-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Most fogok gépet újítani és tanácsért jöttem.A kinézett lap Egy Z390 Taichi + 8700K proci + egy Kingston HyperX kitet
Erre egy be quiet! Dark Rock Pro 4-t terveztem. Na már most ugye a memóriára azt írja az oldal, hogy 42.2mm míg a BQ oldala max 40mm-t ír.
Ennyit engedne a lamella, vagy egyáltalán valóban útban lenne?
Esetleg a szélső hűtőt át lehet helyezni a másik oldalra, mert akkor ott nem lenne útban.Mert ha nem férne el, akkor esetleg egy Dark Rock TF lenne a befutó, ez alatt kényelmesen elfér a memória.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Sziasztok
HTPC project van terítéken.
- ASRock sAM4 Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
- Ryzen5 2400G
- G.Skill 8GB /3200 RipjawsV Black
- Cooler Master Elite 130 AdvancedElkövettem azt a szarvashibát, hogy nem néztem rendesen utána a kiválasztott hűtőnek (CM GeminII M4) és csak a nagyker oldalának hittem, a gyártó oldalán nem csekkoltam. (bár ezzel sem feltétlen lettem volna előrébb, később kifejtem)
Szóval a nagyker oldala azt írta, jó AM4-re is...hát természetesen nem(azóta már jeleztem a nagykernek is, és javították a leírást, illetve mondták, ha gondolom küldjem vissza és visszaveszik annak ellenére is, hogy maga a doboz már bontatlan, és részben az én hibám is.
Elsőre amúgy nem szartam be, anno mikor még vizem volt is megszokott volt, hogy ha jön új foglalat a gyártó csinált hozzá utólag átalakító szettet, amit sokszor ingyen vagy minimális összegért árult.
Na most viszont egyelőre még nem találtam ehhez valót, (negatív pont nekik, hogy csak torony és vízhűtők közül van párhoz)
Valaki csinált már házilag esetleg lefogatót ehhez a fajta hűtőhöz?
Esetleg mit tudtok ajánlani hasonló kategóriában, a GeminII helyett?
Kb 7 centi van a proci teteje és a táp alja között.Amúgy mint említettem fentebb a gyártó oldalának sem kell mindig mindent elhinni, mivel a GeminII M5 spec részében ott van, hogy felmegy AM4-re, viszont a kompatibilitási listában már nincs ott a jelölés, csakúgy mint a GeminII 4 esetén
-
Sziasztok
Nem kimondottan arra irányul a kérdésem, hogy milyen hűtőt vegyek, hanem tartozék kapcsán lenne kérdésem.
Valaki nem tudná megmondani honnan tudnék szerezni Arctic Freezer 13 Pro-hoz való AMD-s lefogatót?
Az Arctic oldalán lehet kapni 2 EUR, de valahogy nincs kedvem kiadni 10-et azért hogy még el is küldjék.
Itthon nem lehet valahonnan beszerezni esetleg?
Vagy nem lenne valakinek elfekvőben egy, mert szívesen megvenném. -
Hi.
elérkezett az idő hogy hűtőt cseréljek.
2 között vacilálok. Az egyik a Thermalright Ultra 120 Extreme a másik a HR-01 Plus.
nagyon hasonló a két hűtő, bár a TRU120E több hőcsövet tartalmaz, viszont drágább is 2-3K val. Azt kérdem hogy melyik lenne jobb választás quadhoz? 3800-4000 fog menni.
ja meg elvileg ezek venti nélkül kaphatóak ha jól tudom, szal milyen ventit vegyek rá?
elég sok jót hallottam a Scythe S-FLEX ekről. Ez jó lenne e rá vagy mást nézzek.
Végűl pedig akinek esetleg ilyen van az megmondhatná hogy van e értelme 2 ventit tenni ezekre vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Fotó állvány eladó
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest