Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz konyi79 #1191 üzenetére

    Touché :DDD
    Próba nélkül mégse akarom megrendelni - az A7m2-re is teljesen rá voltam indulva, amíg ki nem próbáltam - és nem jött be.

    Lugosi: hja, szarazélet :( ( :B )
    Ennek a nagyja úgy volt, hogy céges kiküldetés, a végére még kértem 1-2 hét szabit. Így könnyű (és költséghatékony) világot járni, ez az egy előnye van, ha az ember olyan cégnél dolgozik, ahol indiaiak a fejlesztők/support :DDD A sarkkör / sarki fény már sajnos tisztán saját költségre volt, és hiába toltam totál budgetba (fapados repülő, helyi buszok, legolcsóbb szállás, kenyér, konzerv és instanttészta, tea), még így is elég drága volt...

    Mikrofon: egyfelől igaz, másfelől viszont még új és kevés van a használtpiacon (nem csak a hazain), így nehéz belőni az árát.
    Ekkora akció sajnos csak ezzel a kombóval van: így 2699 -550 -400 = 1749 EUR, összesen 950 kedvezmény; váz+FTZ már csak összesen 400, csak a váz pedig csak 300 EUR kedvezmény. Ha hasonló mértékű lenne a kedvezmény, inkább FTZ-vel venném, aztán 18-35, 50, 85, 70-300, 24-120 és talán 20 sort szednék össze mellé apróról, majdnem annyiból kijönne, mint a 24-70 és 14-30...

    A Fuji XT gépein a mindenre tárcsa/gomb nagyon szimpi, a pici, könnyű, időjárásálló Compact prime sort is irigylem, ahogy a fw-update-eket még régebbi modellekhez is, DE: X-trans nope, IBIS csak XH1-ben van, és bár az ISO jó, de a rawból jóval kevesebbet lehet húzni, mint a FF Sony szenzorokból; a "deszíp jépegszínek" pedig hidegen hagy, rawba lövök. Ha lenne Bayer-szűrős + IBIS-es XT/XH, akkor már eléggé hajlanék felé.

    Csacsi, Mirman: köszi! :R

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák