- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Üdv.
A következő problémába ütköztem.
Van egy hAP lite és 2011 wifis eszközöm, amit capsmann-nal szeretnék használni a 2011-en.
A hAP-val semmi gondom, AP módban működik a capsmann-nal.
A 2011-et meg sehogy sem tudom beállítani úgy, hogy saját magán megjelenjen a capsmann managerben.
Próbáltam már a CAP-ba 127.0.0.1 ip címet, majd a saját ip címét (192.168.88.1), CA-val meg a nélkül.
A hAP megy hitelesítés nélkül meg azzal is, ez meg nem.
Mindkét eszközön v6.40.8 ros fut.
Első tippem, hogy nem 0-ás configgal kezdtem.
Mivel alig értek hozzá nem szívesen kezdeném 0-ról, de ha ez okozza, és nem megy másképp, megteszem.Esetleg más ötlet/tanács?
Köszönöm előre is.ui.: A winbox - amikor mac címmel kellene belépnem, mondjuk 0-ás configgal - nálam nem használható, mert kb. 3 mp után megszakad a kapcsolat és bármit bármilyen gyorsan csinálok nem hajtja végre, újracsatlakozáskor mindig ugyanaz a képernyőkép fogad. Az asztali PC-m helyett próbáltam már a notebookomról is, az is ugyanezt csinálja. Ez nálam sosem működött. A notebookról már eltávolítottam a virtuális switchet - mivel használok virtuális gépeket is, de ez sem segített. Esetleg egy tipp, hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold