- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
#42556672 #5939 üzenetére
Ezt nyilván megértem.
Az előbbi 10-20 percben fel-alá szaladgáltam a házban legalább tízszer két telefonnal a kezeimben: megpróbáltam videóra venni egy "connection aborted" üzit (és ahogy eltűnik néhány másodpercre, majd újra megjelenik a WiFi logó az Android teló felső sávjában), de azon kívül hogy hülyén néztem ki, nem jártam sikerrel, sohasem szakadt meg a TCP kapcsolat (csak lelassult ~0 körüli sebességre pár másodpercre, de nem zárult le).
Lehet, hogy mikor legutóbb játszottam hasonlót (csak akkor nem próbáltam videózni), épp előttem sorban az ezerből-egynéhány eseteket, vagy pont valami ritka rossz együttállás volt a szoftver verziókkal, vagy az "éterrel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest