- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is ac2 van, (előtte volt AC66 asus szóval össze tudom hasonlítani) Egyáltalán nem akarlak lebeszélni, mert megvan a mikrotik varázsa, nincs nagy különbség a két eszköz közt. De ha már van egy asus eszközöd én lehet próbálkoznék azon egy custom fw-vel, vagy amellé vennék mégegyet ap-nak, mintsem kezdjem előlről két másikkal. Az AC65P amugy egyszerűbb és erősebb, a hap sok szempontból viszont okosabb tud lenni, de csak ha ért hozzá az ember, a Capsman-el pedig a mikrotik-el egyszerű MESH-t csinálni.
Az AC65P az AC86U hardverét kapta meg egy az egyben, csak szoftveresen van lebutítva, de egy CFW-vel felodva sokkal erősebb tud lenni a wifije mint az ac2.
A köztük lévő 4e Ft/db árkülönbség sztem elhanyagolható, mert ilyen eszközöket hosszú távra veszünk! Ha még tudsz élni a 14 napos elállással az AC65P esetében, akkor esetleg az ASUS AX58U-n elgondolkodnék ~50k-ért a helyedben, az már gyorsabb AX-es eszköz, az OFDMA jobb lefedettséget ígér, a több eszközt is jobban bírja. Igaz drága, de abból 1db is elég a tapasztalatok szerint többszintes házakban is, de ha nem jönne be ott is lehet webes vásárlás esetén 14 napos elállási joggal élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest