Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
"de amikor sokadszor leírom, hogy nem extra csendes(ként gyártott és hirdetett) eszközt keresek - mert azt a pár darabot megtaláltam magamtól is - hanem olyat, ami csendes (értsd, az átlagnál csendesebb)"
Szerintem ha nem mecha billentyűket nézel, azok eleve csendesek, ha az átlagnál csendesebbet keresel, akkor az extra csendes az én olvasatomban. Nekem messze a legcsendesebb billentyűzetem, ami valaha volt, az egy MS Sculpt Ergonomic, ami egy minőségi ollós cucc. Nyilván attól is függ, hogy mennyire püfölöd a billentyűket, ha finoman nyomod, nyilván halkabb, de szerintem a jobb billentyűzetet nem is kell annyira kalapálni. Ha izomból csapkodom az entert meg a szóközt, akkor ez is csattogni fog persze, de itt elég finoman lenyomni a billentyűket. Szerintem minden hasonló billentyűzet elég halk lehet. Van ilyen a HP, DELL, MS, Lenovo kínálatában, de jellemzően nem a legolcsóbbak. Használt piacon viszont egészen sokszor botlottam ilyenekbe jonnan nagyon jó áron, gondolom céges cuccok, vagy jár valamelyik asztali konfiguráció mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Keycap / kupak szettek - aktualizálás folyamatban
- Steelseries Apex Pro TKL (2023)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest