- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingoka
csendes tag
Sziasztok! Van egy Beelink GT1 mini android 8.1 boxom.Az előző tulaj nem állította le megfelelően,valami filmet próbált nézni rajta és lefagyott neki.Csak áramtalanította.Amikor hozzám került én a hibaüzetettel már nem találkoztam.Próbáltam a 114N0 firmware segítségével helyrehozni,nem sikerült.Kétszer eljutott a logóig,utána már nem volt jel a tv-n.A gyártóval felvettem a kapcsolatot,küldtek is valami alap szoftvert.Ha esetleg van jel a tévén akkor se látok semmit,csak ,hogy kékes fekete a képernyő.A tv felismeri a boxot kiírja a nevét.Amlogic USB toll látja, kapcsolódik a PC-vel.Van még egyéb boxom is azokkal nincs baj,van jel.Vettem egy új HDMI kábelt hátha jó lesz vele,de maradt tégla.Hogy tudnám megjavítani?
-
Thanoker
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek keresek egy Androidos TV Box-ot egy 1080p-s televízióhoz. Olyan eszközt keresek, amely vagy alapértelmezetten, vagy egy kis mókolással képes egyszerűbb alkalmazásokat felépíteni és futtatni (HBO Go, Youtbe, Netflix, Spotify stb), illetve képes külső SSD-ről filmek kezelésére (hangsávok kiválasztása, feliratok kezelése stb) és lejátszására. Ezenkívül nem hátrány, ha van rajtja jack kimenet. Illetve jó lenne, ha szépen gördülékeny futna a rendszer a box-on. Árban 15-25k között gondolkodok. A garanciás ügyintézés miatt elsősorban Magyarországról rendelném, de az EU-n belüli rendelés is szóba jöhet. Segítségeteket előrei is köszönöm. -
Beni2360
félisten
válasz
pronyo01 #4397 üzenetére
Még mindig csak találgatok mivel sem a TV kimenetek, esetleg pontos típus sem az avr bemenetek nem ismertek.
Ha van a TV-n toslink kimenet és az avr-n bement azt kell összekötni és akkor a TV-ről minden hang át tud menni az hangfalakra még a TV műsor is.
Ha netán és amint írod hang elcsúszás van akkor egyszerre megy ki a hang a boxból a hdm-in és az AV csatin akkor pedig simán le kell venni a hangot a TV-n ha némítási ikon állandóan kint marad. -
-
pronyo01
csendes tag
Szevasztok!
Van egy X96 max 4/64-em, voltak régebben is kérdéseim, de akkor még nem volt senkinek ilyenje, elég rég vettem már, nem sokkal megjelenés után. A problémám a vassal, hogy a Netflix nem fut igazán barátian. Elindul, bejelentkezek, de mivel ugye érintő képernyő átirat így a navigálás nem túl egyszerű. Saját távirányítóval megyek jobbra balra, le, mindenhova, de a filmek körül a highlight aminek meg kéne jelennie nincs, tehát nem tudom pontosan mit fogok elindítani. Ezen még át tudok lendülni egy egyszerű egérrel, DE:
film indítás után nincs felúszó ablak ha megmozdítom az egeret, vagy kattintgatok mint egy hülye, se pause ( távkapcsal se), se felirat ikon, semmi, kivéve, ha vissza vagy előre tekerek a jobbra balra távkapcs gombokkal.Működésre bírtam a kodi netflix addonját, de eléggé macerás a kezelése annak is. Tudom, ha lusta vagyok vegyek kompaktabb gépet, és tetszene is az mi box, de audio kimenettel megy a kraft az erősítőre, onnan meg a hangfalakra, és ettől nem szeretnék megválni. ( Más kérdés, hogy ilyenkor a TV-t le kell halkítani, mert van kb 0.5-1mp difi a tv hangfal és az erősítő hangfalai között ilyenkor, erre még csak magyarázatot sem várok, elfogadom.
)
Valakinek ötlet? Akár szoftver, akár más op, akár valami hardver kieg, bármi.
HBO GO, YT mind tökéletes, ha ez menne valahogy, ezzel mennék nyugdíjba.
Köszi!
-
mclord
aktív tag
Idáig a megoldás az volt a TV a NAS -ról DLNA -n át megnyitotta a filmet és öröm boldogság
. Na eltelt 3 év és biza TV 0 upgradet kapott az új codeces filmet meg nem nyitja már meg, jött a szomor
.
Három megoldást látok:
1. NAS csere "play" -re ugye akkor nem a TV dolgozik hanem a NAS
2. TV csere
3. TV okosítás : Itt jött elő a forum . (minimális pénz ráfordítással )Kérdéseim lennének :
1. Itt az eszközön futó alkalmazás jelen esetbe lehet frissíteni ? (HW -SW -en elbírja)
2. Belső LAN -n át tud filmet tallózni
3. Felírat kezelése hogyan működik (szinkronost ritkán nézek)
4. Lokális (USB) portról történő tallozás mükszik ?
5. WiFi -n át FHD stabilan tud menni, vagy vannak veszteségek (egyik kollégám mesélte neki WiFi -n át ki-ki lép és szaggatgat ezért csak 720P -be használja )
6. Netfix vagy HBO GO-t tervezem használni mindegyik megfelelően működik ?Amlogic vs Android TV, mint látjátok a kérdéseimből melyik irányt kellene választanom , ha igen miért , kb milyen összegből jön ki 8-30K között is láttam HW -en nem tudom mi az elég nekem ?
Előre is köszönöm a segjtséget
-
djnice
veterán
-
mikrofon
veterán
köszi már gondolkodtam ezen a vonalon. Elvileg a box-omra van olyan custom firmware, ami android tv alapú. Lehet ránézek.
Jah nekem nem baj hogy nem hivatalos....
De a kodi-s topikban leírtam, hogy mi a bajom a kodi-val..... Egyszerűen arra amire én gondoltam nem jobb mint egy jól működő andoid.... -
válasz
mikrofon #4379 üzenetére
Kötelező volt frissíteni?
Mert a felségem nézi és nem panaszkodott, hogy nem menne, de ő nem frissített, hacsak nem automatikusan történt... max CoreElecre vált ő is. Úgy tűnik a HBO GO egyre gyatrább...
Tarr Tv sem ment csak Wifivel először, írtam nekik és megoldották LAN kapcsolattal... -
mikrofon
veterán
Mi a titka?
Hogy lehet ezt megoldani?
Elvileg pont a sima androidon nem megy csak wifi-vel egy szeptemberi frissítés után. Én is ezt tapasztaltam és hivatalos válasz is ez volt.
Jó lenne ha menne LAN-on, mert akkor nem kellene kihúzkodnom a kábelt, ha éppen HBO go kellene, hanem lehetne folyamatosan LAN-on a box... -
válasz
mikrofon #4377 üzenetére
Igen
Feleségem Android alá telepített HGBO Go alkalmazással használja. Mivel sima, nem Android TV, ezért vezeték nélküli egérrel lehet irányítani (érintő képernyőre van írva az app)
Én jobban bírom a CoreElecet azon is van HBO Go plugin, az puritánabb felületű, de megy a sima infrás távval, és szerintem jobb a képe, nem lassul be így stabilan 720p. (az androidos hiba LAN-on megy időnként visszaveszi a felbontást) -
-
Józsi212
csendes tag
Sziasztok!
Itt is megkérdezném
Vásárolnék egy eszközt, de nem vagyok jártas e témában.
A főbb szempontok:
Felvétel lejátszás merevlemezre-ről.
Jelenleg full HD tv-t használ a család de gondolnék a jövőre is.
Böngészőt, Youtube- t használnánk, játék nem lesz.
Egér, billentyűzet használat lehetősége.
Nem vagyok zsonglőr, így nem szeretnék utólagos varázslatokkal hozzájutni jobb opciókhoz, legyen benne amire szükség lehet.
Házimozi erősítőnkön optikai hang bemenet van.
Nem szeretnék problémás (fagyos eszközt).
Két eszközt néztem egyiken van OTA a másikon nem találtam.
Kérdésem melyiket ajánlanátok, vagy ha ezek nem lennének jó választások mit ajánlanátok hasonló ( 20-35e Ft ) árkategóriában.
Köszönöm!
[link]
[link] -
tahepa
senior tag
Beelink GT1 esetében az HBO GO csak wifi kapcsolattal hajlandó működni , kábeles kapcsolattal az internetes kapcsolat hiányára panaszkodik és el sem indul...miközben van élő netes kapcsolat (~800 Mbit-es Digi net)
Mi szösz lehet vele? -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
majorgent #4361 üzenetére
Inkább itt érdeklődjél: Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
szerintem még merész ajánlat az a S905X3 4GB box. -
Ciccuka
veterán
-
majorgent
tag
Sziasztok. Milyen TV okosítót ajánlanátok a következőre: legyen wifi-s, kezeljen vezeték nélküli egeret billentyűzetet, usb-n játszon filmeket, illetve böngészőből lehessen inditani online filmeket mint pl az online-filmek.me stb...
-
DaDa
senior tag
Páran kérdezték már, hogy HBO GO mivel megy biztosan, én magam sem kaptam sehol egyértelmű választ. Talán nekik segíthetek, hogy a H96MAX nevezetű hol lehúzott, hol istenített TV BOX alkalmas a HBO GO-ra. Tökéletesen megy vele de mindenképp javasolt egy BT egér beiktatása, mert a gyári távirányítójával nagyon nehéz kezelni. Én 8e-ért rendeltem Aliról egy 2GB/16GB verziót. Feltételeztem, hogy HBO GO-hoz elég lesz, másra meg nemigen használom. Tegnap egy rész Doom Patrollal teszteltem és 1-2 apró döccenést leszámítva (amit a gyenge wifi is okozhatott) teljesen elégedett voltam vele. Természetesen a Netflix is megy rajta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit - a napokban kiszivárogtak a részletek az új Shield TV-kről:
- Shield TV (tube)
- Shield TV ProMindkettőben új a Tegra X1+, a távirányító, kapnak DV-támogatást és új scalert. A 3 GB RAM maradt. Hivatalosan október végén adják ki őket.
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Vettem gearbestrol egy beelink gt1-et. Ezen valami android tv-s rom van? Fura a felület. Chromeot nem találom. A play storeba se horizon se digi online.
-
blakey
titán
válasz
mikrofon #4354 üzenetére
A CE fórumán jelzed, hogy szeretnéd ha működne a CE a boxodon, leírsz minden adatot esetleg majd kérnek még 1-2 dolgot és talán valakinek sikerül megoldania.
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #4326 üzenetére
További információ az X2 Cube és X2 Pro tv box-okhoz.
Tehát most már biztos, hogy Ugoos termék itt van a hivatkozás a saját honlapján is:
X2 CUBE TV Box Android 9.0
Innen egyébként az eredeti firmware is letölthető, ha valaki offline szeretné frissíteni. De a frissítés Online is jól működik automatikusan. Angol nyelvű használati utasítása is letölthető. Mint minden Ugoos terméknek ennek is igen jó a támogatottsága és a szoftvere.Létezik hozzá támogatás lelkes felhasználói csapattól is.
4pda - Discussion Ugoos X2 Cube, X2 Pro
Innen egyébként további firmware-k tölthetőek le. Illetve van leírás, hogyan lehet egy másik számítógépről USB-A - USB-A kábellel szoftver cserélni rajta.Igazából ez azoknak lehet érdekes, akik nem szernének CE-t rá rakni. Ami egyébként nem is szükséges mert elég jól működik, úgy ahogy kiveszed a dobozból és felrakod az alkalmazásokat a google play-ből. Mondjuk egy légegér hátoldali billentyűzettel nagyban növeli az élményt... Valamint az is vegyük figyelembe, hogy DRM: Google Widevine L3...
Most már a Pro verzióról is van bemutató (több is...) ez alapján elég jó eszköz lett, amit én is megerősítettetek. Lehet, hogy a mostani 90USD ár kicsit sok, de a bevezető ára 60USD volt és mostanában is szokott kuponozható lenni, úgy pedig 69USD-ért jöhet az ali-ról, ami ezért a tudásért elég jó ár. A videó alatt levő linken most is ennyi.... -
M0rpH3usZ
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy ilyet, de ugy tunik nem kellett volna, vagy epp olyat fogtam ki, ami hibas:
MX10 Pro Android 9.0 6K Quad Core TV Box 4G 32 64G Media Player WiFi Set Top Box
HBO GO, Youtube, local 480p, 720p film lejatszasnal, mindenhol lagol minimalisan, par masodpercenkent.Meg boot utan, amikor a betolto kepernyo jelenik meg, akkor is latszik, h megakad.
Vkinek vmi otlete, esetleg tapasztalalata a keszulekkel?
Nem talaltam erre vonatkozoan sehol hasonlo hibajelenseget, amit barki emlitett volna.
Elore is koszonom. -
mikrofon
veterán
válasz
szabochris #4345 üzenetére
Direkt spam-eled párhuzamosan a két topik-ot rendszeresen? (Csodálom hogy még segítenek....)
Kérlek ne tedd! Elég ha a másikba írod ez nem erre való... -
ORCA58
addikt
Minix u9-h boxon a Kodi 18.4 van. Feltettem a Netflix addont. A linket itt a fórumon
találtam. Tökéletesen megy. A film 1080p (ennyit tud a TV), de a sarokban jelzi, hogy 4K-s.
Van a boxon androidos Netflix is, annál szebb, és a helyes sebesség lejátszás miatt folyamatosabb is. Pedig az sem SD, de nem tudom hogy lehet megállapítani, a minőségét, azon kívül, hogy szemrevételezéssel tippelek.
A boxon van egy Kodi 17,6 forke konkrétan a "wonderbox.tv-17.6-armeabi-v7a". Szépen megférnek egymás mellet. Erre is fel akartam tenni a Netflix addont, de nem engedi. 2-őt is próbáltam, amit itt a fórumon találtam. A régire más addon kell, vagy valami más lehet az oka?
Ez egyébként azért kell, mert egyes avi fálokat a 18.4 hibásaj játszotta, másrészt ebbe működik a trailer lejátszás.
Adroidon a TvGo app is megy, az ingyenes M.. adások 1080p-sek, hajól látom. -
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #4342 üzenetére
Leírtam a másik topikban mit kell csinálni. Az összefoglaló 62 b pontjában le van írva. (Nekem se volt az egyik s912 boxomon mégis fent van a CE)
Van egy app a play áruházban ezt feltelepíted a droidra, megírt kártya betesz és indítod az appot. És akkor ha jó dtb.img másoltál fel az sd gyökérkönyvtárában települ a CE.
Vagy csinálsz egy üres jegyzettömb mentést és azt becsomagolod zippre és felmásolod a droidban az update mappában majd frissitést szimulálsz a droidon és betallózod ezt a zip fájlt és akkor újra indúl és települ a CE.
Ajánlom ezt előbb megcsinálni mert ha elbaltázod a rom cserét semmid nem lesz. -
szabochris
aktív tag
válasz
Beni2360 #4341 üzenetére
Na akkor elmondom mi a gondom.
Már nem érdekel a CE tálaltam egy faxa romot a tanixra.
DE!! Még ha CE t is akarnék feltenni, -oké, hogy kiírom sd kártyára , majd ugye sd be a -boxba majd recovery módban box indít. DE nálam nincs semmi reset gomb meg SEMMI amivel így tudnám indítani!!! Na ilyenkor mi van.....????? -
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #4339 üzenetére
ÉS ITT EGY LINK MIKÉPPEN ÍRD FEL
-
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #4339 üzenetére
Türelmetlen vagy van amikor csak másnap jön válasz. Vasárnap van, választás, stb. De keresést lefolytattál?
El olvastad az összefoglalót?
De nekem van egy TR 99 s905x2 boxom és már régen megy rajta a CoreElec 9.2. éjszakai verzió.
Csak a távval voltak gondjaim. -
Beni2360
félisten
válasz
szabochris #4337 üzenetére
Mondjuk ha ide átfáradsz minden infot megkapsz ez ügyben.
-
szabochris
aktív tag
Helló! Van egy Tanix tx5 max-om s905x2 procival. Android 8.1el. Van már ezekre CE vagy LE? Vagy valami használható firmware amivel tökéletes a videolejátszás?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Szüleimnek szeretnék venni elsősorban Netflix miatt tv okosítót?
Mit érdemes max 20 ezerért? Használt is játszik, 4K-nak örülnék, de a FHD már elég lehet.
Mi Boxnál van jobb? Ebből melyik?
Köszi!
-
Ciccuka
veterán
Stabilitása lehet kérdéses
-
Luissimo
veterán
válasz
skill84 #4332 üzenetére
Amire neked kell,eleg a GT King.
Az utobbi napokban két frissítés jött rá a 9-es droidbol, teljesen rendben van.
Most is arrol pötyögök, közben szol rajta a TuneIn rádio, reggeli ébredésként.
Tegnap upgade után csekkoltam a digionlinet, a horizon got, a hbo got, a netflixet (ver.6-26.1 built 15), az Rtl Mostot, mind rendben müxik.
A SoA sorozatot most fejeztem be a Kodi 18-4 is teszi a dolgát.Ha van kedved vedd az ujabbat, de böven elég ez is arra, amire neked kell.Feltettem a Light Home launchert, mostmár kellően pofás a felülete is.
Vágj bele.
De egy qwertys teljes funkcios légegeret is rendelj, a saját távja használhatatlan sok menüben. -
skill84
tag
válasz
Luissimo #4314 üzenetére
üdv!
már majdnem megvettem a kinget de aztán láttam , hogy van újabb king pro kb 6000ft-al drágábban.
szerinted érdemes lenne azt megvenni?szeretném ha a netflix és hasonlók gond nélkül települnének és mennének rajta.
nincs igény 4k-ra és egyéb extrákra . szülőknek lesz szóval leginkább az időtállóság a cél.esetleg a gt1 is jó csak én vagyok béna ?
sajnos a Gt1-en nem tudtam telepíteni a netflixet. (még nem próbáltam apkt de ha ügyeskeni kell ezzel is akkor félek a többivel is gond lesz)tv go-val pedig addig jutottam el , hogy úgy néz ki hogy tölti a filmet de sok idő után se tölti be. (youtube megy, előfizetés aktív)
-
athew
csendes tag
Sziasztok, a 905x2 chipes boxok közül most melyik a jó ár/érték arányú? Szóval melyik a best choice?
-
Castell
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki elfogadható boxot ajánlani a full belépő kategóriában? Felhasználás jellege: Kizárólag CE belső tárhelyre telepítve és max. Full HD.
Közelítőlegi elvárások: 2/16, ne melegedjen, a CE gördülékenysége, a távirányító válaszideje ne legyen gyatra.
Köszönöm szépen!
-
ronaldo
őstag
A Beelink (pl. mini2) távirányítója infrás + wifis? Vagy infrás + rf-es?
A kérdés azért merült fel, hogy fogom-e tudni vezérelni logitech harmony hubbal, vagy sem.
-
Luissimo
veterán
Elsemhiszed,hogy milyen nyugodt vagyok, nemgondolod, hogy miattad idegesiteném fel magamat?
Még a fiaim miatt sem, sőt, az anyjuk miatt sem, hogyjönnél te ebbe a névsorba?főleg, hogy most upgrédeltem a GT King-et és friss a szoftver, szalad mint a paripa (egyszercsak felajánlotta, ingyévolt, gondoltam elfogadom, egyefene, ha már ennyit dolgoztak miattam
)
És sutty, felraktam.
Nekem ez bevált, kiváncsileszek/vagyok, hogy vajon te mit választol majd .azt azért halkan tenném hozzá, hogy az eredeti kérdésed/kérésed kielégitéséhez eléglenne ez a kütyü is,és nemis drága, csak 25 dodó
https://www.geekbuying.com/item/X96-MINI-Android-7-1-2-Amlogic-S905W-4K-TV-BOX-2GB-16GB-391460.html
-
mikrofon
veterán
Érdekességképpen:
azt hiszem új versenytársat kapott a a Mi Box-s:
Jetstream 4K / Engel EN1015K certified Android TV with Netflix 4KYoutube: 4K (2160p), Stereo
Google Play Movies: HD (720p), Stereo
Netflix: 4K (2160p), 5.1 only with HDMI
HBO: FullHD (1080p), 5.1OK
Amazon Prime Video: 4K (2160p), StereoSzomorú az benne, hogy csak usb: 2.0 és 10/100 LAN....
Amazon-ról rendelve kb. 70€
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #4297 üzenetére
Egy dolgot talán a legjobbat el is felejtettem van benne jól működő automatikus felbontás és frekvencia váltási lehetőség is. Kodival is nagyon szépen együtt működik, Így akár 60 50 30 25 vagy 24 Hz is lehet és mind ez automatikusan is működhet a filmnek megfelelően.
-
blakey
titán
Nem, ő is ugyanabból a szériából kapott mint én, csak az övé hibás volt, de több embernél jelentkezett a hiba, 10-ből 7 embernél, ha jól emlékszem. Erősen lutri, hogy milyet kapsz. Nekem szerencsém volt, hibátlanul működik. Jó eszköz lenne, ráadásul droid alatt is jól működik az fps-váltás de a sok hibás darab miatt nem feltétlenül ajánlható. De ott van mindig az a kis "de', hogy mi van ha te jót kapsz. Amlogic topikban sok szó esett erről a boxról is.
-
Luissimo
veterán
most azért nemértelek.
ha jolvettem ki a leirásodból:
-nem akarsz rajta op. szoftvert cserélni, csakcsupán a felsoroltakat néznéd rajta,
-nemfog tulmelegedni,
-mindent tud,amire neked kellene,
-gyors, kellően nagy memoriával, USB 3-as porttal,nemértelek, hogy mi vette el a kedved az emlitett cikkben olvasott dolgokból, mi az, amiből azt szürted le, hogy nemtudná teljesiteni az igényeidet, ami eléggé minimáligény, lássuk be.
Leköteleznél, ha jeleznéd.Szerintem jóvétel, sokan használjuk és szeretjük itt a fórumon ezt a kütyüt.
persze mindig van valaminél valamivel jobb, de ez annyira relativ, hog ezzel nemérdemes foglalkozni.persze isten ments, hogy rádbeszéljem...
-
djherby
tag
Sziasztok! Ki tudja hogyan lehet 1080i videót lejátszani Android alatt? Annyit találtam, hogy az SPMC elvileg tudja.
-
aelod
veterán
válasz
headhunter #4317 üzenetére
Néztem de nincs rajta jack kimenet, külön kell megvenni hozzá egy DAC boardot 99$-ért...
Az úgy már elég drága lenne. -
Luissimo
veterán
Minden mennifog rajta, hbogo, ntflx, digionline, horizongo is.
Vinyot olvassa, de nekem a torrental csak a belso memoriaba sikerul vele mentenem, onnan idonkent kikell menteni.Ttorrentet hasznalok, nemtudtam vele megoldani, kivancsian varom, hatha neked vagy valakinek sikerul.4k filmekre is jo. -
aelod
veterán
Sziasztok! link ezt a boxot szemeltem ki. A kérdésem az lenne, hogy van e köztetek olyan akinek van ilyenje. Böngészés, zene, torrent és filmnézés (4k) amire használnám. Arra lennék még kíváncsi, hogy usb porton keresztül csatlakoztatható e hozzá külső hdd amire menne a letöltés. Vagy szerintetek ez a box kellően elég e arra amire tervezném használni?
-
Beni2360
félisten
-
Egzee
őstag
Valaki #4295re?
-
mikrofon
veterán
válasz
sangean #4309 üzenetére
Valódi Áfa mentes opció nincs EU-n kívülről, nem csak az ali-n hanem máshol sem. Vagyis az ali-n is ugyan annyi az esélye hogy nem fizetsz ÁFA-t mint mindenhol máshol. Én sem fizettem érte. Két hét alatt jött meg semmi plusz költség nem adódott hozzá. Rosszul megválasztott szállítási mód ronthat ezen.
Igen együtt vettem a "t6 plus" távirányítóval. Ha megnézed mindegyik távirányító kicsit mást tud, ez alapján választottam. Ha a háttérvilágitás számít nem biztos, hogy ez a jó választás, mert elég gagyi a 7 szín. Radásul nem jegyzi meg így a normális színhez mindig többször meg kell nyomni.
Nem root-oltam mert egyenlőre semmi szükségem nincs rá.
Leírtam már hogy milyen szoftvereket próbáltam és azokkal milyen eredményt értem el.
Hangprojektor (talán így nevezik) van rá kötve ami elvileg nem valódi 5.1, de azt fogadja és azt használja. Bár ehhez nem értek annyira.
Gyárisszoftvert használom néhány play-ből telepített app-pal és kodi-val. Egyedül az a rózsaszín gyári háttér zavar, de még nem cseréltem le, mert nem nagyon nézegettem. Én média lejátszóként használom, nas-ról külső adattárólóról és online tartalmakhoz. De az is igaz, hogy nem napi szinten. Így nekem megfelelő.
Vinyot nem tudsz rákötni sata felülettel. De van usb3-as portja így azon keresztül tudom használni a vinyomat megfelelő dobozban, pendrive-omat és még a kártyaolvasómat is. Van mellette egy usb2-is abban van a vevője a légegérnek.
-
sangean
csendes tag
válasz
mikrofon #4297 üzenetére
Szia Mikrofon!
- Aliexpressen nincs Afa mentes opcio. Melyik linken vetted es igy mennyit fizettel kb? Gondolom ravertek a hataron az AFA-t is?
- Egyutt vetted a T6 Plus taviranyitot vagy kulon mashonnan?
- Az alixepress linken G10, G20, G30-as taviranyitoval is aruljak. Azokat nem nezted? Azoknal jobb a T6 plus vagy miert azt valasztottad?
- Probaltad root-olni a beepitett opcioval? Aztan kikapcsolni a root-ot es vajon utana is megy a TVGO? Csak, mert tudjuk, hogy az nagyon erzekeny a rootolasra...
- 5.1-es hangot probaltal? Dolby Digital es DTS kimegy a hangrendszerre? Tudom hogy ezek hivatalosan nem licenceltek, de azt olvastam, hogy attol fuggetlenul megy a DD es DTS 5.1
- Raktal ra kulon launcher-t vagy elegedett vagy az alap "tabletes" home screen-nel?
- Siman mukodik egy kulso vinyo ha rarakom? Csak, mert irtak, hogy NO SATA support.
- Horizon Go-t probaltad? Elvileg megy vele de csak egerrel? Vagy air mouse funckoval ellatod taviranyitoval...Koszi az infokat! Udv!
-
skill84
tag
üdv!
vettem egy GT1 Ultimate boxot.
szülők elvoltak vele eddig mert csak chrom ment rajta és azon a youtube.
gondoltam teszek fel netflix appot is. a készülék nem engedi, mondván erre nem lehet.
meg lehet oldani ezt valahogy vagy érdemes készüléket cserélnem?esetleg van más olyan program ahol magyar nyelven tudnának reklám mentes filmeket nézni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest