-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Vismajor01 #38237 üzenetére
Szerintem árban jó vétel volt ~140ezerft-ért. Nepperkedni nem lehet vele. Fotózás tanulásához jó lesz. 75-300 majd szépen polcra kerül a két konverter lencsével együtt
Amiért fanyalognak a kollégák az azért van, mert matuzsálemnek számít a belseje a Canon lehúzós üzletpolitikája miatt. Legalább kétszer annyi ideig tartja piacon ugyan azt az érzékelőt, míg ezt a szenzortechnológiai szintet a többi már évekkel ezelőtt elhagyta. Nekem három éve volt egy ilyen kittem, már akkor is középszerű volt, kicsit már kifutó. Aztán döbbenet, hogy még mindig árulják ugyan annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- BMW topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Objektívek (Sony E) és kiegészítők eladóak
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest