Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zinho

aktív tag

válasz dezz #7027 üzenetére

Milyen Akadémián? :D Azért írtam le, mert kérdezted hogy hogy jön ide a felfutási idő, holott végig arról volt szó, és látszólag fogalmad sem volt a fogalomról :)

Oké, 20%-ot veszít 50 fokon a fényerejéből, de ettől még azonnal bekapcsol, teljes fényerővel világítva. Erről volt szó, nem? Míg a CCFL nem. Valahonnan innen indult ki az egész...
    Azt meg bocs, de nem hiszem el első körben, hogy 1-2 mp alatt eléri akár az Eizo monitorban lévő fénycső a max fényerejének a 80%-át. Egy mérésre kíváncsi lennék, mert érdekel a dolog; ugyanis tudtommal eddig csak az autóiparban használnak gyors felfutású kisülő fényforrásokat a fényszórókban.
    PowerLED-eket még nem használnak RGB LED-hez? Mert szerintem igen, bár nem néztem utána. De nem hiszem hogy olyat használnának amit írtál, mert nem férne bele a monitorba :) Még egyszer hangsúlyozom, nem kötekedésből irogatok, hanem érdekel a téma! Én vitázni szeretnék, nem vitatkozni. És amúgy azt tudod hogy pl. egy Eizo-ba mennyibe kerülhet a fénycső?
    Egy átlagos kompakt fénycsövet nem lehet dimmelni potméterrel. A GE-nek van dimmelhető kompakt fénycsöve, sokezer ft-ért.
    Azt sem mondtam hogy egyszerű a LED-el szabályozása, azt mondtam hogy egyszerűbb mint a fénycsöveké.

Aktív témák