- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Android TV boxot kergetek.
Két kritérium van , az egyik hogy legyen Wifi, a másik hogy menjen a Youtube és ne kelljen imádkozni neki.X95 max vagy x96 max lenne a kiszemelt. 4/64es.
Én csak ezt találtam. [link]
Valaki esetleg nem tud ehhez EU szállításos oldalt ahol megvehető?
Ha valakinek van otthon talonba attól se zárkózok el.
Köszönöm. -
Luissimo
veterán
válasz
Impair1980 #4043 üzenetére
Szia,
Két olyan boxot tudok ajánlani, amit kipróbáltam, használok és bizonyosan megy rajta a Horizon go.
A youtube meg ugye természetesen, az nem kérdés.
meg megy a digionline, meg a Netflix, meg a HBO GOminek egyáltalán tévé ?
Egy olcsóbbat
és
egy drágábbat , de ezért nem kell kínáig utazni, pár nap alatt ittvan EU-ból, vámmentesen.
ennyi... -
-
Formaster
addikt
Visszatérnék kicsit ide, az IPTV-hez egy ilyen H96 Max is elég lehet?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Sajna tönkre ment az Android TV box-om. SOS-ba kellene egyet vennem. Ha valakinek van eladó, akkor kérem privátba küldje el az árajánlatot. Szombathely és 100-150 km-es körzetébe eltudok érte menni!
Ami fontos lenne, hogy Youtube és Horizon Go menjen rajta!
Nagyon köszönöm! -
Beni2360
félisten
-
Formaster
addikt
Üdv! Keresek IPTV-hez egy tisztességes Android TV boxot, lehetőleg olyat, amin LAN csatlakozó is van. Ez a H96 Pro Plus mennyire jó doboz? Vagy már kissé overkill? Az ára szimpatikus, de ha van olcsóbban valami az is érdekelne.
-
Zolcsi67
csendes tag
Sziasztok, én is TV boxot szeretnék venni, konkrét elképzelésem szintén H96 Pro Plus (bár nem nagyon mélyedtem bele a témába). Horizon Go, HBO Go, Netflix, Youtube a legfőbb igények, esetleg alkalmi netezés, facebook. 1080p elég, és menjen minden szépen, flottul benne, ne tépjem a hajam mert valami épp lassú vagy rosszul működik. Erre jó lehet ez? Egy sima FullHD monitorra tervezem rákötni (bár még azt se vettem meg), nyilván kell még AC-s wifi, bár az se kizárt, hogy kábelezni fogom. Köszi!
-
tcsaba007
tag
Valóban fullhd-ra elég az s905w is. Én is csak fhd-ig
használom a boxot. Van s905w, s905x és s912 is. S905w-t már nem vennék. Az s912-t 43 USD-ért vettem gigabit lannal. Egyértelműen a legfürgébb a 3 közül.
Igaz én nem használom az androidot rajta... A CE, AE és LE sokkal jobb videózásra... Bőven megéri az a kis idő, amt mókolásra kell áldozni... -
minas
aktív tag
válasz
tcsaba007 #4031 üzenetére
Igazad van, azt tévesen jelöltem meg. És bár a topikismertetőben inkább a S905X javasolt (Gbithez S905X2), mint az S905W, nagyon sokan szerintem ezt használnak. Tulajdonképpen - ha 1080p felbontáshoz - elég a 100Mbit és ennélfogva a S905X, netán még az S905W, az is szóba jöhet. A 40 USD körüli ár a szempont és az, hogy - ha nagyon fontos, megcsinálom, de ha egy mód van rá - az említett használathoz ne kelljen belepiszkálni.
-
minas
aktív tag
Hello,
Korábbi bejegyzések alapján egy rövid kérdésem lenne
Melyiket érdemesebb ezek közül?
Mecool KM9
S95
MAGICSEE N5
X96 Max40 dollár körüli, Gbites nethez is jó boxot keresek filmnézésre (Netflix stb.), Youtube-ra. Nem tudok belemélyedni a technikai részletekbe, mókolásba, jó lenne, ha simán gond nélkül működne. Ha esetleg van más hasonló és javasolt alternatíva, megköszönöm a javaslatokat.
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szükségem lenne egy tv box-ra, amin online filmet tudok nézni. Korábban vette egyet, de azon nem akart elindulni a film. Talán a flash tartalmat nem akarta lejátszani, ha nem mondok nagy hülyeséget. Ezt az oldalt használom, mást nem is nézek rajta, max a Youtube-ot.
Kérlek javasoljatok pár olyan modellt, amin ez megoldható (főként 4/64GB-s érdekelne)! Kintről rendelném (pl: Gearbest).
Előre is köszönöm -
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Olyan boxot kerekesek ami az alabbi felteteleknek megfelel.
3-4G simes foglalat.
Wifi
HDMI
Micros Sd foglalt.
Normalis eger es billantyuzet kezeles.
Android, ami frissul is.
3Gb ram
A4K nem fontos, maximum FHD megjelenito lesz.
Mokolas nelkuli hasznalat.
Telenoros netes tv elofizetes. Youtube. Bongeszo rendes futtatasa, neha bankos felulet is hasznalni kell. Kepek, filmek. Osszegbe a 20-30 ezer kozott lenne ra szannva.
Koszonom. -
Bár topikgazda lettem (utólag) , nem engedte nekem, pedig már az alapvető dolgokat bele akartam írni, ne kelljen minden 10 topikban ugyan azt leírni újra, meg újra... Nyáron nem nagyon érek rá (azért is nem válltam egyedül a dolgot), majd télen nekifutok.
(#4021) belix
HBO Go majd minden boxon megy. ha Androidot használsz akkor a sima Androidoson - mivel a HBO GO táblára/telefonra van megírva- egér kell. Android TV OS-en megy távval is.
DE nagyon jól megy SD kártyáról CoreELECCE, távval. Én is úgy használom. CoreElechez legkiforrottam egy Amogic 905x, 9012 vahy 905w-s box (de ha 4K TV-d van- bár a HBO go 720p-ben fog menni érdemesebb 912 vagy 905x-es chipsetet választani -
belix
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Vettünk egy Philips smart tv-t 4K ultra hd. Szeretnénk rajta nézni az HBO GO-t. De állítólag ehhez Android tv box kellene. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a sok közül, melyik lenne a megfelelő. Mit tanácsoltok? -
Miért nincs/mikor lesz a topiknak összefoglalója, ami- legalább - az (aktuálisan) ajánlott/bevált típusok felsorolását tartalmazza?
...vagy legalább miért nincs linkelve a jelenlegi összefoglalóban szereplő hivatkozott topik?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Mr_no_Name #4018 üzenetére
Rendben!
-
Mr_no_Name
tag
válasz
szemmelver #4016 üzenetére
Köszi szépen! Majd lehet, hogy megkereslek, de most ezer más is van
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Az Android-os TV box-okkal sajnos a tudatlanságom miatt megszívtam kétszer is.
Olyan box-ot keresek amit szinte kizárólag Miracast-re szeretnék használni, a hangot pedig BT-n keresztül küldeném át a hangszóróra.
Nem néztem utána, ezért beszereztem egy Xiaomi Mi TV Box-ot, ami persze csak a Google Cast-et támogatja, ezért vettem egy Alfawise A9-t, ami írta a Miracast támogatást, de az alkalmazás elindítása után kiírta, hogy Oreo alatt nem támogatott....Erre a célre milyen box-ot tudnátok ajánlani? Keret kb 25eFt.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Mr_no_Name #4013 üzenetére
Szia!
Én egy Beelink gt1 ultimatet használok 1,5 éve, gyári droiddal, eleinte IPTV-re használtam, mostanában filmeket töltögetek stb... Teljesen elégedett vagyok.
Ha érdekel van nálam Beelink GT1-A. Ugyan az a hardver, csak a droid más rajta. -
válasz
Mr_no_Name #4013 üzenetére
Ha gyors menüre vágysz és film nézés a cél akkor CoreElecet javaslok oprendszernek és Amlogic boxot.
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Egy LG 42LB650V tv-hez szeretnék egy szimpla boxot venni.
A tv sajnos nem viszi az x265 kódolást, és a menü lassúsága is lassan megöl, tehát úgy döntöttem beruháznék egy Android set top boxra, de nem tudom milyet kéne venni.
Kritériumok:
- usb input
- min 1080p
- x265 kódolás
- android oprendszer a gyors menü miattIgazából a kérdés arra irányula, hogy miket kerüljek? Semmiképp nem akarnék valami gagyit venni, de ha tudtok írni 1-2 megbízthatót azt is megköszönöm.
-
Luissimo
veterán
válasz
Beni2360 #4009 üzenetére
azért van több boxom, mint tévém, mert több gyerekem van mint tévém
Ha valaki megunta régi elavult X96 minijét, akkor szívesen megszabadítom tőle, a veszélyes elektronikai hulladék elleni harc tekintetében (vagy valami ilyesmi)
viccnélkül,
most éppen elfogyott a geekbuyingon a lengyeleknél, írtam mailt, hogy értesitsenek, amikor ujra lesz.De tudok én annyit várni ? (perszehogytudok, hiszen van mááásik)
csak ha éppen selejteztek
esetleg
netántán
(a fő szempont a horájzongo)
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, ahogy olvastam itt nagyon tapasztalt Android TV BOX használok vannak. Rendeltem egy Q Plus TV Box Android 9.0 4GB/64GB 6K H.265 4-Core Media Player WiFi Set Top Box típusú boxot.
A problémám az, hogy youtube alkalmazás nem játssza le a videókat akadás mentessen, ahhoz tudnám hasonlítani mintha a videó lejátszási sebessége 25-27 Fps sebességű lenne.
Szeretnék segítséget kérni, hogy melyik box képes akadásmentes egyenletes lejátszásra, milyet rendeljek?
A másik, hogy ezzel az általam vásárolt boxxal lehet valamit kezdeni, hogy megoldódjon a probléma?
Megnéznétek, hogy nálatok, hogy játssza le a box az alábbi videót? azaz, hogy akadásmentes-e?
Hálás köszönet előre is a segítségért!
-
-
Luissimo
veterán
válasz
Beni2360 #4007 üzenetére
hjakérem a napi az napi, de az én dollárom még 280 alatti árfolyamú
egyébként nemgond, ennyit fizettem vámként egy másikra
Ennyiért, ha megy rajta a horájzon, akkor jöhet, mégha elis járt felette az idő, erre tökéletesen jólesz.Van ennél jobb boxom, másra, annak csak a ferihegyi vámja volt csak 6k, plusz a postai ugyintézési 3,5 kHuf.
tehát
kerekítési hiba, lássuk mit tud... -
Luissimo
veterán
válasz
sing1ep1ayer #4005 üzenetére
Ezsem tobb 9-nél és ittva 3 nap alatt...
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Levente1991 #4000 üzenetére
nézzedcsak,
az X96 mininek nem hasonló a távirányítgatója ?? -
Luissimo
veterán
válasz
sing1ep1ayer #4001 üzenetére
köszi a sugást.
és nézi a gyerek ??
Nekem van újabb X95 Max boxom, azon nem indul el a filmlejátszás az UPC Horizonon..
lehet, hogy visszafelé érdemes lépni és maradjunk a mások által már kipróbált és jól bevált, olcsóbb tipusoknál .
Mondjuk a beelinkben nem csalódtam, kétféle tipuson is megy (persze azok nem 10 ezer alattiak).
Ami nálam játszana, a Horizon Go-n kívül:
- HBO GO
- Netflix
- Digi onlinea TV GO-t már elengedtem
ezek persze minden boxon mennek a Horizon-on kívül.
Pedig ha az is megy, akkor símán lelehet mondani a TV előfizetést, mindened van, ami filmfronton játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marvel Snap
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- TÉNYLEG MINI JÁTÉKOS! I7-4790/ 16GB RAM/ 1660 SUPER/ H97/ 240GB SSD/ 500GB HDD/ 350W
- Kezdo gamer PC (Ryzen 5 3600, MSI Armor RX 580 8GB OC, 32GB DDR4 3600MHz CL16)
- MSI B450-A PRO MAX + Ryzen 5 3600 + Gyári hűtő + 2x8gb 3200mhz
- 2K Gamer PC i9-14900K RTX 3080 32GB DDR5 1TB NVME 2 év Garancia
- Garanciás Fehér 2K Gamer PC - I5 13400F / TUF RTX 3080 10GB / 16GB RAM / 512Gb M2 / 850 W GOLD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest