-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Beni2360 #4592 üzenetére
"... az újabb HBO go appok csak wifiwel hajlandóak működni." - ezt honnan veszed?
(#4590) _ak_
" ... milyen erős a wifi a Mi-nél. 5ghz az érdekes, Beelinknél előfordult, hogy beszaggatott ... "
Nekem egy GT1 mini-vel van tapasztalatom. Talán már itt is írtam, de lényeg, hogy ugyanonnan (5Ghz-en) sokkal stabilabb a Mi Box S. -
törölt tag
Hbo Go működik kábelen is Mibox S-n amin android tv os fut hivatalosan támogatott az HBO részéről távírányítóval, lan adapter pár dollárért beszerezhető.
Amin még megy hivatalosan az a mecool km3, km8, km9 pro szintén távírányítóval.
Viszont a netflix a mecool boxon nem működik (korábbi ügyeskedésük miatt berágott rájuk a netflix).
Illetve fontos lehet ez a jövőre nálunk is induló Disney+ miatt.Van még a fire stick 4k ami nem támogatott hivatalosan, egy régebbi verziós HBO go fut rajta kitudja meddig (amíg az hbo gondol egyet és központilag nem változtat valamit).
Vannak még a noname kínai boxok, amin általában tákolt android fut, ezeken csaka mobilos hbo go fut el wifiről, egérrel szenvedve.
Esetleg vmi alternatív os+kodi+nem hivatalos pluginok.
Amik működnek egy ideig aztán elhallgatnak
( bufferel, el se indul ha vmit központilag állítanak)
Tudom ajánlani hobbinak nagyon jó elfoglaltság, ha filmnézés helyett a fórumokat akarod itt túrni és megtudni, éppen mi miért nem megy. Notepad+++, vim vagy geany, ssh stb ismerete ajánlott.Szóval ha szórakozni, filmet nézni szeretnél inkább a mibox.
-
Unki
csendes tag
Sziasztok.
Tv boxot szeretnék vásárolni és segitséget szeretnék kérni hogy milyen tipus legyen.
Szeretném ha ezeket tudná:
Magyarul tudjon
NAS-kezelése
4K HDR.
1000Mbit-es LAN
Kodi
HBO GO
Digi Online
Köszönöm -
-
Tomi8822
tag
Üdv, keresek olyan androidos tv boxot amin fut a hbo go, sima fhd tv re lenne kötve, Magyarországi helyről szeretném megvenni,tud valaki ajánlani vmit
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
Van egy Beelink GT1-A boxom amin CE fut, ha én ezt lecserélném egy Mi Box S-re, abból lenne hátrányom? Többnyire NAS-ról jövő média lejátszásra használjuk, a kérdés, hogy az androidos Kodi butább-e, illetve milyen erős a wifi a Mi-nél. 5ghz az érdekes, Beelinknél előfordult, hogy beszaggatott a fullHD, igaz ritka pillanat, de akkor is. HDMI CEC működne ugyan úgy a Kodi alatt?
A Beelink szarakszik és fájó pont volt a Nerflix lejátszási képessége is, HBO Go nem is ment, igazából az 5ghz wifi miatt vettem, a tv egyelőre fullHD. A Mi Box ~18k körül lenne.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#88470784 #4581 üzenetére
Érdekes, hogy a TV-s Play!-ben nincs fenn.
Egyébként nem rossz, de a Puffin szvsz. jobb. Ami viszont nekem mindkettőből nagyon hiányzik az az add-on-ok támogatása. Vagy egy jó adblocker ...
(#4585) Egzee
Sajnos a Beelink-ről nagyon sok rosszat hallok / olvasok (itt a Logout-on is volt egy elrettentő írás... ) mostanában. Akkor mikor az "1-es" Mini-met vettem még meg voltam róla győződve, hogy ez egy komoly, megbízható márka. Az enyémmel ugyan nem volt komoly gond (bár a wifi-jét a Mi Box S tönkreveri), de ma már tuti nem vennék semmit tőlük.
" ... OTA frissítés is csak álom, csak kártyáról lehet frissíteni... " - he? Ez nekem ment pikk-pakk. Ahogy az OTA-nál ennek mennie kell. Jelezte, hogy jött frissítés, letöltötte, aztán reboot után ott figyel a friss rendszer. Ezek tényleg visszafelé fejlődnek. -
Beni2360
félisten
Talán ha átfáradsz ide talán tudnak segíteni
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Most látom s905x3 hát ez még nagyon új sok remény ott sem lesz. -
Egzee
őstag
Nem is értem miért számítottam arra, hogy ha veszek egy ilyen fost, akkor működni fog rendesen, de egy hülye vagyok... A youtube pár percen belül kilép, a kb 5 elérhető wifiből csak egyet lát, ami nem mienk és a távirányítóban lévő mikrofon nem működik. OTA frissítés is csak álom, csak kártyáról lehet frissíteni... Ezt így 15 perc után, azt ki tudja mik lesznek még... Beelink GT1 Mini 2.
-
Beni2360
félisten
válasz
Pitbullcsiga #4583 üzenetére
-
Pitbullcsiga
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide vág de nem találtam jobb topicot. LG smart tv-n lehet a Horizon Go-t valahogy nézni? Ugyanis csak wifi van a közelben és jó lenne ha a tv adás is menne a tv-n -
ztoldy
senior tag
Sziasztok! Melyik boxot lenne érdemes megvenni ha erősítőre kötném az eszközt HDMI-vel a hang lejátdzáshoz? Főleg fullHD filmek,HBO GO esetleg netflix. Mi box S-t néztem, de azt olvastam, hogy nem viszi át passthrough a hangot. A filmeket routerre kötött merevlemezről játszom le.
Mi box S-t néztem, de azt olvastam, hogy nem viszi át passthrough a hangot. -
905w-s boxok Android 6 felett kockásodtak és az interlaced videok akadoztak. Mókolással agy CoreElecel megoldható volt. Film nézésre amlogic platformon jobb a CoreElec
Akadozás nem a RAM hiány és nem a SOC teljesítménye okozta.
Androidnál az 1GB RAM kevés, CoreEleccel még az 1GB is elég. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bandi0000 #4568 üzenetére
Lehet, csak nem a Play!-ből, mivel ez Android TV rendszer. Ha külső forrásból telepítesz fel egyet, akkor meg kell oldjad valahogy a navigációt (ugye a TV képernyőt nem tudod nyomkodni, a távvezérlő pedig nem giroszkópos). Szóval kell egy "légegér" vagy egy bt.-s egér és akkor akár netezhetsz is.
(#4576) GAbre
" .. 2gb rammal,azon akadoztak a filmek ... " - biztos nem a 2 Gbyte miatt. A Mi Box S-ben sincs több, mégis szépen viszi a 4K 60 fps-t.
"A95X R3 tv boxal ez megismétlődhet ... " - egy ilyennel? Nem tartom valószínűnek. -
GAbre
veterán
Üdv!
Elvileg egy gyengébb tv box volt 1ik ismerősőmnek 2gb rammal,azon akadoztak a filmek usb-ről.
Kérdés:A95X R3 tv boxal ez megismétlődhet tudja vki? -
-
Nem tudom sem a TV-n, sem TV boxon használtam még soha böngészőt....nem is akarnék...
Arra ott a laptop-esetleg táblagép...TV box film nézésre való (esetleg játékra, de én azt sem futtatok rajta), meg lehet on-line TV-t nézni vele pl projektoron. Fiam az osztálytársakkal így nézte tegnap a foci meccset...
-
bandi0000
nagyúr
Ezen a xiaoni mii box s en tényleg nincs böngésző? És miért? :D
-
válasz
lordmynher #4566 üzenetére
905x2 vagy 905x3-as box USB 3.0-val, CoreEleccel jó lesz neked, arra tehetsz CoreElecet, arra van entware és Transmission csomag
-
lordmynher
csendes tag
Sziasztok!
Milyen boxot ajánlanátok nekem?
hálózat: 300 Mb/s amit kábelen kap
a tévére HDMI-vel kötném össze
USB-n tennék rá 1,5 terrás vinyót és szeretnék Linuxot torrentezni
HBOGot-is nézném viszont Netflix most nem szempont, de ki tudja mit hoz a jövő (esetleg Disney+)
FHD a jelenlegi alap ami később akár 4K lenneSzívesen megúsznám 50 dodó alatt
Mecool km9pro játszik vagy inkább X2 pro-ra várjak amíg olcsóbb lesz?köszi
-
-
törölt tag
A 4k fire stick nincs az hbo go oldalán a támogatott eszközök között, bármikor dönhet az hbo úgy, hogy nem fog futni rajta az ho go a következő frisdités után.
Remélem aki ajánlotta majd vállalja a felelősséget annak aki emiatt nem tudja majd használni és megvette.Előfordulhat, hogy a hivatalosan nem támogatot modellekre is letölthető az alkalmazás, a kifogástalan működés azonban nem garantált. Az HBO nem nyújt technikai segítséget felhasználóinak nem támogatott eszköz használata esetén.
[link] -
Beni2360
félisten
válasz
lplugo1 #4559 üzenetére
Énszerintem meg ha a gyártó nem adott ki arra sorozatra frissítést nem ildomos próbálkozni.
Nekem is van egy 2.5 éves Mecool boxom 6.0 androiddal már a következő évben attól az eladótól lehetett kapni 7.1-s rendszerrel de rákérdezésnél határozottan írta, hogy nem lehet azt a sorozatot 7.1-re frissíteni mivel a gyártáskor arra az alaplapra lett az android lebutítva. A telefonok azért jóval többet tudó android rendszerrel vannak felszerelve és ott is van, hogy a gyártó nem frissít. De ott vannak főzött romok.
A youtube végett meg keresd meg az amlogic topikot. -
lplugo1
friss újonc
Sziasztok,
Van egy T95R Pro (MBOX) 3GB+32GB media playerem Android 6.0 verzióval.
Segítséget szeretnék kérni.
- Tavaly vettem, de azóta hiába nyomok a system update-re, mindig azt válaszolja, h up to date. Pedig láttam már 7es androiddal is online shop-ban.
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahonnan friss firmware-t tudnék letölteni?
Tudom, h a google jó barát, de annyira nem jó, h azt is megmondja, egy letöltött update vírusos-e vagy sem, szóval megbízható oldalt, forrást keresnék.- Szintén ezen a media playeren, a youtube nem indítja el a videókat. Betölti, h miből lehet választani, de amikor rányomok, akkor már csak tölt folyamatosan, semmi lejátszás (a reklámot viszont lenyomja előtte).
Volt már uninstall, update, cache törlés...minden ami eszembe jutott. A legfrissebb verzió van rajta.
Van valakinek ilyen tapasztalata, megoldása?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Napfénysüti #4557 üzenetére
Itt linkelte valaki, kb 9700 körül volt egy hete kuponokkal. Ennél sokkal többet nem igazán érnek ezek a gépek.
DDR4 helyett olcsóbb DDR3-as ramok vannak bennük, a cpu órajele is csökkentet és a képességeik is.
S905X3 (4GB) vagy felette érdemes nézelődni, ha viszonylag korszerűt akarsz. Vannak drágábbak és kicsit jobb minőségűek (stabilabbak, jobb hűtésűek), jobb felszereltségűek, de gyakran nem érik meg a felárat, (némelyik meg itt ott le van butítva).Beelink-ek egyébként nem rosszak.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Napfénysüti #4555 üzenetére
16-ig igen 4/64GB (+Airmouse-al 17). Többért nem.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Napfénysüti #4553 üzenetére
S905X3 4GB
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok. Ilyen max 20k körül milyen Androidos TV boxot ajánlanátok?
Filmnézésre, netezésre esetleg a gyereknek egyszerűbb játékok futtatására lenne használva. -
zoltannagy
aktív tag
A VONTAR X96 Air Amlogic S905x3-as Android box, támogatja a HBO Go-t?
Valakinek van tapasztalata? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#88470784 #4549 üzenetére
Na, akkor én is beteszem ide, amit a másik topic-ban írtam neked.
-
törölt tag
Sajnos sem az Amazon fire tv, sem az amazon fire cube nincs az Hbo Go által hivatalosan támogatott készülékek listáján.
[link]
Azért hagyom itt ezt a listát , mert ha valaki nem ért hozzá esetleg félrevezetheti a fentiek. -
törölt tag
Amazon fire tv nincs az hbo go áltál támogatott eszközök listáján, nem ajánlott.
A beelink készülékein pedig csak a netflix mobilos változata fut kb 480p felbontásban, egérrel szenvedve. -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget Androidos tv okosító kapcsàn
Elég egyszerű a felhasznàlàsi mód, HBO GO esetleg böngészés max FullHD felbontás
Mit érdemes venni? 20k alatt maradnék, néztem az itthon kaphatóakat de nevetsêges, hogy csak Android 4-5 verzióval árulják
-
blakey
titán
válasz
Norbi1974 #4541 üzenetére
Nehezen fogom fel h itt pl egy jóval gyengébb hardverrel (Mi Box S S905-el) h tudja a 4K-t NF-en míg a sokkal erősebb S922-n szoftveres gyorsításról beszélünk.- pedig egyszerű, Mi Box megvette a liszenszet így megkapta a hardveres gyorsításhoz szükséges támogatást, S922X-en is ugyanúgy mehetne ha megvennék, mivel a legtöbb gyártó nem veszi meg így csak lelkes fejlesztőknek köszönhető, hogy működő szintre hozták, ennyi. Az olcsó kínai boxok csak azért életképesek, mert vannak fejlesztők akik ingyen "felturbozzák", LibreELEC, CoreELEC, Armbian, stb. Természetesen egyéb hardvereken akár hardveres gyorsítással is megy/mehet, Amlogic fekete bárány a nagyobb stream szolgáltatók szemében, sok "occó kínai gyártó" a Kodival és kalóz kiegészítőkkel hirdette a boxokat így a Kodi is szép lassan kivette az Amlogicot a támogatott boxok közül.Szóval röviden ennyi.
-
Norbi1974
tag
Nekem ez nem tiszta. Számítógéphez (régen) elég jól értettem. A box-oknál nem u.a. a helyzet?
Egy bizonyos felbontás teljesítéséhez 2 dolog kellett: a hardver (GPU) meg a szoftver tudta akkor kész. Persze szoftver részen kellett a támogatás meg a DirectX..., de ennyi. Nehezen fogom fel h itt pl egy jóval gyengébb hardverrel (Mi Box S S905-el) h tudja a 4K-t NF-en míg a sokkal erősebb S922-n szoftveres gyorsításról beszélünk. -
<Adamsky>
nagyúr
"Nem használom, elsődleges lejátszóm az Apple TV 4K ... "
Rémlik, mintha ezt már beszéltük volna."... azért ezeken, mert szoftveres gyorsítással képes menni az NF ... "
Erre a szoftveres gyorsításra hol lehet átváltani?(#4536) Beni2360
Persze! A próbahónapot gyűröm, szóval egyelőre 0 Ft, de ha marad, akkor én maradok a középső csomagnál. -
blakey
titán
válasz
<Adamsky> #4535 üzenetére
Nem használom, elsődleges lejátszóm az Apple TV 4K, de a GT-Kingen, Khadas VIM3 Pron meg általában az S922X/A311D boxokon CoreELEC-el bizony megy a FHD, és azért ezeken, mert szoftveres gyorsítással képes menni az NF, korábbi boxokon ez azért nem működik minden esetben, mert a szoftveres gyorsítást nem bírják annyira, maga a SoC is gyengébb de 720p azért elérhető.
-
<Adamsky>
nagyúr
Megy, de nem mindegyik film. Az Amlogic-os topic-ot tényleg nem olvastam, de a Netflix-est, igen. Javaslom nézd meg pl. a Pókember 3-at vagy az Elysium - Zárt Világ c. filmet. Egyik sem fog FHD-ban menni, de még HD-ban sem. Vannak filmek, sorozatok, amik viszont igen. Pl. Narcos. De, ha Te tudod a tuti beállítást, amivel menni fog, kérlek oszd meg velem / velünk!
(#4529) mikrofon
"Kodi alá felrakható bővítménnyel viszont elérhető nagyobb felbontás is."
Csak bizonyos filmek esetén. Másoknál nem. Vagyis nem garantált a 100% FHD vagy még nagyobb felbontás. -
-
skill84
tag
szerinted érdemes lenne eladni ezt a két készüléket és venni egy
Xiaomi Mi Box S vagy Roku-t?
vagy telepítsem a kodit amiről még csak sejtésem van, hogy mi .jó lenne ha nem kéne beleölnöm órákat az utána olvasásba pl. :/
már vagy 4 hónapja szeretnék netxlixet nézni a tvn >.<
netflixen be lehet állítani, hogy magyar szinkronos filmeket mutasson csak?
-
mikrofon
veterán
válasz
skill84 #4526 üzenetére
A netflix nem támogatott ezen az eszközön hivatalosan. Vagyis 854×480, 960×540 felbontással beüzemelhető.
Annak ellenére, hogy DRM: Google Widevine L1 / HDCP 2.2. Mert a Netflix-nek saját engedélyezési eljárása van....
Sajnos az utódja a Beelink GT-King Pro sem tud nagyobb felbontásban Netflix-et futtatni.Kodi alá felrakható bővítménnyel viszont elérhető nagyobb felbontás is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Norbi1974 #4525 üzenetére
Nem tudom, milyen lehet a 2-es, de ugyanonnan ahol volt a GT1 Mini-m, most a "Mi Box S" sokkal stabilabb vételt produkál 5 Ghz-en. Pedig rengeteget vesződtem vele (csatornát, frekvenciát állítottam, váltogattam a 2,4 és az 5 Ghz között), hogy jó legyen, de végül egy 2,4 Ghz-es repeater oldotta meg a problémát.
Ami piszokul zavart - és esetleg érinthet téged is - hogy alapból nem giroszkópos távvezérlőt adtak hozzá (annak ellenére, hogy anno, az elején azzal hirdették). Meg is reklamáltam és küldtek is egy "rendes" távvezérlőt, de úgy látom, hogy ez még mindig alap a Beelink-nél, hogy ilyen filléres dolgon spórolnak (pedig szerintem egy Android-os rendszernél ez alap kellene, hogy legyen).
Mondjuk úgy látom, hogy ehhez legalább már az egy fokkal normálisabb távvezérlő jár. Ezzel már legalább lesz kurzor, és lehet is azt majd mozgatni, de nem úgy mint egy rendes "légegérrel". Mondjuk Kodi alatt ez nem fog fájni, és ha a beállítás erejéig dugsz rá egy normál egeret, akkor meg is úszható extra költségek nélkül. Ha, viszont fontos, akkor szvsz. kérdezz rá vásárlás előtt az eladónál (hátha tévedek).
A Beelink-ekről egyébként sem hallok túl sok jót mostanában. A Logout-on is van egy tanulságos cikk, valamint a Netflix támogatással kapcsolatban (még az Android TV-s verziók esetén is) hajlamosak hantázni (sajna abszolút nem garantált minden esetben vele a HD, Netflix esetén).
All-in-all: játékra, offline filmezésre OK, de videós streaming-re én mást néznék ...(#4526) skill84
Ha, a Netflix fontos, akkor én ezeket ismerem, amin tuti (és később is az lesz): Mi Box, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV Stick(#4527) blakey
A Kodi-s addon is pont annyit fog tudni, mint amennyit az "alatta lévő" rendszer enged. Szóval kizártnak tartom, hogy Beelink bármelyik készülékén is menjen minden (!) Netflix-es film HD-ban vagy akár 4K-val. -
skill84
tag
hali!
volt egy blink ultimate verzióm. mivel nem tudtam rá netflixet telepíteni így vettem egy blink kinget. mintha valaki mondta volna, hogy azon megy neki a neflix is.sajnos ma megkaptam és ez is azt írja ki , hogy "nem kompatibilis eszköz"
kezdem feladni ezt a tv okosítást. talán ha veszek egy pct a tvhez jobban járok?!
-
Norbi1974
tag
Köszönöm! Szerinted azokra a dolgokra, amire én terveztem használni szerinted elég a Beelink GT1 Mini 2 is (S905X3) ami csak 60-70 dodó, vagy a jövőre tekintettel mindenképpen ruházzak be a GT-King-re (S922X) ami 105-110 dodó (tehát kicsivel meghaladja a rá szánt összeget)?
-
Norbi1974
tag
válasz
mikrofon #4522 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Megnéztem azt is, de ha már 85 dodó körül van egy S905X3, akkor inkább 105 dodóért megveszem az S922x-es Beelink-et.
Amúgy már csak 3 maradt versenybe: A95X F3, Tanix TX3 (ezek ugyanúgy S905X3-asok) és a Beelink GT King (ami viszont a legdrágább, de S922X-el szerelt).
Mivel nincs tapasztalatom, ezért pl nem tudom, hogy az RTL Most melyiken megy rendesen. Tudom, hogy xar, de édesanyámnak ez a legfontosabb. -
mikrofon
veterán
válasz
Norbi1974 #4521 üzenetére
Én ugoos X2 pro-t használok. Ez is elég jó. CE nem rakható rá
Ráadásul most jelent meg belőle az X3 változat. Erre se megy fel a CE valószínű nem is fog. Pár napja kapható csak és már alakul a támogatás is hozzá: 4pda -
Norbi1974
tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a témában, ezért kérem a segítségeteket. Szeretnénk egy boxot venni, ami megfelel a kritériumoknak, amik erő sorrendben a következők:
1. RTL Most alkalmazás, vagy böngészőn keresztül, amin biztosan le tudom játszani a feltett sorozatokat;
2. 4k HDR 10 jó lenne;
3. Kodi (lehetőleg probléma mentesen);
4. Torrent;
5. Max 30e HUF van rá;
6. Jó WiFi, kábeles bekötés nem lehetséges (5Ghz kell);
7. Mivel édesanyámnál lenne, a távoli hozzáférést is szeretném belőni rajta.
Amikre én gondoltam: Beelink GT King (akcióban már van 30e párért); A95X F3; HK1 X3; Tanix TX3; Khadas VIM3-ban is gondolkodom, de még drága. A lényeg, hogy 5 évig nem szeretnénk cserélni.
Előre is köszönöm a segítséget!
(véletlen a processzoros topikba is feltettem, de most már talán jó helyen kérdezek) -
mikrofon
veterán
Ide is bírom hátha valaki itt talál rá:
Nah sikerült megoldanom mindkettőt android alatt a tv-box-omon:1. USB Nyomtató:
- USB hub közbeiktatásával csatlakoztattam az usb-s nyomtatót
- feltelepítem a noko mobil print alkalmazást a play áruházból
- pár kattintással beállítottam a hálózati nyomtatót
-itt jó lenne még megoldani, hogy meg tudjam osztani a hálózaton, hogy a hálózat többi eszköze úgy lássa mint egy hálózati nyomtató2: usb-s külső optikai meghajtó : DVD lejátszó és DVD író:
- külön tápellátású (mikro USB-ről) USB hub közbeiktatásával csatlakoztattam
- kinyitott tálca mellett nyomva tartottam az optikai meghajtó tálca kitológombját 5mp-ig, hogy átkapcsoljam pendrive módba
- beraktam a DVD-t
- a rendszer felismeri mint egy usb adattároló
-forrás: Is it possible to connect & play external DVD drive to Android phone? -
Ájvé
veterán
válasz
Beni2360 #4517 üzenetére
Még nem kerestem rá, majd meglesz és nálam lesz majd próbálkozom vele. Amúgy olyat találtam ami RCA-ra vagyis amit mondtál piros sárga fehér stb kábelre bontja, ez amúgy jó is lenne a hangfalhoz, Jack is RCA átalakítóval van bekötve (hozzá kapott kábel). Erről van szó gondolom. Köszönöm szépen a segítséged, megjön akkor meglátom mire jutok vele.
-
Beni2360
félisten
Nem persze csak direkt nagy betűvel írtam, hogy érezd , hogy nem lesz jó mivel anno mások is próbálkoztak vele.
Képet raktak be, hogy milyen kábel lesz jó.
Gondolom te is rákerestél már a gugliban.
Nem fárasztó csak téged akartak kímélni, hogy ne fáraszd magad a sima jack kábel beszerzésével. De mint szokták mondani "nekem a 9-s is páros") -
Maory
friss újonc
Köszi az infókat, egyenlőre nem tudom még melyik lesz, nekem mind 1 mi van ráírva, csak ezekre működjön a lehető legegyszerűbben.
mebox most visszakerült, így most akkor 3 között megy a pingpong -
Maory
friss újonc
válasz
#88470784 #4511 üzenetére
Mondjuk a mecool az google tanusítványos mint a xiaomi szóval valószínű hasonlóan stabil, hogy mennyire optimalizált az már más kérdés.
Monjuk szerencsére nekem mind 1 hogy upc,digi vagy Telekom aplikáció mindegyiket tudom használni. Az összeshez egér kell ha telepítem? -
Beni2360
félisten
ez elvileg 3 eres Jack csatlakozó. - NEM hanem 4 eres.
És mivel a sztereó Jack 3 csatlakozós csak szerencsével fog odaesni ahonnan a hang jön le. Lehet kapni ilyen vezetéket és akkor csak a hang részét fogod használni. DE vannak cégek akik össze vissza kötik be ezt a 4 csatlakozást. Ezt kb 5 éve már kitárgyaltuk. Pár éve egy noname TV-hez csomagoltak ilyen vezetéket. -
törölt tag
Igen az android tv-s nativ hbo go kliens megy rajta azért is linkeltem be az hbo go opdalát ahol a felsoroltak között szerepel a box.
Ha gyerekeknek akarod akkor mindenképpen android tv-s boxot ajánlok egyszerűen használható távírányítóval. Nem kell egérrel szenvedni mobilos klienssel.
A mibox hardverileg valóban gyengébb, de elég jól optimalizált szoftveresen,így használat közben a felhasználói élmény sokkal jobb mint egy tákolt androiddal érkező boxnál, amire a frissités Is kérdéses.
A horizont go csak egérrel megy szenvedés árán, de mintha lenne vmi új appja a uoc-nek amit nemrég adtak ki.Megvab az a upc direkt keverem a horizonttal, bocsánat digis vagyok
-
Maory
friss újonc
válasz
#88470784 #4509 üzenetére
Köszi. Igen olvastam, hogy a netflix nem fog menni, talán nem is olyan nagy gond, hboval elvagyok, azon is van kids.Horizon go az ami fontos lenne. Hivatalosan ez egyiken sem megy, pendrivról telepíthető ezekre?
Xiaomi volt az első gondolatom sok cuccom van tőlük, de egy kicsit gyengének tűnik nekem,főleg, hogy annyiért egy erősebb gépet kapok, és elég jókat lehet olvasni erről a 2 gépről is. Mivel lenne jobb a mi box S mint az említett kettő box? (tényleg nem értek hozzá, adatok alapján próbálom megítélni)
Amit szeretnék az az, hogy a rendszer lehető legegyszerűbb legyen, hogy a gyerekek is adott esetben tudják kezelni, ha jól olvastam az Android TV jobb mint a sima android ebből a szempontbó!?
@ Ciccuka: Igen, ezt tudom, de amire használnám arra mindkettő bőven jó lenne! Próbálok olyat venni, ami ha kap egy frissítést pl egy új rendszert, akkor az se okozzon gondot neki!
-
törölt tag
A mecool rajta van a hivatalosan támogatott eszközök között [link] amin lehet nézni az hbo go-t, de a netflix bannolta az összes mecool boxot. Ennyiért mar miboxot is az kapsz azon fut mind a kettő hibátlanul, ráadásul ugye jövőre jön a disney+ is. Érdemes előre gondolkodni.
-
Ájvé
veterán
válasz
Ciccuka #4507 üzenetére
Azért van így, mert spórolnak, de szerencsére nem maguknak hanem neked a villany számlán. Próbálj ki egy benchmark tesztet, ha megy 2 GHz-en akkor semmi baja nincsen. Egyébként ezek teljesen normális ARM Cortex magok, nem hiszem hogy ebben lenne bármi hiba (nyilván ha nem hibás eleve, vagyis nem működik rendesen, de akkor ez észlelhető hibákból amiket produkál működés során), inkább a hozzá integrált GPU lehet érdekes, mert ezen szoktak spórolni a kínai gyártók vagy más integrált dolgokon (wifi modul stb.). Működnie kell a megadott frekvencián, ez nem azon múlik hogy kínai vagy nem, ARM magok ezért. Ha esetleg 1,97 GHz-en megy akkor sem kell mindjárt az asztalra csapni, nem fog pont 2 GHz-en működni.
-
Ciccuka
veterán
Arra érdemes figyelni, hogy ha pl. a CPU-ra 2GHz-t adnak meg az csak egy maximumszám. Általában jóval kisebb órajelen mennek ezek valójában pl 1,5 vagy 1,7GHz a jellemző (főleg az olcsóbbakon).
Mobilnál is van olyan, hogy 1,3GHz-t adnak meg, de csak 977MHz-n megy a CPU.
Lehet azért, van mert a gyengébb minőségűekbe a selejt CPU-t építik be, ami nem bírja azt az órajelet, de kisebben meg stabilan elmegy. -
Maory
friss újonc
Sziasztok
A kettő gép közül melyiket ajánljátok?
Horizon go és HBo gora lenne használva. Telepíthető ezekre? Valakinek valami infó róluk? -
-
Ájvé
veterán
A 3 kábelt én RCA néven ismerem. H96 Maxon viszont egyetlen kimenet van ami jackre hasonlít, van ahol AV jacket írnak, de AV jelentése audio/videó, egyetlen csatlakozón meg nem működik minden ügye. Már megvettem gyakorlatilag szóval majd akkor kiderül, remélem Jack lesz, hasonlít rá.
Fekete egy kábelen mindhárom? Hát ha van audio is akkor többi nekem nem számít. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i5-14400F + ASUS TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4 + Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz -Gari:12Hó
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- eladó ryzen 7 2700 fél setup váltás miatt
- HP EliteDesk 800 G4 DM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest