Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pigsty #2491 üzenetére

Nem feltétlenül pénzszórás az, ha az ember ki tudja használni, akkor simán jól járhat vele. Megaztán itt sokaknak hobby is ez. :)

USB-stől ne félj, ahogy írták is, abszolút teljes értékűek. Érdemes már ilyet venni, korszerűbb csatoló ez a PS/2-nél. Egyébként az általad nézett Logitech billentyűzetek teljesen rendben vannak, a 250-est pl. nyugodtan megveheted, vagy ha jól jönne néhány multimédia gomb, akkor itt a 350-es.
    Ebben az árkategóriában azt mondják, nincs nagy különbség a billentyűzetek között. Ez nem tudom, mennyire igaz, mindenesetre nálunk a 350-es otthon bevált, annyi baja van, hogy az idő múlásával kicsit megkoptak a gombjai. De erre a kifejezetten drága típusok is hajlamosak, tehát nem rovom fel neki hibaként. :)

Notebook stílusúaknak laposabbak a gombjai, általában kisebb úton is járnak, én speciel ezeket szeretem.

• nyunyu

félisten

válasz pigsty #2491 üzenetére

USB-et op.rendszeren kívül is felismeri ugye, tehát tudok a BIOSban turkálni, ugyanúgy megy a boot előtt is, mint egy soros?

Ha a BIOSban be van allitva az USB legacy support, akkor igen, ugyanugy viselkedik mindenhol, mintha PS/2 lenne.

Ez jo par eve default, 3-4 evnel regebbi gepeknel meg elofordult, hogy alapbol nem volt bekapcsolva, nagyon-nagyon regiek viszont nem tamogattak.
    8RDA3 az nF2-es AthlonXP lap halvany emlekeim szerint, altalam hasznalt kortars A7N8X Deluxe meg NF7-S csont nelkul kezelte az USB billzeteket.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák