Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RoyceHUN

csendes tag

Sziasztok, szeretnék ajánlásokat kérni az alábbi infók alapján, köszönöm előre is!

1.Mekkora összeget szánsz rá? 50-80K között jó lenne ha megállna, de akár dupláját is hajlandó vagyok, ha jók a funkciók.
    2.Használt szóba jöhet? Semmiképp, mindenképp újat szeretnék.
    3.Mit használok, csere oka: Konkrétan egész nap egy billentyűzetet használok, fejlesztőként azon dolgozom, illetve gamingre is használom szabadidőmben. Egy Redragon Mitra K551 Brown-t használtam sokáig, nem volt rossz de túl nagy úton jártak a billentyűk (illetve túl nagyok voltak a gombok), maga a billentyűzet is túl nagy helyet foglalt az asztalon, illetve zavart hogy vezetékes (előtte nem volt más mechanikusom, ez belépőnek elment nekem). Mostanában egy Rapoo E9100M-et nyúzok, ez munkára nagyon kényelmes, de gamingre viszont nem a legjobb, mert a laptop stílus miatt nem érzem elég "agilisnek" kompetitív játékoknál.
    4.Mire használnád a billentyűzetet? Programozás és gaming - heavy usage.
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? Mechanikusra lőnék inkább, de valami low-profile szerű modellre, amin még kényelmes egész nap pötyögni, de az esti gamingnél is jól teljesít. Fontos, hogy relatíve halk legyen.
    6.Van konkrét modell ami tetszik? Imádom a jelenlegi Rapoo E9100M-em méretét - van rajta numerikus, de mégis kompakt. Valami olyat szeretnék, ami nem foglalja el a fél asztalt.
    7.Milyen kiosztást szeretnél? Magyar
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? Kell a numpad, de legyen kompaktabb modell (lásd Rapoo E9100M).
    9.Extra igények: Wireless (2.4GHZ és Bluetooth is legyen), gamingre alkalmas latency-vel. Imádom a Rapoonál, hogy 3 bluetooth eszközt el tudok rajta tárolni, és gombnyomásra tudok köztük váltani, plusz negyediknek ott az USB stick. Ha ezt tudná az új billentyűzetem is, akkor nagyon boldog lennék. LED blacklight sem lenne rossz, de arról a funkcióról le tudok mondani (pláne, hogy mindenképp wireless kell).

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák