Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Hmm... nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Basszatok le, ha nem.
Nektek hogy tetszik az új Swift? Nagyon vártam- nagyot csalódtam.
Az még hagyján, hogy a régi Swift sookal szebb volt (főleg a 3 ajtós), de ez az új, háát...Le vagyok lombozódva.
-
Jungleman
csendes tag
-
tildy
nagyúr
válasz
svédcsepp #4589 üzenetére
Venni kell akkor(jól működő) szamarat vagy trabantotAz már úgyse tud soka bukni az árából
max 80-100 ezret. Izé trabantot talán mégse, legyen inkábvv favorit
Szalma : nem is gondolod, vagy nem is tudod, mennyit jelentenek a szavaid. Öröm ilyen embert látnia ph-n.
[Szerkesztve] -
Jungleman
csendes tag
Mondtam már,hogy ma majdnem telibetalált egy első szériás Impreza oldalról?
Kereszteződés,négy sávos úton megy keresztbe egy kétsávos,én mentem volna át a négy sávon.impreza jön balról a négysávoson a járda melletti sávban,indexel hogy bekanyarodik az én bal oldalamra.Elindulok,erre indexet leveszi,és jön egyenesen tovább,ugyanazzal a tempóval.Nos ritkán indulok el úgy,hogy 10 méter gumicsíkot húzok magam után,ma ez bekövetkezett. -
svédcsepp
tag
A legfontosabb olyan autót kell venni ami Népszerű. Mert elöbb utóbb ugyis el fogod adni és nem mindegy hogy milyen gyorsan és mennyit bukva tudod ezt megtenni. Ezért jók a tulárazott presztizs márkák (Audi , VW és hasonlók.)
-
tildy
nagyúr
Egyelőre nem lesz logan, se semmi más.
Rájöttünk, hogy a szamár is jó, ráadásul az is elvisz aból b-be, mégha néha sokat eszik is (ez utóbbi javítva lesz hamarosan)
Ráadásul semmi szükség évekig hitelre kényszerülnünk. Majd ha lesz rá keret... akkor meggondoljuk... Most nincs.
Köszönöm fokukacnak a hozzászólását, sokat segített. -
Szalma
őstag
válasz
#00809728 #4565 üzenetére
(Húzza-tolja téma:
Igez, de a valódi ok az előre felé történő gyorsulás következtében eltolódó tömegközéppont által a hajtott kerekekre kifejtett nyomó erő. Hátsó kerekesnél a gyorsulásmentes állapothoz képest nő ez az erő -> nő a tapadás -> jobb erőátvitel. Első keréknél csökken -> könnyebben kipörög -> alacsony hatásfokú erőátvitel. (Azért a Honda ehhez a témához nagyon sokat tett -> szép viselkedésű elsőkerekeseket alkot.))
Szeretettel:
Szalma -
Blagoje
csendes tag
Hogy megnyugtassalak, csak a Mazda2-t gyártják az ''őshazán'' kívűl. De az inkább egy fiesta, mert csak beltérben, és kasztniban különböznek. Legalább nem kell kis autókra pazarolnia a mazdának a gyártókapacitását.
Amúgy jónéhány osztrák alkatrész is van a mazdákban, mert az európai változatokat Klagenfurtban véglegesítik. Pl.: ha európai változatú lenne az autód, akkor látnál a beltérben néhány ''made in austria'' feliratot. -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Blagoje #4567 üzenetére
Én a Focust nézegettem 3 M-ért 1.4 80 LE-s motorral, klímával és magnóval(!).(kicsit furcsa 1 3 millás kocsiba kazis magnót tenni)
Szép kocsi de lebeszéltek róla. Túl nagy a kaszni a motorhoz, a nagyobb motorral szerelt meg sokkal drágább.
Aztán a VW Polot választottam, ami jövő hét végén jön.
Má' nagyon várom. -
válasz
#00809728 #4568 üzenetére
Mazdát meg ugy gondolod,hogy az eredeti sárga rízs evők?Csak kérdem!
Mivelhogy mazdát csak egy helyen gyártanak, mégpeidg Hiroshimában, ezért valószínű, hogy nem román vendégmunkások, hanem helyi illetőségű robotok
Egyébként tényleg volt egy időszak, amikor túl közel engedték a fordot magukhoz, és készültek gyengébb minőségű mazdák, de azóta szerencsére tanultak a hibából, és elzavarták a jenkiket(asszem akkoriban 33%-os volt a ford részesedése)
-
-
törölt tag
válasz
Blagoje #4567 üzenetére
Szasz!
Mazdát meg ugy gondolod,hogy az eredeti sárga rízs evők?Csak kérdem!
Én voltam Spanyolba a gyárba nagyon rendezett és nagy a tisztaság.Egyébként én is pont ilyen hasonló gyárban dolgozom.A minőséget nagyon megkővetelik sőt 2 havonta kűlsős ''vadász'' cég jár nálunk.Aki abból él,hogy te hibáz.
Egyébként igaz ami igaz a Toyota ill Mazdához most szeretnénk bekerülni mint gyártók pár alaktrésszel és én is megrőkőnyődtem,hogy olyan feltételek vannak amit majdnem csak lehetetlen megcsinálni.De megoldható.... -
Blagoje
csendes tag
A Mazda 3 jelentősen drágább a focusnál, mert sokkal jobban fel van szerelve. De azonos felszereltség mellett kb. egy árban vannak. Ha olcsó, realítve fapados autó kell, akkor a focust érdemes választani, ha jól felszerelt, megbízható(bb) japánt szeretnél venni, akkor egyértelműen a mazda 3. Én vezettem mindkettőt, és szerintem a mazda sokkal jobb. (mind beltérre, mind vezetési élményre, stb)
Ráadásul, ha jól tudom, akkor pl. az 5 ajtós focust a spanyolok szerelik össze, ami nem biztos, hogy olyan jó dolog... -
törölt tag
Szasztok!
Az Úr elírta véletlenül a hírdetését.Ugyanis dieselt árul mert felhívtam.Vita lezárva.Mazdát nem veszek.
Mivel ford alkatrészbeszállítonál melozom és a peugeot ill ford és seat,vw konszerhez gyártunk jelentős cuccokat. -
-
törölt tag
válasz
fokukac #4547 üzenetére
Szasz Kukac!
Nem ez nem ilyen formában igaz.Marad minden a régiben csak frissitenem kéne és egy jobbra.Ami most van az is elég szép és jó helyeket írtém el vele.Itt nem gyorsulásira gondolok hanem külső megítélése alapján.
Nekem nagyon bejőtt ez a forma csak valahogy kiváncsi vagyok a tőbbi féle autóra is.Sajnos ez nekem a legnagyobb problémám.
Egyébként a gázolaj addig van olcson amig vannak kamionok. -
divot
veterán
válasz
kisza25 #4559 üzenetére
A 2.050.000 Ft-os Swift a legalapabb, háromajtós GC verzsön - ebben nem négy, hanem ''csak'' két első légzsák van. Nincs benen fékerőelosztó, légkondi, muzsika, fordulatszámmérő, ködlámpa, meg mittomén még mi, ami a jobban fölszereltekben van. (Nekünk a ''fullos'' GS van.)
Egyébként szeretjük. Mást nem tok mondani, kérem kaccsojja ki. -
Thom!
veterán
Azt kérdezem hogy Mazda 3 és Ford Focus 2 hátsókerék meghajtásúak?
Mi az előny/hátrány? -
fokukac
nagyúr
ja ezaz, mától két hétig nálam van apám BMW-je megőrzés céljából
nem nagy, 1-es a kicsike. 1,6-os motorral.
rövid szubjektív beszámoló, míg hazaértem ferihegyről.
életem legkényelmetlenebb vezetõülése, egyszerûen nem bírom beállítnai
normálisan. vagy a dõlésszög rossz, vagy a kormány van közel, vagy nem
érem el rendesen a kuplungot...vagy töri a derekam. na mindegy, majd
valamit alakítok.
továbbá most nézem csak, hogy mivel ugye hátsókerékhajtású, a kardánbox
középen kurva sok helyet elfoglal, pl. az ötödik utas max akkor fér be, ha
nincs lába...
-----------------------
de azért jó.nem nagyon akar 50-nel menni, ez a nehezére esik...
a futómûve meg kemény, kissé pattogós (éljenek a pesti utak!). a ''sportosság'' jegyében a kormány is kemény, úgy izomból kell csavarni. vállerõsítõ gyakorlatnak nem is rossz. (komolyan, a nem szervós suzukinak könnyebben tekeredik...)
na majd ha kialudtam magam, elmegyek egyet országútra is próbálgatni
Ui. a BMW egy hónapos, és már kétszer meg lett húzva (egyszer a garázsajtón apám által - mivel 5 centivel szélesebb a garázs, mint a kocsi - másodjára ismeretlen elkövetõ által a teszkóparkolóban.)
nem tudom, én infarktust kapnék, ha az 5,5 milliós kocsimon akár egy karcolás is lenne...
azért 5,5 milláért tuti nem ilyen kocsit vettem volna, az biztos.
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
Az 1iki rendőr haverom azt mondja, h a rendőrség Dákó Loganokat vesz...
Csak jó kocsi lehet ha már a BM is bízik benne -
Blagoje
csendes tag
válasz
fokukac #4550 üzenetére
Hogyne tudnám, mazdám van.
Meg nemsokára nekem is lesz egy új 6-osom, mert heteken belül lecserélik a céges vectrámat, mert meguntam, hogy vagy a sebességet nem veszi, vagy a vizet forralja, vagy nem mennek az elektromos dolgok..., mindezt egy lassan 2 hónapos autó produkálja...
Úgyhogy opelt soha többé...
[Szerkesztve] -
Blagoje
csendes tag
válasz
#00809728 #4540 üzenetére
Vegyél Mazda6-ot, sokkal jobb mint az általad felsorolt autók. 4,5millióból tudsz venni 1-2 évest.
Ez például teljesen jónak tűnik:
Bővebben: link -
törölt tag
Ha engem kérdeztek akkor ami nálam a megvehető kategoria és sokat gondolkozom rajta a Ford focus c-max 2.0 tdci ghia 1-2 éves,Seat leon cupra diesel 4*4 2-3éves
Peugeot 406 coupe 2,2hdi 2-3 éves,audi a4 19pdti 2-4 éves, max 4.5millám van rá.
Még nem tudom melyik legyen.
Ti melyiket vállasztanátok? -
zsoltee10
addikt
nagy autó kell. nézd meg ezt. most vett egy ismerősöm ugyanilyet. álom a kocsi, vezetett szervizkönyves, megkímélt, garázsban tartott. ez hirdetés csak egy a sok közül. 130e km a 2.0ás HDi motornak semmi, kevesebbet eszik, mint az 1,4 logan. Bővebben: link
-
Uzmany
őstag
Végre, 2 hét várakozás után, ma átvehettem az autóm
-
kisza25
félisten
halhó!szerintetek a swift 2 milyen választás 1,3 92ló 4* törés alapfelsz.4légzsák,szervó,központi z.,imobi.,abs,fékerőelosztó,színrefújva,5fejt,...2.050.000HUF?
-
bnorci71
addikt
Erről mi a véleményetek?
Jungleman
csendes tag
Holnap vezetek egy 7 gen Civicet
Kíváncsi vagyok rá
Ma már mentem vele 40 km-t,de sorban.Nem tudtam kideríteni hogy megy. -
rATdrAgOn
senior tag
Nemtom, nekem mint citrosnak, nem tetszik a C4.
Kivulrol legalabbis. Belulrol mar jobb a helyzet, az tetszik. Csak epp egy plotty gyosz sz*r az egesz auto szerintem.
Nem akarok beszolni nagyon rosszul, de a japocsoda okrosszekerek istenitesere van celtopik. Bar, ez nem szamit semmitse, csak megjegyeztem. En kerek elnezest. -
amdk7
aktív tag
Nekem ez a tanulmány jobban tetszik. (kezdek gyűjteni rá...)
Inkább link?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ezt azért venném meg, hogy ne tűnjek ki a tömegből.
Ha megvan a fékerő, attól még műszakin átmegy, hogy csikorog.
Szerintem nézesd meg azért. Lehet, hogy tényleg a dugattyú van berohadva, és nem tud visszamenni valamelyik nyereg, bár attól még nem kéne csikorognia.
Egyébként attól szokott csikorogni, hogy a fékbetétekbe direkte raknak olyan fém részeket, ami visít, ha már odáig elkopott, de még egy kicsi van rajta és még fog. -
doc
nagyúr
-
bnorci71
addikt
Na akkor mégegyszer
Hali mindenkinek
Szóval, ha elmegy a verda akkor valami nagyobba /kombi/ dieselbe és klímásba szeretne kicsi családom átülni, ami lehetőleg 96 környéki és nem kerül 1.3M többe
Ami eddig szóba jött
-Astra 1.7tdi/Isuzu/
-Vectra 2.0 dti/dtl
-Mondeo 1.8 tdi
Vélemények érvek pro, és kontra várnék, illetve alternatívát bár sztereotípiák miatt egy-két márkától ódzkodok -
válasz
steve@prhw #4501 üzenetére
Hacsak úgy nem
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szemüveges topik
- Steam topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest