Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
válasz
nyunyu #56243 üzenetére
Igen, sőt még ma is gyártanak
A probléma, hogy amiről megtaláltam, hogy megy PS2-n/megvehető PS2-s kiszerelésben is, azoknál vagy ismerten 2KRO van (Unicomp Model M), vagy nem találtam semmi infót KRO-ról (Cherry G80-1800/3000), vagy 3000Ft alatti gumidómosok, amikről valahogy nem hiszem el, hogy bármi ilyen komplikált dolgot (például, hogy használhatóak lennének) tudnának.Összefoglalóban volt több olyan típus is, aminél USB 6KRO/PS2 NKRO, vagy hasonló megjegyzés szerepelt, de nem találtam olyat, amit még árulnának.
Gondoltam, ha valaki vett valami használhatót, amihez volt átalakító akkor az menni fog.
Domonkos: Köszi a tippet, megnézem, ha jól láttam, akkor az még beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Cooler Master Quick Fire TK MX-Blue ANSI Billentyűzet
- AKKO 5075B PLUS-S fehér gaming billentyűzet, AKKO CREAM YELLOW V3 PRO kapcsolókkal
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest