Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
MC Pite #19788 üzenetére
Akkor tévedtem, Arn volt, aki XT1-et próbált nemrégiben, és EM5-öse van (volt?).
Az egyik meeten mutattad az XE1-esed, amin akkor már frissített fw volt, úgyhogy azt nem csak kételkedés nélkül elhittem, hanem én is láttam saját szememmel, hogy amint megmozdítottad, az EVF fps-e durván leesett és elég nagy késéssel érte csak utol a gépet. EM5-tel eddig sosem volt ilyen, még ennél sokkal rosszabb fényviszonyok között sem. Kezet a szívre: gondolom nem véletlenül cserélted le az XE1-et 2-re. Masszív vas, jó képminőség, alacsony zaj, jó üvegek, de: azért valljuk be, hogy lagzik és lassú. Korrekt, sőt, képileg nagyon is jó gép, de ettől még megvannak a maga gyengéi.Az Oly EM10 most jelent meg, az XE1-et pedig most váltották le, tehát ez nem lenne épp fair összehasonlítás. Az XE2 400k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!