Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HThomas #105512 üzenetére
Nagyon jól mutatnak!
Kíváncsi vagyok, beválnak-e, illetve, hogy megleszel-e az agresszív tenting nélkül. Múlt héten, amikor találkoztunk Synthwavevel, meséltem neki, hogy nekem miért nem jött be az agresszív tenting - a Cyboardhoz is van hasonló kialakítású láb, amit lehet rá rögzíteni, de nekem az nem volt opció több szempontból sem.
A patkányok egyébként 2-3 hét használat során kicsit kilapulnak, de egy mosógépes mosás után újra felveszik a gyári, dundi állapotukat, emiatt nem kell aggódni. Én két párt használok, kb. 2 hetente ki vannak mosva, így kéthetente szoktam őket cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest