tag
Üdvözlet !
Vettem egy Razer Deathadder Chroma típusú egeret :
( https://www.aliexpress.com/item/Original-Razer-Deathadder-Chroma-Mice-Wired-USB-Gaming-Mouse-10-000dpi-Optical-Sensor-Right-Hand-mice/32253287878.html?spm=2114.13010608.0.0.Bi8gpi )
Felraktam a synapse programot,utána bedugtam az egeret .Minden jól működött,tudtam regisztrálni,beállítgatni a felbontást,színeket,stb.. Öröm és boldogság...
Újra indítottam a gépet és innentől kezdve nem volt világítás az egérben .
Kihúztam az egeret .Visszadugtam .
Így megint jó volt.Másik gépben próbálva ugyan ez a helyzet synapse nélkül is.
Miért nincs világosság az egeremben újraindítás után ?Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Skullwipe
senior tag
Haha, mi van itt, gondolom már lehúzták ocn-en a fene tudja hova, de akkor is láttátok miket mellékelt és mondott, kivártátok a bf végét?
-
törölt tag
Köszi, csak zavart, hogy nincs mód visszaállítani.
Cooler Master MasterKeys Pro M White MX & Logitech G502 Proteus Spectrum színharmónia
Egyébként ez volt a kiváltó ok -
ribizly
veterán
Értem. Köszi!
Egyébként még egy felhasználását találtam:
Vannak game-k ahol van jármű vagy mondjuk turret használat (pl. Gears of War), de külön nem lehet a beállításokban arra érzékenységet állítani, ám sokkal lomhában fordul a muki azzal amivel magát a játékot kényelmesen tolom. Ilyenkor még eléggé jól jön egy magasabb érték, ami csak egy gombnyomás.
Ettől függetlenül lehet előbb utóbb kikopik majd nálam is ez a két féle érték. Végülis régen sem kellett.@(#62368)GoodSpeed
Szerintem, ha csinálsz újat, akkor azzal valamelyiket felül tudod definiálni. Bocs, ha mégsem úgy kéne, éppen nem ülök gép előtt, de így volna logikus, ha nem lehet törölni őket. -
-
Skullwipe
senior tag
válasz
duronx #62364 üzenetére
Ez már eredeti kell hogy legyen, a vezetéken látszik a benyomott minta a kis körrel, meg aranyozott, az oldal gombok se állnak ki, a műanyag is szép simának látszik. Van egy két kép ami elég érdekes, a dobozon van 2 év gari jelzés, de a razer logo is egyszínű zöld , a szín váltás is jónak tűnik a nagy logón (persze ez nem sokat számít). A legtöbb képen az usb is annak tűnik, de az egyiken egy sima usb látszik. De van itt aki eredetivel hasonlítja össze. De sose lehet tudni.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
duronx #62362 üzenetére
Nem dehogy, az csak élőben mondható meg. Hanem hogy a szenzor körül sincs meg a címke, meg mintha a műanyagon is látszódna, hogy nem olyan sima felületű mint az eredeti, az optika se látszik hogy mennyire van középen, a kábel hossz és aranyozott usb is csak élőben mondható meg. Az hogy a szenzor melletti kapcsoló hogy néz ki, és milyen, azt nem tudom, talán az is elárul valamit.
-
duronx
senior tag
Szerintetek ez eredeti lehet? Razer Deathadder 3.5G, 3500DPI
-
Vanir
veterán
válasz
ribizly #62356 üzenetére
Lehet lowsens 16000 DPI-vel is, ha in-game le van húzva.
De amúgy még mindig javallott 2000 alatt maradni nagy átlagban. Azon a tartományon belül viszont általában édes mindegy a normálisabb szenzoroknál - persze ez fw függő is.
McNamara: accel ne legyen, X/Y sens ne legyen külön, a többit meg nem tudom, rég volt fent Synapse, de szerintem jó lesz.
-
ribizly
veterán
Tulajdonképpen akkor ez a low sensitivity for gaming csupán régebben (3310 előttig) volt a mondás? Mert kb régebben a 400 meg 800 DPI felett többet hibáztak a szenzorok és ennyi? Vagy volt ennek más oka is? Mondjuk "az xy game engine nem szerette, ha 1000 felett van..."?
Egyébként én nem akarok lejjebb menni desktopon, mert kényelmetlen. -
Vanir
veterán
válasz
ribizly #62349 üzenetére
Egy 3366-nak gyakorlatilag zérus a hátránya az 1800-nak a 800-hoz képest in-game. 3310 szintúgy. Innentől szerintem nincs miről beszélni. De persze ízlések és pofonok. Ez a driverless dolog részemről az egyik legnagyobb előnye az egész Zowie brand-nek.
K1nG HuNp: Egértől függően szokott lenni on-board memory, ami megjegyzi ezeket a dolgokat, de nem mindnél van.
-
ribizly
veterán
Ebben simán nem értünk egyet.
Én használok 2 DPI értéket (800: gaming, 1800: desktop), amik között gyorsan jó váltani, mert elég hülyén venné ki magát, ha minden alkalommal a LGS-ben kéne állítgatni, hogy mi legyen. Egyébként én elhiszem, hogy a 1080p felbontáson elég lenne a 800 DPI, de 1440p-n már nagyon lomha az egér, gamingre meg a 800 optimális. Ezt pedig szvsz () nem lehet annyira finomhangolni a játékon belüli érzékenység beállítással...
-
Vanir
veterán
válasz
McNamara #62347 üzenetére
1000 mehet neki.
zalyy:
A Zowiekba az nem tetszik nincs szoftver amivel váltod a dpit plusz a gomb is alul van...
Ez az egész on the fly DPI állítás... áh hagyjuk is, senkit nem akarok megsérteni. Szvsz sokkal jobban megéri belőni egy fix DPI értékre aztán csöcs. Amúgy jóval keményebbek a Zowie-klikkek, mint a Logi-k, sokkal szarabb a clickspam vele. -
Üdv az Uraknak!
Ma megjött a Razer DA Elite. Leszedtem hozzá a programot. Van pár dolog ami nem vili. 500 vagy 1000Hz állítsam?
-
Az nem túl biztató
. Azaz itt nem csak szokásról lenne szó, mert ha pl. tudnám, hogy egy másik egér jobb lenne összességiben akkor ez úgyis tartalék egér maradna és az lenne a fő egér. Még mindig nem tudom, a Zowie-k közül válasszak egyet, vagy legyen a G403 inkább, mert most már legalább tudom ez a G203 tetszik. De így, hogy annak se sokkal nehezebb a clickje, van olyan mint egy steelseries raw-nak például? A Zowiekba az nem tetszik nincs szoftver amivel váltod a dpit plusz a gomb is alul van...
-
Minden Logitech egérnek ilyen könnyű a klikkje? Most egy G203-am van ennek azért kicsit igen könnyű a klikkje még csak 2 napja van meg de volt már párszor játék közben véletlenül kattintottam mikor nem kellett volna. Pl. a G403 is ilyen könnyen klikkel? Kösz.
-
3k korul valami alap egeret tudtok mondani? Szurke/fekete legyen, vezetekes, viszonylag nagy kezbe, extra gombokra nincs szuksegem. A 2 microsoft eger akar jo is lett volna az osszefoglalobol, de ahogy latom mar nem aruljak oket.
-
ribizly
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
K1nG HuNp #62334 üzenetére
Én az elmúlt fél évben így voltam vele, végig jártam az összes szóba jöhető egeret (DM1 Pro, EC1-A,G403, Rival300)... most jött meg a ZA11, de elsőre is éreztem, hogy ez megint kicsi lesz... majd otthon azért kipróbálom még játék közben is, aztán eldöntöm, hogy ez a vagy a G403 marad
viszont ez volt az utolsó ötletem, eddig egyik forma sem jött be. Régen volt DA-m is, az se nyerő, a G9x elég közel állt a jó formához, csak rövidebb volt 1-2cm-el mint ami ideális lett volna.
Most arra gondoltam hogy csinálok agyagból egy számomra tökéletes formát és keresek egy céget, aki legyártja azt egy egér külsejének
de azért ez már tényleg túlzás lenne, főleg úgy hogy manapság már elég keveset játszok
(#62338) .LnB: kapd be bal lábam!
-
Ispy
veterán
válasz
kemotox #62336 üzenetére
Arra lett kitalálva, hogy a vevő nem találkozik személyesen a termékkel, így nem is tudja megfogni, kipróbálni, hogy vajon az tényleg azt tudja, amit ő szeretne. Ebben az esetben egy egérnél a kézbe vételt nem lehet netes információk alapján tesztelni, csak személyesen. Ami ugye itt nem áll fent.
Mint írtad, és mint én is írtam, aki tud tapizzon boltban, de az nem lehet elvárás, hogy 3-4-5k-t költsél csak azért, hogy megvegyél egy egeret (vagy mégsem veszed meg, mert nem jó).
-
kemotox
addikt
Dehogy erre lett kitalálva. Csak nagyon jól ki lehet használni. Nem hiába lehet egyre többet olvasni arról, hogy egy bolt bontott terméket árul.. na vajon miért. Aki teheti, az inkább tapizzon boltban, a sok visszaküldött kibontott, használt cuccal nem csak a boltok járnak szarul.
-
Ispy
veterán
válasz
K1nG HuNp #62334 üzenetére
Megrendeled, kipróbálod és ha nem jó mégsem, akkor visszaküldöd, elállsz a vásárlástól. Pont az ilyen helyzetekre lett kitalálva az elállás. És akkor max. egy visszapostázással megúszod a dolog, igaz buksz rossz esetben 1000 forintot, de még jó is lehet, akkor meg örülsz.
-
K1nG HuNp
őstag
Igen, nagyon jó lenne ha élőben tudnám csekkolni a zowie egereket, hisz belül mind ugyan az, csak a méret/borítás más, de nem hiszem, hogy lesz rá lehetőségem (magamtól legalábbis nem fogok Pestig utazni csak egy egér miatt), szóval vakon kellesz dönteni.
A Zowie mellett már elköteleztem magam kb, CSGO-hoz az ő egereik az etalonok. Maximum egy rival 300, de azt is csak rossz szájízzel. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
A munkahelyi laptopomhoz jelenleg egy Logitech M325-öt használok.
Ezt szeretném kiváltani egy bluetooth-os megoldással.
Erre a célra az alábbi 2 típust néztem ki, méretben és használhatóságban valami hasonlót szeretnék:
-Microsoft Bluetooth Mobile mouse 3600
-Logitech M535 bluetoothMelyik lehet a jobb megoldás? Teljesen munkaköri használatra kell, Office, vállalati rendszerek, stb használatához.
A váltás célja nagyon bagatell - nem szeretnék külön vevőegységet használni, erre a célra tökéletes a beépített bluetooth.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Ruinous188 #62326 üzenetére
Tegnap előtt rendeltem meg én is, most akciós a Pixelnél, onnan jött ki a legolcsóbbra. Még nem jött meg, de remélem, hogy végre ez lesz az...
szerk.: épp megjött
-
K1nG HuNp
őstag
Melyik Zowie egér áll legközelebb ehhez?
-
alwinka
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek vezeték nélküli egeret irodai munkára. Keret 10.000,-. Fontos, hogy szimmetrikus legyen (jobb és bal kézzel is használható). Újat vennék neki.
Két típust néztem ki: Logitech m325 és m335.
Azt jól gondolom, hogy nagyjából ugyanaz a kettő, csak az M335 újabb? Más különbséget nem nagyon találtam a kettő között.
Tudom, hogy nem igazán vezeték nélküli egerekkel foglalkozik a topic, de olvastam benne ezzel kapcsolatos kérdéseket is.
Vélemény a két típusról? -
j0zsef
tag
Sziasztok!
MS IM Explorer 3.0-át szeretnék lecserélni kisebbre. Túl hosszú nekem ez az egér, kényelmes fogásban csak a gomb elejét-közepét érem el, nem komálja az ujjam az így történő kattintgatást. Tudnátok tippet adni?
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
Sógorom gari miatt levásárolhat párezer Ft-ot a pcx.hu-n. Max 6000Ft-ot szán rá. Az összefoglalóban lévő 6000 alatti egerek nem kaphatóak itt. Tudnátok valamit ajánlani általános irodai felhasználásra? -
e-newsee
addikt
válasz
FireKeeper #62287 üzenetére
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Ergo, minden lézeres optikai, de nem minden optikai lézeres. (Viszont ő még ezt sem találta el.
)
-
SteelSeries Rival 100 - 26,44 USD (7.800 HUF)
Nem rossz ennyiért.
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Amazonról egy Zowie ZA13 egeret. Nagyon tetszik rajta minden, kivéve a görgőt. Viszont nem tudom eldönteni, hogy ez most gyárilag ilyen vagy csak nekem sikerült kifogni egy hibás példányt. Igazából csak annyi a bajom, hogy a Mionix Castorhoz képest hangosabb a görgő és mintha keményebb vagy nehezebb lenne görgetni. Másnak is megmutattam, szerinte nincs semmi baja.
Csináltam róla egy videót is.
Akinek van ilyen egere, megnézné, hogy neki is hasonló a görgő hangja -
lotuska
tag
válasz
ribizly #62312 üzenetére
Hat igen, igazad van, lehet megkellett volna vegyem racionalisan, en megertelek, csakhogy en nem vagyok hardcore Gamer, ha ennyi even keresztul 500 Ft-os egeret hasznaltam, nem tudtam meg mi a minoseg, es lehet nem tudok majd hozzaszokni, vagy nem tetszik majd, vagy ujra vagyom majd stb stb pl lehet 12 gombos Razer NAGA-ra ket ev mulva ki tudja (az is volt 17.000Ft-er februar vegen, de ez nem egy olyan nagy osszeg)...
Off: Nem vagyok az a tipikus modern fogyaszto, mindig a best buy-okat keresem, mindegyik szamitogep komponensemen, periferiaknal kulonosen megeri, mert nem ritka az 50-70%-os kedvezmeny
. Volt a mult heten ennek az aruhazlanc uzletnek a masik leanyvalalatanal 1 napig GTX 1060 6GB ARMOR 65.000Ft, arrol lemaradtam, pedig megvettem volna, most 93800Ft [link]
-
fcbarca
őstag
sziasztok valaki tud ajánlani olyan vezeték nélküli egeret,ami inaktiválja magát és egy kattintással feloldható?ár/érték arányba jó legyen,és sokáig bírja egy elemmel.Köszönném
-
ribizly
veterán
válasz
lotuska #62309 üzenetére
Én biztosan megvettem volna mind a kettőt még. Így van G403-ból nekem is 2. Volt egy jó akció, a fiókban nem kér enni. Ha meg tönkremenne gariidőn túl a mostani, akkor nem kell megszokni másik egeret. Mert ugye azt senki sem gondolja, hogy (a Zowie-n kívül) bármelyik gyártó fog kihozni ugyanolyan formájú egeret x év múlva is...
Tudom volt a Logitech MX500-MX510-MX518-G400-G400S sorozat, de mint látható: ez is véget ért. -
lotuska
tag
A topikot olvasva megvettem eletem elso valamire valo egeret Logitech G203, fokent World of Warcraft-ra lesz. Szerintem best buy ennyiert 6k Forint 2 ev garival romaniai akcio [link]
Koszi a segitseget, remelem nem banom meg!
-
BeStronk
tag
válasz
TTomax #62281 üzenetére
Mondjuk a G403 sem a jó görgőjéről híres...
Ha pesti vagy legjobban akkor járnál ha bemennél Pixel-be és megfogdosnád ott az egereket..
Ami még segíthet Zowie-nak tök jó képei vannak a méretezésről szériákon belül és ott tudsz viszonyítani az EC1-hez, hogy hol lenne jó méretbeli változás
FK1 ami hosszra hasonló mint az EC1 de a gripnél vékonyabb
Az EC2-A meg mindenhol kicsit kisebb mint az EC1
Görgőkről nem nagyon tudok nyilatkozni.. -
BeStronk: Igen a Sensei kicsit mintha mindig is nagy lett volna, épp néztem a Zowie ZA13-at az a legkisebb a Zowiek közül volt egy Kana V2-m is és az azért jobban ráállt a kezemre.
Vanir: Azaz túl sok a választási lehetőség és nincs esélyem kipróbálni. Még mindig a G403 között gondolkozok és egy Zowie között feltehetőleg egy Z13-as.
Kösz.
-
Vanir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest