Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az itt leírt problémával kapcsolatban egy érdekes fejlemény.
A hiba röviden: Laposokat ledobál a router, amihez wifivel csatlakozik. Nincs internet biztonságos üzenettel. Csak a laposokat. Ugyanazok a gépek a melóhelyemen, és otthon a Mikrotik routerrel frankón működtek.3 új lapost telepítettem otthon, az egyiket folyamatosan használom, és a hiba már nem jelentkezett.
Viszont ez a gép reggel óta a melóhelyemen ugyanazt a hibát produkálja a Mikrotik routerrel mint korábban az előző gépek az otthoni Asus routerrel.
Van valami ötletetek?
Mint írtam most otthon az Asus router hibátlanul működik.
Mi lehet a gubanc?
Rendszer: W10pro 64. Más op. rendszerrel nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold