Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• stellaz

veterán

válasz ap-c #74088 üzenetére

"de amikor sokadszor leírom, hogy nem extra csendes(ként gyártott és hirdetett) eszközt keresek - mert azt a pár darabot megtaláltam magamtól is - hanem olyat, ami csendes (értsd, az átlagnál csendesebb)"

Szerintem ha nem mecha billentyűket nézel, azok eleve csendesek, ha az átlagnál csendesebbet keresel, akkor az extra csendes az én olvasatomban. Nekem messze a legcsendesebb billentyűzetem, ami valaha volt, az egy MS Sculpt Ergonomic, ami egy minőségi ollós cucc. Nyilván attól is függ, hogy mennyire püfölöd a billentyűket, ha finoman nyomod, nyilván halkabb, de szerintem a jobb billentyűzetet nem is kell annyira kalapálni. Ha izomból csapkodom az entert meg a szóközt, akkor ez is csattogni fog persze, de itt elég finoman lenyomni a billentyűket. Szerintem minden hasonló billentyűzet elég halk lehet. Van ilyen a HP, DELL, MS, Lenovo kínálatában, de jellemzően nem a legolcsóbbak. Használt piacon viszont egészen sokszor botlottam ilyenekbe jonnan nagyon jó áron, gondolom céges cuccok, vagy jár valamelyik asztali konfiguráció mellé.

Új hozzászólás Aktív témák