-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirbolya_sen
aktív tag
Szia, kaptam infót a szervizből. Megtudod nézni, nálad milyen ROS verzió és milyen firmware fut a routerben?
"nálunk is produkálta az alaplap a jelzett hibát. Egyeztettem a Mikrotikkel, akik szerint a BIOS-ban van egy bug ami okozza a galibát és dolgoznak a kijavításán. Feltettem a 6.42.7-es verzót, ami 5 napos működés után stabilnak mutatkozik összeszerelve. Mellékeltem képeket. Az 5 napban van egy hétvége, ami a log-ban látszik is, mert nem léptem be. Napi 8 órában tudtam 30% -on terhelni az alaplapot. Nem indult újra, nem szakadt meg a link."
szerk:
/köszi, látom gyorsabb voltál mint én/
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest