Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Milyen Akadémián?
Azért írtam le, mert kérdezted hogy hogy jön ide a felfutási idő, holott végig arról volt szó, és látszólag fogalmad sem volt a fogalomról 
Oké, 20%-ot veszít 50 fokon a fényerejéből, de ettől még azonnal bekapcsol, teljes fényerővel világítva. Erről volt szó, nem? Míg a CCFL nem. Valahonnan innen indult ki az egész...
Azt meg bocs, de nem hiszem el első körben, hogy 1-2 mp alatt eléri akár az Eizo monitorban lévő fénycső a max fényerejének a 80%-át. Egy mérésre kíváncsi lennék, mert érdekel a dolog; ugyanis tudtommal eddig csak az autóiparban használnak gyors felfutású kisülő fényforrásokat a fényszórókban.
PowerLED-eket még nem használnak RGB LED-hez? Mert szerintem igen, bár nem néztem utána. De nem hiszem hogy olyat használnának amit írtál, mert nem férne bele a monitorba
Még egyszer hangsúlyozom, nem kötekedésből irogatok, hanem érdekel a téma! Én vitázni szeretnék, nem vitatkozni. És amúgy azt tudod hogy pl. egy Eizo-ba mennyibe kerülhet a fénycső?
Egy átlagos kompakt fénycsövet nem lehet dimmelni potméterrel. A GE-nek van dimmelhető kompakt fénycsöve, sokezer ft-ért.
Azt sem mondtam hogy egyszerű a LED-el szabályozása, azt mondtam hogy egyszerűbb mint a fénycsöveké.
Aktív témák
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért írtam le, mert kérdezted hogy hogy jön ide a felfutási idő, holott végig arról volt szó, és látszólag fogalmad sem volt a fogalomról