- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Az a helyzet, hogy sem kedvem sem időm ezért a tesztért szétszedni a konfigom így erre a kérdésedre nem tudok válaszolni. Azért vettem ezeket a cuccokat, hogy így működjön. Előtte volt pár különféle routerem, AP-m de ezt a kényelmet sosem tudtam kihozni belőlük, a végtelenségig rajta ragadt a kliens a gyenge térerejű cuccon, akkor is ha már ott ordított mellette a másik. Ha ugyanazt az élményt adná nem öltek volna bele energiát az összes valamire való cuccot gyártó cégek a megalkotásába.
-szerintem!-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold