Hirdetés
- Hamarosan megjön a Samsung 360 Hz-es QD-OLED monitora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- TCL LCD és LED TV-k
- MSI notebookok
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz Gaboman #18000 üzenetére
Szia,
ezt a jól bevált lapot nem cserélném le egy P45-ös Asrock-ra.
Egyébként miért szeretnél váltani? Ha több FSB kell, akkor szerintem inkább valami P45-ös Gigabyte-ra vagy Asus-ra cseréld...
Gerisan: Én az MSI-t választanám, jelenleg kifejezetten jó lapokat gyártanak, Gigabyte-nál mostanában elég sok a nyűg a BIOS-okkal, ezt leszámítva jó lenne a P55-UD3 is, az UD4 nem jobb annyival mint amennyivel drágább...
[ Szerkesztve ]
-
4ltGr
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna valamit mondani az Asus M4A79XTD Evo nevezetű lapról? Egy PII 955 x4 alá lenne. Esetleg van-e valami jobb AM3-as lap ilyen árban, vagy akár olcsóbban? -
Gaboman
nagyúr
válasz audi100td #18001 üzenetére
Váltás oka CFlap lenne mert a 4870X2 kártyámhoz egy NVt szeretnék mellé rakni és a fizikai játékokban is szép eredményeket elérni,megoldható egyik fórumtársnak így van.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gaboman #18006 üzenetére
én először melléraknám a p35ös lapba.
az Aegia kártyák anno x1es sávszélen mentek, szóval x4 talán már elég lenne ha csak arra kell a kártya. próbát szvsz megér.
4fázisú Asrock lapban q66ot hajtani, esetleg még húzni is? szóval én erősnek érzem a dolgot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
addikt
Az Asrockot és sem ajánlom.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gaboman #18008 üzenetére
ja, hogy csak egy x16os slotod van (ds3/ds3r)?
akkor p45. de ha húzni is akarsz, akkor én egy picit jobb modellben gondolkodnék. ASrockok sosem a stabil áramellátásról voltak híresek, az meg a q66nál problémákat okozhat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
G_P
tag
hali!
keresek olyan alaplapot ami 775-ös, ddr2-es, pci-express-es, és viszi a pentium d 820-at meg a core 2 quadokat!
elég összetett, de én találtam egyet: Gigabyte GA-EP41-UD3L
szerintetek ez milyen lap?
megéri az árát?(gianni-nál 14)
vahy ha nem akkor tudtok másikat ajánlani??
köszi a segítséget^^
zsolt -
Gaboman
nagyúr
GA-P35-DS4 jó nem?
Mert ezen is gondolkodom,már ez is CF és egy 8600GT Physxnek tökéletes lenne az X2 társaságában.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz sgergi #18020 üzenetére
Viszont most küldtek egy GA-X38-DS4 lapra ajánlatot,ehhez mit szóltok?
Itt már 2x16os csati van nem?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
G_P
tag
és akkor nekem melyiket ajánljátok?
(bocs ha az előző mondat utolsó szavát rosszul írtam) -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Egy normális és nem túl drága am2+-os alaplapot szeretnék venni ami tudja az acc funkciót is. Ki mit ajánl. A minőségibb kinézethez vagyok szokva úh valami masszivabb lap kéneHirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ballington
addikt
amd phenom II x2 550 BE alá milyen alaplapot ajánlanátok? nem akarok tuningolni, nem kell sli vagy crossfire.
van 2 sata és 2 ide-s meghajtóm. alacsonyabb ár a fő szempontAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
audi100td
nagyúr
válasz ballington #18030 üzenetére
DDR2 vagy DDR3?
-
Gaboman
nagyúr
-
G_P
tag
akkor nekem jó ez a deszka: gigabyte GA-EP41UD3L
vagy valami másik giggabyte? esetleg asus?
már írtam a követelményeket de egyértelmű választ nem kaptam -
Gaboman
nagyúr
-
Dude8
tag
Hali!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy a lentebb felsorolt 3 lap közül melyiket lenne a legérdemesebb megvenni?
A gép játékra, AutoCAD-re lenne használva, i7-920 csücsülne benne 3,5GHz-en járatva. Lenne meg hozzá 3GB DDR3 OCZ 1600MHz RAM, GTX 260 GS, WD 500GB Claviar Black 7200 RPM 32MB, CFT-750-14-CS táppal.
Az általam kérdéses lapok:
-Gigabyte GA-EX58- UD4P 50 250 Ft
-Gigabyte GA-EX58- UD4 50 625 Ft
-ASUS P6T 46 250 Ft
Árak: hardverker.huA két giga lap között mi a különbség, mert az ára nem tételez fel valami nagyban eltérőt !?
Köszi a válaszokat!
"In God we trust, all others we monitor!"
-
G_P
tag
ASUS Intel P5QL/EPU
vagy
Gigabyte Intel P43-ES3G
??[ Szerkesztve ]
-
G_P
tag
bocs hogy ennyiszer írok, de fáradt vagyok
az asus kiesik mert a pentium d-t nem supportálja..
marad a csak a gigabyte -
bobababa
csendes tag
sziasztok.
két alaplap között vacilálok és nem tudok dönteni. a versenyzők:
GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P (28k, 790X-es chipset)
GIGABYTE GA-770TA-UD3 (24k, 770-es chipset, usb 3.0, sata3)nem az ár a probléma, inkább az hogy az egyiken van usb 3.0 és sata3, viszont régebbi (?rosszabb?) chipsetje van.
ti mit gondoltok?
előre is kösz:
boba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Hamarosan megjön a Samsung 360 Hz-es QD-OLED monitora
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.