Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na jó, de ami a 40 százalékon rajta van, azt bármikor lehet nagyobb formátumos billekre portolni, csak lesz egy csomó unbound gombod.
A magam részéről úgy csináltam, hogy kiszemeltem egy olyan kiosztású motyót, amit ránézésre szívesen használnék (itt Libra Mini/Prime E), és annak a gombelrendezését programoztam fel Q8-ra, a felesleg meg unbound. Öt hónap alatt bebizonyosodott, hogy komoly, hosszú távú használatra jó volt a megérzés, és úgysem fogok már ennél nagyobbat tartósan használni, de ha kerülne ide esetleg más, a QMK/VIA/Vial/ZMK(/Keychron Launcher) valamelyikével gyorsan fel lehet vinni bármire egy 40-45 százalékos layoutot. Olyan billencs meg nyilván kicsit sem érdekel, ami nem tud ilyet, de szerintem ezzel már te is így vagy.
Aztán ugye most állunk a 3x6-os Corne kapujában (mert nem köll az a felső számsor sem), ott még ki kell találnom egy jó helyet az ú/ű-nek, meg esélyes, hogy ha nem is feltétlenül mindegyik esetén, de a többségnél át fogok térni a home row modokra (játékokban meg a WASD-ről értelemszerűen ESDF-re). Ha innen tovább mennék sculpted keywell irányba (tervben van, de majd...), akkor már a Corne kiosztást viszem tovább, annál zsúfoltabb hüvelykujj-klaszter legfeljebb csak egy trackball miatt lehet az, szóval ott már nem igazán kell majd semmivel babrálni, mert megszokott dolog elé ülök le.
Ha meg néha más is a kezem ügyébe kerül átmenetileg, azt a fentiekhez igazítom, amennyire lehet, de ha tudom azt, hogy számomra mi az optimális/fun, akkor nem az olyan eszközökkel való kompatibilitást helyezem előtérbe, amiket csak futólag püfölök, érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!