Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az itt leírt problémával kapcsolatban egy érdekes fejlemény.
A hiba röviden: Laposokat ledobál a router, amihez wifivel csatlakozik. Nincs internet biztonságos üzenettel. Csak a laposokat. Ugyanazok a gépek a melóhelyemen, és otthon a Mikrotik routerrel frankón működtek.3 új lapost telepítettem otthon, az egyiket folyamatosan használom, és a hiba már nem jelentkezett.
Viszont ez a gép reggel óta a melóhelyemen ugyanazt a hibát produkálja a Mikrotik routerrel mint korábban az előző gépek az otthoni Asus routerrel.
Van valami ötletetek?
Mint írtam most otthon az Asus router hibátlanul működik.
Mi lehet a gubanc?
Rendszer: W10pro 64. Más op. rendszerrel nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest