- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
luciferc
őstag
#192-re valaki...
-
Flagstaff2
senior tag
Ha elég figyelmesen olvasol (az előző oldalon pölö) akkor láthatod majd hogy személyesen én követtem el a 172-es hozzászólást abban pedig ott van hogy S754/S939-re a Freezer 64 való. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Freezer7 csak más a felfogatása. Így már remélem látni fogod amire kíváncsi vagy.
A link pedig amit adtam az egész véletlenül a Freezer64-et hasonlítja a Zalman CNPS7700Cu-hoz.
-
benny23
tag
Erről konkrétan nem írnak! -
benny23
tag
Senki?? -
Dominator
aktív tag
Olyan hűtőt szeretnék, ami
-elsősorban csendes
-használható a mostani ASUS A7N8X-X alaplapommal és egy 2500+ Bartonnal
-később, ha újítok, valszeg egy 939-esre, azt is megfelelően hűtse
A Zalman CNPS7000B-Cu kék leddel tetszikMik a tapasztalatok vele? Vagy más gyártónak is vannak hasonl, esetleg jobb termékei?
-
benny23
tag
Sziasztok!
AMD A64 3200+ venice procira milyen ventit ajánlotok?
Esetleg Zalman CNPS7000/7000A/B-ről vélemény? -
luciferc
őstag
Sima AMD 2400+ hűtőventillátorát cserélném. kérdés, mennyi legyen a légszállítása az új ventillátornak?
És ha egyben azt is meg tudjátok mondani, hogy 350W-os táphoz milyen légszállítás kell ventillátor csere esetén, akkor azért külön köszönet! -
c*
aktív tag
ö arra probaltam utalni hozzaszolasomban hogy egy kevesbe elfogult es mas cooler hasznalo ember irjon velemenyt
-
Flagstaff2
senior tag
A ház nem sokban befolyásolja a cuccost sztem. ha nem valami lapos fekvő házat veszel akkor tuti belefér (a kép alapján rndes álló ház) szal nem hinném hogy a 12cm magasság az gond lenne.
Ami külön jó sztem hogy a cooler ventije a te esetedben alulról fölfelé fogja fújni a bordákon keresztül a levegőt és mivela tápod 12cm-es ezért a nyílása kb oda esik ahol a levegő távozik a bordákról,így rögtön kiokádja a felmelegedett levegőt.
Nekem is ilyen elrendezésben megy a cucc.
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
Azért vagyunk ''elájulva tőle'' mert az áráért kiváló teljesítményt nyújt. Ha nem szimpi vegyél 3x ennyiért Bat-et az semmivel sem lesz halkabb de lesz egy jó nehéz vasad meg pár fokkal (na nem hinném hogy 5-6 foknál többről lenne szó) alcsonyabb hőmérsékleted. Kinek mi a szimpi ugye.
-
c*
aktív tag
hath nekem valahogy nagyon nemszimpi ez az Arcticool.
nem ertem miert van tole mindenki elajulva vagy csak az ara miatt?
szoval meg mindig varok otleteket volt valakinek gondja Coolink Bat al ? -
unearth
csendes tag
köszi a választ azt elfelejtettem hogy egy chenbro gaming bomb ház lesz valszeg azis megfelelő cucc neki? Bővebben: link
és esetleg tudtok ajánlani valami 12 és egy 9 centis házhűtőt? thermaltake hűtők azok milyenek erre a célra? -
Flagstaff2
senior tag
Tudtam hogy valahol láttam az AMD specifikációját S754/S939 hűtővel kapcsiban!
Rajta van a cooler dobozán. Cooler súlya 460g (AMD spec: 450g) Szal ehhez a 450g-hoz képest a közel kilós hűtők hmmm kissé nehének tűnnek.
És bár kétségkívül elbírja a lap amennyiben a gépet nem mozgatja az ember de tedd a géped a csomagtartóba és menj végig egy felszerelt BAT coolerrel mondjuk a Thökölyn. Aztán nézd meg mi marad az alaplapodból.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Aki P4-re (NW, Prescott) akar olcsón hűtést, annak ajánlom a GlacialTech 4360-at, mert egy 3.2-es Prescottot ''simán'' elvitt 4GHz-en (1.52V)Idle: 55fok, full load: 64fok
3.8-on, feszemelés nélkül idle: 45fok, full load: 55fok
Ez a hűtés 2,5-3K -
unearth
csendes tag
sziasztok
látom sokan dicséritek ezt a freezer64et, a kérdésem az volna hogy a gépem egy 3000a64venice proci lenne egy abit an8ultra lappal, és ahonnan venném a gépet ez szerepel névnek: Ventillátor CPU Arcticool Freezer S754/939 3790(nettó), 4738 (bruttó)
nos ez az a venti amit máshol arctic cooling freezer 64 nek emlegetnek?
vagy ez egy teljesen másik hűtő
meg a kérdésem az volna hogy ebbe a lapba igy ránézésre szerintetek belemenne rendesen?
cikk: Bővebben: link
kép: Bővebben: link
köszi a válaszokat -
Paqito
senior tag
válasz
Flagstaff2 #181 üzenetére
A FREEZER tömege 460 gramm. Ennél vannak sokkal súlyosabb hűtők is, pl Bővebben: link. Ugyanez Zalman-ban asszem 775 g. Nem tudom mit ad meg ''határértéknek'' az AMD, de 500-600 grammig nem lehet semmi gond. Azt hiszem rudi mester lenne egy autentikus forrás eme kérdésben.
u.i.Én is el voltam keseredve, hogy ''csak'' A64-et preferál ez a remek cooler
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
Igen,tényleg ez a lényeg.
Jó teljesítmény jó áron. Azt azért sztem elbszta az AC hogy S462-re nem készített Freezert... Valószínű fostak hogy letépi a foglalatot mert ha jól tom erősen meghaladja az AMD javaslatát a hűtő súlyára (nem mintha a többiek foglalkoznának vele meg ugye van kis furat is több alaplapon).
-
Paqito
senior tag
válasz
Flagstaff2 #179 üzenetére
Ezt nálam okosabbak biztosan megmondják. Természetesen a heatpipe -működési elve miatt- odab@*z, de ''jó az öreg a háznál''...
Alcompnál a hőátadás elve:Vastag réztalp, a talpon egyesével beültetett lamellák nagyon ki vannak találva, és iszonyat profi a kidolgozás minősége. Ami meglepő volt, hogy passzívan is képes ''csodákra''...
Bővebben: link
Amúgy aki FREEZER-t vett, nem hinném, hogy belátható időn belül lecserélné, mert megkapta AZT amit KERESTT. Ugyanakkor elégedetlen Alcomp tulajról sem hallottam még, és talán valahol ez a lényeg -
Paqito
senior tag
válasz
Flagstaff2 #177 üzenetére
Teljesen igazd van, szvsz a AC gyártja a komolyabb hűtők közül a legjobb ár/teljesítmény arányú cuccokat. Nekem Cooper Silent volt az első de azt a konfiggal együtt eladtam, illetve két VGA Silencer. Nem hazudik...
Az áruk pedig nagyon baráti. Én nem valószínű, hogy 5000Ft-nál többet szánnék bármilyen hűtésre is, és az élet igazolja, hogy van/vannak olyan cuccok, amin féláron hoznak ''prémium'' teljesítményt!
Most Alcomp-om van, erről is csak szuperlatívuszokban beszélhetek, és a rajta lévő 92 mm-es Chieftec venti sem hallhatóNaggyon jó ungáriseprodukt
Jó aza 6 év gari, de a Mi$*r@Ł-ban csak 3 napotadnak
.
Szvsz az alaplapreccstől ne fél annyira 1-1,5 kilót is lazán kibírnak a foglalatok. Erről Esmein ''polgártárs'' tudna mesélni a homemade rézdromedárjával! -
Flagstaff2
senior tag
Így van. Ha a kérdező (ez esetben c*) megnézi a konfigomat,láthatja hogy pont ugyanilyen procira használom nagy megelégedéssel a Freezer64-et.
Hallottam már pár coolert üzemelni,de ez ritka halk. És az is mond valamit hogy hűtésteljesítményben simán felveszi a versenyt egy agyonajnározott Zalman CNPS7700CU-val. Ami azért télleg nem alaptalanul van annyit ajnározva. Nagy súlyú coolerrel (mint a Bat meg a Zalman) nekem valahogy az a bajom ha a gépet vinni kell valahová és véletlen lekoccantja az ember (mert kicsúszik a 15 kilós gép a kezéből) akkor elég valószínű hogy a lapnak reccs lesz. Lehet hogy a Bat eddig referenciahűtő volt (van már utódja) de az ára... És max pár fokot nyer az ember. És ugye a Freezer csapágyazására 6 év gari van ami azért sejtet valamit a kerámiatengelyről.
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
From #172 ''Athlon64-hez bármily meglepő Freezer64 való
'' by Flagstaff2 -ez a cooler a barátod...
Nagyon hűt, nagyon jó, nagyon heatpipe, nagyon csendes, nagyon fele annyi se mint a BAT, és nagyon-nagyon! ....szerintem -
c*
aktív tag
Hi
olvastam visszabb es valahogy ugy tunt sokan ajanljak azt a coolert amit nekik sikerult megszerezni olvastam cikkeket ott Bat mellett voksoltam bementem boltba elado mondta nem foglalkoznak Bat al mer baj van vele megsult mar alatta a procgondolom nem hozzaerto tette fel
naszoval 939 3000+ ra kellene cooler a proc tuningolva leszen
mindenkepp halk legyen es kivalo! -
Hank7
csendes tag
Valószínű a Freezer64 mellett döntök olcsó és jó
köszönöm a segítséget -
Hank7
csendes tag
Sziasztok
Athlon 64 3000+ om van, Gigabyte K8N Ultra-9 alaplapom.
Milyen procihűtőt ajánlotok max 8ezer Ft,halk legyen,tuninghoz. -
SPQR3
csendes tag
Ezt a hűtőt néztem ki magamnak Socket A -hez, szerintem 6500ft-ért nem lehet olyan rossz vétel. Mi a véleményetek? Ez 100% hogy kompatibilis a Ga 7n400-L alaplapommal? http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1745.htm
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Flagstaff2 #166 üzenetére
Most nézem csak hogy a legfontosabb lemaradt!
-
SPQR3
csendes tag
hio, szeretném a segítségeteket kérni. Processzorom Barton 2500+, alaplap Gigabyte GA-7N400-L (nForce2, SocketA foglalattal). Szeretnék hozzá egy nagyon jó procihűtést (max 8-9000ft) ami erős is, halk is stb... ötletek? Valami olyan kéne aminek a fordulatszámát lehet szabályozni valahogy.
-
Flagstaff2
senior tag
Mindkettőtöknek tanulságos lehet az alábbi teszt ahol a halálra istenített Zalman CNPS7700CU-t kissé megalázza egy szinte fele akkora súlyú és harmadannyiba kerülő cooler. Gondoloma primecoolerek is a zalmanhoz hasonló eredményeket érnének el,alakra erőteljes koppintásak tűnnek.
Szal sztem FREEZER!
-
sztyepa84
csendes tag
sziasztok!
én is a segitségeteket kérném. nekem is ugyanilyen konfiggal van problémám, játéknál kegyetlenül felmegy a hőmérséklet!
2 hűtő jött szóba:
1. arctic freezer 4: erről sajnos nem találtam tesztet, ha valakinek ilyen dolgozik hasonló feltételek mellett, az lécci irjon. érdekelne, hogy ezzel mennyire tuningolható
2. gigabyte g-power pro: ez a drágább és hangosabb megoldás
+ esetleg még a thermaltake silent tower
érdekelnének a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban, főleg a freezerrel!
köszi -
djg
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy CPU hűtőt egy 3.0GHz-es prescottra (s478).
Olvastam a cikket a primecoolerekről és elég meggyőző volt. Szerintem az enyémre ideális volna a HC5+ Cu. Szeretnék azonban venni egy Zalman North Bridge hűtőt is, passzívat (NB47J).
Ezek egy Abit IS7 típusú alaplapra mennének rá.
Kérdésem az volna, hogy ezek nem ütköznének-e fizikailag ezen a lapon?
Esetleg tudtok jobb coolert ajánlani ezen az áron?
Válaszotokat előre is köszi.
djg
[Szerkesztve] -
K!sCs0k333
tag
Help....
Kellenének összehasonlító tesztek, amik megmutatják, hogy hang/teljesítményben melyik a legjobb?
Milyen 120cm-s házhűtőt tudtok, ami nagyon jól hűt és 20 Db a max hang????
Köszike! -
rhonin
senior tag
Valaki?
-
rhonin
senior tag
Szevasztok! Lenne 1 olyan kérdésem hogy milyen hűtőt ajánlanátok 1 p4 3000mhzes lga 775-ös procira? én a zalman cnps 7700cura gondoltam de ha meg tudtok győzni akkor más is jó lenne. 3600-3800 mhzen menne a proci ugyhogy tuningra kéne a hűtő.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
detroitrw #158 üzenetére
Nincs mit. A többi tulaj véleményét a Freezer64 tocsikban olvashatod,sztem meggyőző.
Amiben különböznek: a Freezer7 picit hangosabb,de a légszállítása is nagyobb na és a felfogatás is más egy pöttyet (mi a búbánatért nem tudnak valami univerzális keretet felfogatni a tetves lapokra,nem értem...)
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
válasz
Flagstaff2 #157 üzenetére
Ok!
Thx a segítséget szal akkor valszeg elfér
ha esetleg mégse akkor ha leveszem a NB vetijét akkor már tuti
mégegyszer THX -
Flagstaff2
senior tag
válasz
detroitrw #156 üzenetére
Eszerint a kép szerint a kis felfogatóprückök tájékán majdnem véget ér a venti lapátja. Ami nálad kiáll,az ha jól látoma NB ventije. Gyorsan lemértem a saját gépemen,a T610-em befér a venti meg a lap közé kis réssel,ami úgy összesen 5cm szabad magasságot enged a lap és a venti között. De a felfogatóprücök likjától max 1cm-re már vége a ventinek,így sztem simán fel kell férnie a lapodra. -
detroitrw
addikt
Ok köszke a választ már csak az a kérdésem lenne hogy befér e a
Arctic Cooling Freezer 7 az AA8 duramax alaplapomba rendesen
az északi híd hűtője miatt agódok.
Reméljük hogy igen mert abban az esetben meg is fog történni e CPU hűtőnek a vásárlása
A kábel feltekerésétől nem nagyon tartok mert van végülis neki egy kerete szal csal alulszól tekerhetné be a kábeleket
Más teendő sincs felül vezetem majd el
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
válasz
detroitrw #154 üzenetére
Az konkrétan azt jelenti hogy 4,4GHz-ig bírja. Egyébként kb reális.
A szabadon forgó ventinek több előnye is van. Pölö csökken a szélzaj egy keretes ventihez képest és a nagy keret nem erősíti fel a csapágyzajt. Saját tapasztalat,én a házszellőztető noname ventimről vágtam le a keretet,annyi maradt hogy fel tudjam csavarozni (kép a kivágjuk-e a ventirácsot topicban). És a noname venti kissé leszabályozva gyakorlatilag hangtalanul teszi a dolgát. Ha véleten belenyúlok is a gépbe,akkor sincs nagy gáz,mert nem ver rá a kezemre nagyot a lapát.
Annyira kell ügyelni hogy a vezetékezésbe ne akadhasson bele a ventilapát,de egyébként még mutatós is a cuccos valamelyest.
Plexi oldalapom van és komolyan mondom nem is olyan csúnya. Ha pedig azt nézem milyen halkan és jól végzi a dolgát akkor a békából egyből királyfi lesz.
Zalman CNPU7700CU-val összemérték és kb egál eredménnyel végeztek(1-2 Celsius eltérés volt) kb azonos hangterhelés mellett (fordulaton a Zalman sokkal hangosabb volt). A különbség csak annyi hogy a Freezer épp csak több fél kilónál és az ára is csak durván a harmada.
képek a gépállatomról: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
válasz
Flagstaff2 #152 üzenetére
Hmmm
nem is olyan rossz azt tényleg jól látom hogy 4.4Ghz-ig jó?
vagy ez a kiírás mit jelent?
Intel Pentium 4 up to 4.4 GHz
THX a tippet valszeg akkor ez lesz de nekem nem nagyon tetszik
Főleg hogy a ventije szabadon van -
kircipeti
senior tag
itt: Bővebben: link
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
detroitrw #150 üzenetére
Lehetek öszinte? Bár mutatós darab,de a hőellenálása kicsit magasnak tűnik,első blikkre a dobozos Intel hűtő hőellenállása is kisebb (ha jól tudom ez a hő elvezetésével erősen kapcsolatban van). Így ha megengeded én a következőt javaslom: Bővebben: link
Ára bőven 10k alatt,de több helyen már 5k alatt is megvehető.Igaz nem full réz,de hőcsöves. Kerámiatengelyes amire a gyártó 6!!! év garanciát vállal. Nálam egy Freezer64 teljesít szolgálatot,gyakorlatilag hangtalanul. Ja! Én is miskolci vagyok,igaz a cooler pestről van.
-
ATZ
csendes tag
Helosztok! Egy 3200es barton-ra milyen hűtőt ajánlotok? Tuningolni is akarok.. Az ár max 10k.
-
detroitrw
addikt
Hy all!
Tanácsot kérnék egy P4 640-es proci /3.2Ghz/ LGA775 milyen hűtőt hűtőket tudnátok ajánlani?
kb 10k -ért
Ha lehet akkor olyat mondjatok ami elbírja a 3.6-ot is egy kicsit húzni akarom majd a gépet
Full réz legyen s hőcsöves!
ilyet szeretnék csak nem hiszem hogy valaha fogok ilyet miskolcon kapni
[Szerkesztve] -
jeti5
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Ez jól hangzik! Hol lehet kapni? -
jeti5
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy csendes procihűtőt venni Athlon XP 2600+ (Barton)-hoz, úgy 5 ezer Ft körüli áron, de nem tudom melyik legyen.
Az elsődleges szempont a csendesség és nem árt, ha elbír egy kevéske tuningot is.
Eddig két versenyzőt találtam: Glacialtech Silent Breeze 3, Thermaltake Silent Boost.
Szerintetek melyik a jobb, illetve ezeken kívül még mi jöhetne szóba?
Előre is köszi a segítséget! -
camino
tag
válasz
Flagstaff2 #144 üzenetére
Ok, lehet, hogy megveszem, mert olcsó és jó, csak ezt az egy rossz tulajdonságot hallottam róluk... Köszi
-
Flagstaff2
senior tag
Eddig 2 spire bordával volt dolgom,fantázianeveiket ne kérdezd. A sajátom mindhárom kis akasztóba kapaszkodot a foglalaton,a sógoré viszont oldalanként csak 1-1 fülbe. Nem tetszett hogy csavarhúzóval kell beakasztani mindkét változatot. Egyszer a saját hűtőmnek a kis kallantyújából kiugrott a csavarhúzó bele az alaplapba izomból. Szerencsére a lap nem sérült komolyan (huzalozás nem szakadt) de a hűtő mellett volt egy csavarhúzófejnyi kb 1mm-es (huzalokat is érintó!) mélyedés. Szal a rögzítésre kell vigyázni de nem olyan vészes. Ha teheted az oldalanként 3 körömbe kapaszkodót vegyél az biztosabban tart és ha egy prücök le is törik valamiért,van még 2 másik...
-
camino
tag
Üdv! Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy igaz-e hogy a Spire hűtőket extra erővel kell-e felfogatni (ma kicsit hülyén fogalmazok - szóval hogy erős a felfogatása) mert készülök venni egyet, csak nem szeretném hogy letörjem a kis rögzítő fület..... Egy ismerősömnek is így ment tönkre a lapja
remélem, érthető vagyok
-
Paqito
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #137 üzenetére
Gond egy szál se!!!
Megrendeled postán keresztül, és pikk-pakk ott van, még boltba sem kell menni érte. Mivel közvetlen a gyártótól veszed, ezért amennyit dob a postaköltség, annyit simán spórolsz azzal, hogy a gyártótol közvetlen rendelsz.
Szigorúan magánvélemény!!!
Bruttóban-postaköltséggel-szirrelszarral-mindennel együtt 4500 Ft-ba kerül a cucc! Ennyiért ilyen minőséget, és hűtőteljesítményt nem nagyon fogsz találni!
Ja, és egy métert sem kell majd gyalogolnod...
Legjobbakat
[Szerkesztve] -
Tido00
csendes tag
egy hyper6 proci hűtőt szeretnék fejleszteni
de nemtom milyen 8cm-es ventit vegyek
ja és hányat -
Side_
aktív tag
Itt az a bizonyos heatpipe-os, amit már említettem: Bővebben: link - ez eléggé tetszene, csak nemtom rámenne-e a cuccosra.
Meg így első ránézésre még ezis bejövős: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #135 üzenetére
Szia!
Te minden bzonnyal a hazai Alcomp hűtőt keresed régóta, és örömmel értesítelek, hogy most végre keresésed eredményt hozott...
Bővebben: link a gyártó oldala
Bővebben: link a fórumtémája
Bővebben: link egy elégedett ''tuningfan'' vásárló...
Ha Alcomp mellett döntesz, akkor szvsz a Pro P típust válaszd, kb 10-15 cm-ről nincs hangja a cuccnak!!!Egy 92 mm-es Coolink-ról lenne amúgy szó
Legjobbakat
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
Tudnátok nekem ajánlani hűtőt egy sempron 3000+ vagy barton 2500+ -ra?
Irodai gépbe lesz, tehát tuning kilőve.
Szempontok:
- mindenképp halk legyen
- ár max 4-5k-ig
- ne legyen nehézkes beszerezni
Köszi! -
Side_
aktív tag
Valaki látott/hallott már ilyen hűtőt: ZALMAN CNPS5100-CU? Mert ez elvileg pont 423asokra van tervezve...csak nemtom milyen lehet.
-
t_ferenc
őstag
válasz
Flagstaff2 #125 üzenetére
még jó
-
Flagstaff2
senior tag
-
torogyuri
aktív tag
Erről hallotatok?:
CMASTER 8JDB2 754/939 3500+ 2380Ft
Milyen lehet ez a cucc?
Egy 939-es A64 3000+ -hoz kéne -
kircipeti
senior tag
Udv! Ezt a hutot neked talaltak ki: Bővebben: link
itt a tapasztalatom rola (nekem masik ventivel megy, de nem lehet nagy a kulonbseg a Coolinkhez kepest): Bővebben: link
Ja es csak 3700Ft... -
Niquis
aktív tag
I got a problem. AXP-re kéne olcsó hűtő, 3200+-t mindenképp el kell bírnia. Eddig a Cooler Master XDream III-at (Bővebben: link) néztem, meg egypár GlacialTech-et (pl. 2470), szóval valami ilyesmi. Ti milyet ajánlotok?
-
Side_
aktív tag
Hi!
Keresnék jó és halk hűtőt socet 423-as foglalatra. (Régebbi_P4)
Eddig kb 2-t találtam ami jó lehet, csak mind2 zalman, és egyik kicsit nagyonnagy, másik meg nem kapható_és nem is teccett volna.
//Jó lenne, ha réz lenne. Esetleg a kisméretű heatpipeos is lehet.
Vagy ha már egyáltalán nem léteznek, akkor tudna valaki ajánlani egy jó, de rel. halk 6centis ventit?
(Esetleg egy hasonló 8ast - de azt csak 6->8átalakítóval tudnám használni. Ami meg nemtuti, h a legjobb 5let.)
ThnX! -
Rez_Grof
őstag
válasz
Dilikutya #104 üzenetére
Vagy a Galcialtech az nekem 3Ghz-ig nagyon elfogadható hűtést nyújtott. És nagyon csendes volt.
Másik alternativa, Thermalright SLK-948U + Papst 3412 N/2GL 61 m3/h - 23 dBa vagy Noiseblocker SE 2 Blue 64 m3/h - 22 dBa.
Bővebben: link -
-Jackson-
őstag
chop, dilikutya: cnps7000B-AlCu 7k-ért?
(persze használtan, de minden tartozékkal)
-
Dilikutya
félisten
Nna, csak sikerült megfelelő témát találni
Szóval, ki akarom cserélni a gyári P4 hűtőmet. Semmi extra teljesítmény nem kell, csak egy 2.4GHz-es P4A procira kell. Nem kell túl drága, és lehetőleg minél halkabb (ez a lényeg). Semmi barkácsolást nem szeretnék, fel lehessen rakni a fekete beépitőkeretre. Nézegettem, milyet kéne, hála az égnek igen bőséges a felhozatal. Áruk alapján a Spire és a GlacialTech Igloo hűtői tűnnek megfelelőnek. Viszont túl sokat nem tudok róluk, kinek milyen tapasztalatai vannak? Ez a két márka úgyahogy ismerős nekem, de csak név alapján. A Spire FalconRock II AMD-s hűtőjével már volt dolgom, nem drága, és nem is hangos, gondolom az Inteles hűtőik is jók.
GlacialTech Igloo 4320
Spire EasyStream III
Spire EasyStream IV
Thermaltake Spark7+ / Xaser Edition
Ezek milyen hűtők? Árlistáról néztem le a pontos neveket, ilyesmiket jó eséllyel kapok is szerintem. Zalman-fanok ne jöjjenek, semmi szükségem nincs olyan hűtőkre, teljesen fölösleges. -
Calogero
addikt
Egy kis barkacs kell hozza
kep: Bővebben: link
leirtas/topic: Bővebben: link -
chop
őstag
tudtok nekem ajanlani egy jo cpu hutot olyan 5 rongyig? a64 3000+-hez, plusz 1 kis tuning, ha minden igaz
koszi
Aktív témák
Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest