Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

Gondoltam teszek egy próbát a 7.13-mal a hap ac2-en. A frissítés rendben lezajlott, viszont ugye a régi wireless csomaggal történt meg a frissítés. Mivel a doksiban említik, hogy az ac2 támogatott az új wifi-qcom csomagban is, ezért gondoltam, hogy legyalulom a wireless csomagot és felrakom a wifi-qcom-ot.

A csomag egész nagy, ezért nem fűztem sok reményt a telepítéshez, de megpróbáltam. Nem sikerült a telepítés. :( Nem volt elég hely a log szerint logikusan.

Gondoltam, hogy resetelem, hátha az idők során felgyülemlett konfiggal lesz baja. Mielőtt bármi mást felraktam volna, megpróbáltam telepíteni a qcomos wifit. Nem ment.

Ekkor próbáltam netinstallal telepíteni a 7.13-at, hátha csak az a gond, hogy inkrementálisan frissítettem mindig a routert 6.x-ről, szóval biztosan maradt szemét rajta. Így sem ment fel friss telepítésen.

Lemondtam tehát róla. Gondolom ez azon szerencséseknek van inkább, akiknek a hapac2 nagyobb flash-sel jött a gyártás eleje felé.

Ennek ellenére, ha valakinek sikerül felhegeszteni, egy tutorialt szívesen fogadnék! Jó lenne az a WPA3...

Új hozzászólás Aktív témák