- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Flagstaff2 #4852 üzenetére
ok értem a szakmai leirást.. kiprobálom és ősszehasonlitom..
csak a Zalmannál ki kell szedni az alaplapot mert annak a rőgzitése csavaros..
a freezer 7 egyszerűbb..
a d805höz használtam a freezert.. ahogy beraktam a d930at rőgtőn a 7700cu-t
tettem rá (kiprobálni..) most majd felrakom a freezert..
kőszi Flagstaff2 és tothbe.
az tetszik a freezer7ben hogy magátol szab. a ford sz. a hőtől függöen.. -
tothbe
addikt
válasz
Flagstaff2 #4852 üzenetére
köszi, hogy leirtad helyettem is.
-
firewolf
tag
válasz
Flagstaff2 #4022 üzenetére
Köszi a segítséget! Ha hazaértem megpróbálom a csavargatós módszert
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #3572 üzenetére
HY!
A lelkembe gázoltál valamelyik nap, mikor megrágalmaztál, hogy zalman fan vagyok
Ha templomban jársz, nyugodtan meggyónhatod
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #3506 üzenetére
Ne bolodníts már meg
!!!
Én szeretem a Zalmant?Azt hittem, emlékszel az eddigi hozzászólásaimhoz...
Ez a ''jó pont a Zalmannak'' cinikuskifejezés akart lenni! Olvasgass vissza, nem kell túl sokat...eddig mindenkit lebeszéltem róla finoman.
Én, meg a Zalmannem emlékszel, én cseréltem le a Zalmit egy Freezer 7 Pro-ra s478-as lapon, azóta én is az AC-t favorizálom, és hirdetem minden fórumon a Zalman ellenében kitartóan.
A szívembe gázoltál...
Én, meg a zalman (kis z-vel)
Béke! -
Terminator_
tag
válasz
Flagstaff2 #3461 üzenetére
ha szerinted a zalman divatakármi akkor még nem volt jó zalmanod.Én mindenkinek bátran ajánlom csak egyszer kell megvenni és le van tudva a hűtés.
-
bnss
veterán
válasz
Flagstaff2 #3452 üzenetére
Hónomalá csapom a deszkát és usgyi!
Remélhetőleg egy helyen megkapok mindet, de ha nem... akkor megyek máshova! -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #3452 üzenetére
Hátnna..
-
HorvBalint
tag
válasz
Flagstaff2 #3261 üzenetére
Az Asus P5GDC Pro tudja szabályozni a hűtőt??? -
Haart
addikt
válasz
Flagstaff2 #3243 üzenetére
Mivel és hogyvan vagy hol lehet políroztatni az alját?
-
golyani
őstag
válasz
Flagstaff2 #3243 üzenetére
1-2 max 3 ha nagyon szar gyárilag.
-
DeepDish
őstag
válasz
Flagstaff2 #3211 üzenetére
Na ja csak nekem AMD van de rabeszeltetek Freezer 64 Pro-ra,remelem nem csalodok San Diego procim folott lesz huzva!
-
golyani
őstag
válasz
Flagstaff2 #3212 üzenetére
szerinted én ezt nem tudtam
a vapot 2000-es papírral + wax-al csináltam képem sajnos nincs. de majd ha lesz rakok fel. -
DeepDish
őstag
válasz
Flagstaff2 #3196 üzenetére
Hmmm majd meglatjuk,mert igy ''ingyen'' lenne a zalman ha freezer ,akkor sajat love ezert kattogtam csak rajta!!
hol vetted ennyiert? -
Daert
őstag
válasz
Flagstaff2 #3159 üzenetére
Köszi,nekem is nagyon tetszik ez a hűtő(ár/érték)!Nagyon köszi az összehasonlítást.
Valakinek van tapasztalata Asetek VapoChill micro hűtővel?
Csak mert valahol jó áron lehet venni és meggyőzőnek tűnik a technikai újítása miatt,valamint külön lehet venni egyéb felfogatást is.Érdekelne ez a hűtő mit tud!
Esetleg LeC,te mindent tudsz?!
[Szerkesztve] -
Prego
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2944 üzenetére
Ujrapásztázás: Auugstusban lett lepolírozva az alja, és felpasztázva, és ez a speci paszta állítólag nem igényel ujrapásztázást, viszont kell neki 200 üzemóra hogy elérje a kívánt hatást (megvolt).
Portól kifújás: már gondoltam rá az AGP slot esetében, de proci környéke és a hűtő portalanítva lett feltétel előtt.
Régebbi proci: Az enyém való igaz még a régi 478 as (Prescott E0), állítólag egy ugyanilyen 775 ösnek alacsonyabb a hőmérséklete.
Fordultszámszabályozós alaplap: Sajnos az enyém nem tudja, van is egy pici hangja
Gépház szellőzés: egész nyáron a szoba közepén volt kinyitva, semmi változás, egyébként van az elejében egy 12cm es ami szívja befelé, lehet hogy a hátuljába is kéne
VGA: tény és való, hogy a 6600GT nem a söröm et hűtöm, viszont a freezer a VGAra is fujja a levegőt.
Nagyjából ennyi, egyébként ha van még ötleted, hogyan lehet lehúzni a hőmérsékletét, akkor arra vevő vagyok.Egyébként polírozás előtt a BIOS ban 60 fokot mért, polír után 53 at. Most a 2,8 fel van húzva 3,00ra, de ez csak 1 fokot emelt a hőmérsékleteken.
-
VectorworksH
tag
válasz
Flagstaff2 #2918 üzenetére
Azota is keresgelek es olvasgatok a neten.
Talaltam meg egy delikvenst, amire azt irjak tobben is hogy elegge kellemes.
Ti mit gondoltok rola : GlacialTech 4500 Turbine -
VectorworksH
tag
válasz
Flagstaff2 #2886 üzenetére
Ebben igazad van....
Megnezem hatha lehet meg kapni valahol a Freezer4-et, ha nincs mas akkor a moddolas ..... -
VectorworksH
tag
válasz
Flagstaff2 #2883 üzenetére
moddolni nem szeretnek ugyhogy lehet hogy a Freezer4 lesz.
engem csak a merete aggaszt, olyan kis fogyokurasnak tunik..... -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2872 üzenetére
Csá Tesvérek!
Mindenki azt vesz, amit akar! Meg, amit kap...
A lényeg: 3E Ghz @ 3,5Ghz (S478) van ezen egy Freezer7 Pro, és nem igazán tudom 50 fok felé melegíteni !!!!!!!! A tököm sem bánja, hogy hol, melyik tesztben, melyik 15000 Ft-os batár szar ''verte meg'' x fokkal. Ha nekem mutattok a gépemben jobb teljesítményt nyújtó hűtőt akár másfélszer ennyiért,( a Freezer áráról van szó) annak örülni fogok, és lecserélem a Freezert! De ne mondjátok, hogy 50 fok alatt szokták tartani ezeket a procikat, ilyen feltételek mellett......
Ja! Azt még hozzáteszem, hogy éjszaka 43-45 Celsius, ha ÁLL a venti
Egyébként mindenkinek igaza van, szeretlek titeket, PEACE!
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
Flagstaff2 #2860 üzenetére
Hy!
Természetesen nem az örökkévalóságig szeretném ezt a procit használni...
Kilátásban egy E3 steppinges 3500+ os proci.
Az, h most kicsit ''túltervezem'' a hűtőt, az nem azért van, mert annyi pénzem van, h nem tudom hova tenni...sőt...
Az ember nem mindennap vásárol ilyen és ennyire drága terméket, tehát inkább 28222324szor megkérdezem és megggondolom, h mire adok ki ennyi pénzt. De ha elszántam magam 1 ilyen jó termék vetélerére, akkor viszont nem sajnálom rá a pénzt, mert végülis csak 1szer kell megvenni!
Vagy rossz a gondolkodásmódom?
Üdv! -
CriticalHit
addikt
válasz
Flagstaff2 #2860 üzenetére
Az a ''pár'' fok, az bizony 6-10 fok különbség az GT Igloo javára, ha jól megnézed. A Coolinket veri 4-5 fokkal az Igloo. A Coolink pedig 4-5 fokkal veri a AC Freezer 7 Pro-t.
-
Warnen
tag
válasz
Flagstaff2 #2838 üzenetére
Igenis, sokkal szebb vagyok mint te!
A hülyéről beszélhetnénk.
Próbálj te úgy hsz-t írni normálisan, hogy közben a kisfiad az öledben ül, és a telefonoddal üti a billentyűt...
Amúgy meg johóóóó hazahoztad a cuccot? Kafa! Remélem nem vertek meg a rohamrendőrök, bár...
Remélem azért aludtál is éjszaka.
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2827 üzenetére
Én elhiszem, amit mondasz, ha fel fogom tudni melegíteni 55 fokra olyan körülmények között, mint most, akkor újra fogom pasztázni, és kíváncsian fogom az eredményt várni...
Sztem elhanyagolható a különbség, nem azt mondom, hogy nincs. -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2813 üzenetére
Lassan tényleg át lehetne nevezni a topikot Freezer Fan topiknak.
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2807 üzenetére
Artic Silver5-öt használok, az idő múlásával nincs minőségromlása, legalábbis nem mérhető sztem...
-
válasz
Flagstaff2 #2807 üzenetére
Nem tom, én még ezt sosem hallottam...
Azt igen mikor feltesszük a hűtőt, akkor korrekten jó minőségű pasztával vékonyan kenjük le, azt kész. Nem kell azt utána újrapasztázni, de ha mégis addigra már ugyis új gépem van, szal tök8 -
válasz
Flagstaff2 #2804 üzenetére
Miért kéne mindig újrapasztázni?? Azt egyszer megcsinálja az ember, azt csááá
-
Játékos
addikt
válasz
Újrapasztázás?
Kell az???
-
Játékos
addikt
válasz
Aha! A lapkivételtfélreértettem. Egyébként most is áll a venti a Freezeren, és megy a Mediaplayer, Azureus, SpeedFan, Nod32, Kerio, stb. Így most 40 fokos a procc.
-
válasz
Flagstaff2 #2797 üzenetére
Tehát ugy kell felszerelni, hogy az a alaplap ne legyen a gépbe, ennyi ?
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2793 üzenetére
Bizony bizony, higgyélneki !
-
lorcsi
veterán
válasz
Flagstaff2 #2786 üzenetére
igen egy Alpine7
a freezer az miben más? -
Warnen
tag
válasz
Flagstaff2 #2782 üzenetére
Akkor szombaton viszem a Zalman hűtőt jó?
Ja, upszi. -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2782 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2777 üzenetére
-
tomika111
tag
válasz
Flagstaff2 #2777 üzenetére
Oksa köccse
-
TeeJay
félisten
válasz
Flagstaff2 #2754 üzenetére
egerben ahol lakom úgy van a legtöbb kiskerben hogy megmondod mi kell neked és pár napon belül lehozzák pesti nagykerből.
apróbb dolgok meg vannak készleten nekik.
szerintem ez a legjobb így. -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2754 üzenetére
Ez sajno így igaz, és elég szomorú...
Egyébként kb. 2 éve jártam ezt megelőzően a Chipland-ben, és akkor tán háromszor is, és egyszer sem tudtak adni semmit. Gondoltam magamban, menjetek a **@ -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2748 üzenetére
NEQRJÁMÁNFEL! Most nézem, hogy te is idevalósi vagy!
Hát igen, a honlapjuk alapján igen faszányos cég, de csak azért, hogy betérjen hozzájuk az ember...egyébként egy fos az egész bolt!
Itt nálunk blúfis, meg darkkomp, oszt kifújt -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2746 üzenetére
Én tegnap úgy mentem, hogy VAN raktáron Freezer7Pro, és mikor odaértem, akkor azt mondta a srác, hogy lehet, hogy péntekre meg tudja rendelni, de inkább jövő hét...
Arrébb mentem 200 méterrel és a többi a fotókon látható... -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2740 üzenetére
Öööö, ha jól tudom, 4-es, vagy 5-ös Silencer kéne nekem, az pedig nincs a Chipland honlapján.
A passzív Northpole-t pedig 2db. 80mm-es Silentblade tartja aktívan! -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2733 üzenetére
Hmm. Meggondolandó....nagyon szeretem a Northpole-t, régóta hűs(éges)en
szolgál.
Valamint nem jó az 56 Celsius környéke terhelés alatt?
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2714 üzenetére
Ez a freezer7pro szimpi!
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2724 üzenetére
Az Artic Coolingnak??? Még rámküldenének valakit
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2718 üzenetére
Nem tudom rendesen belinkelni ezeket a szar képeket
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2709 üzenetére
Hmm...összességében volt laza 3 órácska, de a helyén van rendesen, és nem iskellett megkárosítani egy részét sem a hűtőnek. Tuti f@sza lett.
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2702 üzenetére
'esét kolléga!
Elkészült a szerelvény, nemsokára mutatok pár képet...
ISTEN a Freezer7PRO
De legalábbis nagyon jól hűt, és NÉMA!!! -
CriticalHit
addikt
válasz
A táp kondiai sokkal előbb kiszáradnak a meleg levegő hatására. Sokkal jobb megoldás a légcsatorna, vagy a táp alul történő elhelyezése.
-
Prego
senior tag
válasz
Nem ez az ATX szabvány kudarca?
Egyébként amerikai oldlakon azt látom, hogy a procihűtő egy dobozban van, és annak csak hátúl van nyílása. Nem tud erről senki semmit?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Flagstaff2 #2700 üzenetére
Gondolom nem akarja a proci melegével ''hűteni'' a tápját, minthogy az egyrészt nem tesz jót neki, másrészt úgy a tápventi is nekilódul jobban, akkor meg már lőttek a csendnek
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2697 üzenetére
Jaja, az elforgatásra rájöttem időközben....
-
Warnen
tag
válasz
Flagstaff2 #2678 üzenetére
Persze hogy visszasírom!
Modder vagyok wazz!
Majd kitalálok v.mit, hogy hogy csúfítsam el... -
Warnen
tag
válasz
Flagstaff2 #2676 üzenetére
Nagyon komoly!
Eddig picit sajnáltam az AC HT-101-emet, de mosmánnem. -
Warnen
tag
válasz
Flagstaff2 #2673 üzenetére
Te sógi - milyen hűtőnk is lesz?
Upsz, privibe akartam...
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2669 üzenetére
Mindenképp csinálok egy ügyes kis rögzítést, mert azért van a két cooler között ''némi'' különbség...ha megcan, megosztom Veletek, esetleg fotókkal.
Most meg megyek az asszonnyal kirándulni a Bükkbe, remélem az eső ott marad, ahol most van... -
Prego
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2666 üzenetére
Ezt már korábban is említettem, hogy a topicot át kéne nevezni Arctic Cooling topicnak (vagy legalább zárójelbe)
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2666 üzenetére
Hy Bajárs!
NNa, eladtam a 7000Cu-t, holnap megyek, és veszek egy Freezer7Prot. Egy kis kézügyességgel ráoperálom a 478-as socketre...Majd megosztom a tapasztalataimat, bár gondolom, nem fog meglepni senkit. Legalábbis ebben reménykedem... -
C@rbon
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2643 üzenetére
HI!
Kösz szépen a válaszokat!
Nem tudtam h ez csak 1 alap hűtő. -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2653 üzenetére
B@ssz...
BD241,ZPD 5,6 meg egy 1K-s poti. Majd a Google-ban rákeresek
Mindegy, mert mindenképp veszek egy Freezert. A SpeedFan probléma megoldódott... -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2651 üzenetére
Heeeeeee......
Ne szivass már! Most 7000Cu van a procin. Ha egy max 2000-et pörgő, kis teljesítményű ventivel ellátott Freezer lenne rajta, akkor valószínűleg nem kérdezgetnék ilyen baromságokat!
A freezter7Pro-t én még csak képekről láttam, de igazából a MOD csak annyiból kellene, hogy álljon, hogy a procin maradjon a talp. Ezt nem lehet megoldani szerinted?
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2649 üzenetére
Képes szabályozni, de 60 % alá nem viszi
...ott meg nem olyan szép a hangja.
Tehát van valakinek a SpeedFanon kívül valami ötlete?
Köszi.
Ja, és a Freezer7 MOD-ra nem válaszoltál. -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2647 üzenetére
De van rajtaPoer on led, csak nem olyan feltünő.
Milyen progival lehet ventit szabályozni a SpeedFanon kívül??? -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2642 üzenetére
Nem hipreintenzív, hanem hiperszenzitív...
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2642 üzenetére
Én is itt szoktam hagyni a gépet, elnetezget magának kikapcsolt monitorral, és, ha valami haverral megyek haza, egyből elkezdi nyomkodni a Power-t a masinán
A rutinosabb haver mostmár először a monitort checkolja...
Szerinted nem jobb, ha egy Freezer 7-et moddolok rá a S478-as foglalatra??? Mert azért az jobban néz ki egy cseppet. Csinált már ilyet valaki?
??
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2629 üzenetére
Hiszek neked! Nagyon jó tapasztalatom van az Artic Coolingal kapcsolatban, pedig amit én használtam, az egy sokkal kisebb teljesítményű borda (Super Silent), és kb ilyen venti kombója.
Mindenképp eladom a CNPS7000 Cu-t, ami elég jó teljesítményű, csak én vagyok egy kicsit hiperszenzitív éjszaka... -
ANT
őstag
válasz
Flagstaff2 #2633 üzenetére
Ezt én mind értem, csak az a problémám, hogy egy vinyóról törlés + zenehallgatás mér terhel 100%-ra egy procit?!
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2618 üzenetére
Természetesen új árakról beszéltem, és az ahhoz tartozó teljesítményről...
Egyébként 100%-os prociterhelésnél (2 db Prime95) + 100%-os X800 PRO terhelésnél 20 perc elteltével 56 Celsius volt a 3.0Ghz-s Prescot. Az nem annyira rossz, csak kb. ennyi volt a Super Silenttel is... -
tothbe
addikt
válasz
Flagstaff2 #2614 üzenetére
asszem te a 7000Cu-ra gondolsz, mármint kicsit keveredik a dolog, mert hogy Játékos procit hüt 7000Cu-val, és azt árulja, majd vesz helyette Freezer-t a procijára(CPU).
Te meg ugye a GPU-don cserélted ki a 700Cu-t egy AC Ati Silencerre(legalábbis a fentebb emlitett hsz-ben erröl számolsz be, mert azt tudjuk, hogy a procidon neked is Freezer dobog).
És azért ez nem teljesen ugyanaz a téma. Brá abban egyetértek, hogy mindkét esetben az AC hütöi a halkabbak és nem mellesleg az olcsóbbak is.
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2612 üzenetére
Igazad van SAJNOS
Kipróbáltam a 7000Cu-t, és hááát...biztos sokat dolgoztak rajta Zalmanék, meg nem keresnek vele rosszul, DE egy ilyen 10000 pénz, egy AC Super Silent meg 3000, és NINCS jelentős különbség köztük!!! Tripla meg aztán tuti!
ARTIC COOLING ...
Ja, és a megállításnak az értelme az, hogy amikor áll, nem kopnak a csapágyak...
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
Flagstaff2 #2609 üzenetére
De ha szerencsetlennek az a vagya hogy megalljon az a hulye venti!
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2594 üzenetére
Öööö, lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, de eddig 2-szer húztam ki működés közben a számítógépből vmit, és ez a 3. tápom!!!
Nem hülyéskedek! Mással még nem történt hasonló???
Ha nem adta volna fel a srác postára a CNPS 7000Cu-t, akkor holnap vennék egy Freezer4-et, de ha ''kevés'' lesz a 7000Cu, akkor meg a háztól el.
Egyébként nagyon kényes vok a hang(talanság)ra, és ezért akarom kikapcsolni este, illetve, mehet lassan, csak NÉMA legyen.
Az alaplapom pedig IS7, és lehetveleszabályozni a fordulatot, igaz, csak a prociét. -
Prego
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2594 üzenetére
Ha jól emlékszem, Játékosnak Prescott magja van, és talán az alaplapja sem szabályozza a fordulatot. Nekem az AC F4 van, és 2200 az alapfordulata.
-
Játékos
addikt
válasz
Flagstaff2 #2580 üzenetére
Köszönöm a választ, de mostmár kipróbálom a ''kis Zalmit'', ha nem jön be, akkor change..
-
Pribi
senior tag
válasz
Flagstaff2 #2538 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy egy ilyet hol lehet kapni?
Pribi -
fec45
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #2349 üzenetére
Debreceni vagyok
-
TeeJay
félisten
válasz
Flagstaff2 #1997 üzenetére
köszi a tippet de közben kiderült hogy akinek építem a gépet szeretné ha pár dologból a legjobbat venném így az AMD procira Coolink U8 120 hűtő lesz mert az bika és nagyon halk is.
a leendő tulajdonos is helyeselte mert csendes de bika gépet akar.
egy a baj hogy ez a hűtő nem igazán olcsó de hát ez van -
polip
addikt
válasz
Flagstaff2 #1996 üzenetére
na ezt letesztelem majd, ha lesz egy kis időm
-
polip
addikt
válasz
Flagstaff2 #1988 üzenetére
és nem hagy valami felületet fenn a fémen? lehet ez láma kérdés....gondolok itt valami viaszos vagy tudomisén milyen bevonatra...
-
Prego
senior tag
válasz
Flagstaff2 #1501 üzenetére
Benyúltam a rézcsövkig, melegnek meleg, persze, de el tudnám fogdosni végtelenségig.
Viszont a hőmérséklet magasabb mint a gagyi ventivel, amely látványosan kisebb felületű volt (igaz 5000-5100 et forgott) -
Pityesz82
tag
válasz
Flagstaff2 #883 üzenetére
Nem hülyeséget írtam,hanem azt amit láttam és érzékeltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A plázákról és a benne lévő cicáckról annyi,hogy Lajosmizsén lakom egy tanyán,nem sokat járok ilyen helyekre,nem tudok sokat nekik villogni.Szerinted Őket ez érdekli?????Csalódni fogsz!!!!''Kazán Intel'' erre a kijelentésre:izlések és pofonok.....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Flagstaff2 #875 üzenetére
Hehe, ő nem azt írta, hogy az u8 van azon a procin, csak azt hogy olyanja van. A procin lehet hogy valami vizes cumó ücsörgél.
Bírom amikor szentül hiszik az emberek, hogy egy léghűtéses rendszer képes egy bekapcsolt és működő proci magját szobahőmérsékleten tartani. Mert azzal a hűtővel megváltozik a szilícium rácsszerkezete, és olyankor szupravezetővé válnak az áramköri elemek ellenállás nélkül, és hődisszipációjuk 0 lesz...És nem ő az első. Valószínűleg nem is az utolsó. ...Mert az Everest azt mondja...
Különben @3.75-ön nekem is 24 fokos a procim. Persze nem most, hanem kikapcsolva. Akkor az én hűtőm is szuperűberkirály?
Nőjünk már föl -
tothbe
addikt
válasz
Flagstaff2 #857 üzenetére
Miért kérdezte? Állt a tócsa alatta?
-
dutyi71
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #857 üzenetére
akkor nem gányolok...köszi az infót
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
válasz
Flagstaff2 #835 üzenetére
Oké, akkor legyen a Freezer.
Viszont a Ready-nél a Lord sokkal olcsóbb, csak nem tudom, ott is van-e a 6 év gari.
Ezért is kerestem nagykert vagy disztribútort, mert ott tutira megkapnám. -
tothbe
addikt
válasz
Flagstaff2 #300 üzenetére
flagstaff uram
Honnét érdemes Freezer4-et beszerezni pesten, ha van nagykeres lehetöségem is?
Ergo ki hozza ezt be vagy ki a legolcsóbb. Csak mert te olyan hozzáértönek tünsz ebben a cégben -
Patrick
addikt
válasz
Flagstaff2 #747 üzenetére
Asszem a Freezer 64 vagy Pro lesz megvéve...
bár azért nem hittem volna, hogy a Zalman-ok ennyire nem hozzák azt a szinvonalat amit kéne, régebben mindeki zalman így, zalman úgy..most meg!
A Ninja-t nem is találtam most az előbb...na meg annyit nem biztos, hogy kiadnék érte, persze tuti, hogy jó, és a mérete...kb akkora mint itt mellettünk a 10 emeletes panelház -
robisz
senior tag
válasz
Flagstaff2 #740 üzenetére
Igen az méretre oké, most is cnps7000b-alcu-m van, de ha 1.55v-ot adok
a procinak akkor már nem vagyok vele megelégedve -
Interceptor
addikt
válasz
Flagstaff2 #643 üzenetére
kösz!tuningra is jó?
-
LfonBlaze
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #644 üzenetére
Sztem igen
Interceptor, tipp: a kábeleket kötegeld össze -
LfonBlaze
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #635 üzenetére
Az első réteg paszta ami a processzoron maradt még az Artic Cooling coolerhez volt, az a fecskendőből kinyomható fajta, szürke színű... ezt próbáltam amennyire csak lehet eltávolítani, és az Alcomp-hoz adott fehér pasztát vittem fel rá...
A ház szellőzése szerintem nem a legszerencsésebb, a táp a szokásos régi helyre, a doboz, hátsó felső részébe van beépítve, pont a processzor mellett.. A táp doboza és a processzor ventije között viszont 1 cm hely sincs...
A táp 400W-os 12cmes ventivel ami hosszában van beépítve, a ventije a proci ventijével 1 irányba áll. -
pg012345
senior tag
válasz
Flagstaff2 #636 üzenetére
oké kösz az lessz!
-
bumper
senior tag
válasz
Flagstaff2 #625 üzenetére
Uhh. Ezt most nem igazán értem
CPU ventillátor és hűtőborda kellene egyben -
jakewyler
senior tag
válasz
Flagstaff2 #620 üzenetére
hát most nagyon gondolkodok a Zalman 9500led-ben ,csak az ára
egy kicsitét húzós amúgy intel celeron 2,8ra szeretném.
Lehet inkább várok vele míg egy hónapot és meg tudom venni 10e ft-ból!! -
jakewyler
senior tag
válasz
Flagstaff2 #614 üzenetére
És mi a véleményed az aerocool Dp 103-ról?
nekem jelenleg ez a kettő jöhet szóba:Zalman 9500led,Aerocool Dp-103 -
1face
senior tag
válasz
Flagstaff2 #607 üzenetére
Előtte egy 2.66/512/533- as proc volt ugyanezzel a hűtővel, uezzel a házzal felhúzva 3.1-ig kb 45 fokon !
-
gilfoyle
őstag
válasz
Flagstaff2 #598 üzenetére
A hőm. határ nem állítható. A BIOS-ban csak engedélyezni lehet a ventillátor vezérlést, valamint be lehet állítani, hogy alacsony hőm-nél lekapcsoljanak, vagy lassan forogjanak a ventillátorok.
Az OP1-et kikapcsoltam, de a fordulatszám 2100 körül van így is.
Az AC honlapján úgy néztem, hogy a venti fordulatszáma fix. Ez lehet? -
gilfoyle
őstag
válasz
Flagstaff2 #595 üzenetére
Intel gyári procihűtő volt.
Igazából a gond azóta jelentkezett, amióta rátettem a videokártyára az új hűtést. Zalman HP plusz az OP1-es venti. Na akkor állt be fix 3000-re a gyári hűtő. Azt hittem, hogy a csere megoldja problémát.
A BIOS-ban engedélyezve van a vezérlés. -
LfonBlaze
csendes tag
válasz
Flagstaff2 #591 üzenetére
Igen, tegnap este még pont rátaláltam az Alcomp hűtőkre itt a fórumban, és nagyon sokan dícsérték, ezek alapján már lehet egy Alcomp Cual 550 Pro 92 tűnik a jó döntésnek. Köszi a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Eladó Modding tápkábelek!
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest