-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert teljesen tanácstalan vagyok, milyen egeret érdemes manapság beszerezni. 4 éve egy fapados (értsd: jobb klikk, bal klikk, görgő oszt slussz) Samsung optikai egeret használok, ami még most is hibátlanul működik, igaz, főleg munkára és netezésre van befogva. Most egy teljesen új, már komolyabb játékra is alkalmas gépet készülök venni, amihez ugye új egér is dukál. Nem vagyok egy nagy gémer (bár szeretnék, csakhát a munka...), az utóbbi 1-2 évben megjelent gammákkal csak elvétve játszottam (azzal sem itthon), szóval nem tudom, milyen képességű egér kell (ajánlott) hozzájuk. Mindenesetre idegenkedek attól, hogy 10 k.-t vagy többet fizessek egy egérért. Elhiszem, hogy azok a legjobbak, csak hát számomra az a szint már luxus.
A kérdésem, hogy van-e valami középutas megoldás, tudnátok-e ajánlani egy olcsóbb optikai egeret, amivel azért még elfogadható szinten lehet játszani a mai FPS, TPS, RPG etc. játékokkal. Maximum 5-6 k.-t szánnék rá. (De nem bánnám ha lenne olcsóbb. )
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HTC Vive Link Box 2PU6100
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Mac Mini A1347 eladó. 2026.01-ig aqua garanciával!
- Western Digital Scorpio Blue (750GB, 8MB 5400rpm SATA2) noti HDD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest