Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Üdv. Úgy döntöttem lehet időszerű lenne kipróbálni egy mechanikus billentyűzetet. De mivel sose volt még ilyenem, illetve nem is használtam ezért fordulok tanácsért.
1.Mekkora összeget szánsz rá? max 15.000, de minél olcsóbban annál jobb
2.Használt szóba jöhet? igen, mivel minél olcsóbban meg akarom úszni ez az irány a preferált.
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? fujitsu, amit szeretek is mert elég halk
4.Mire használnád a billentyűzetet? net, játék, minimális gépelés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik? nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? első körben jó lenne a teljes, de talán a numpadot el tudom engedni, bár eléggé hozzá vagyok szokva, mert melóban sokat használom. De otthon annyira nem jellemző. Mini semmi esetre sem
9.Extra igények fekete és legyen állítható led világítás, hogy este is lássam, rgb annyira nem érdekel de ha van és egy fajta színt be lehet állítani akkor jöhet.
A leglényegesebb minél halkabb legyen, így én red kapcsolósra gondoltam, ahogy olvasom ez az arany középút (de lehet tévedek). Nem gépelek sokat, inkább a játék a legtöbb, amire használom, meg netezés.Amiket eddig aprón néztem: SPC GK630K, LEGIONNAIRE GK-1926 HU, White Shark Commandos.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Silver Speed billentyűzet
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest