- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Az a helyzet, hogy igencsak úgy írtam ki a kérdést, hogy magam szinte egyátalán nem néztem utána annak, hogy mi kell nekem.
Először is: asztali állványon van a mikrofon, szóval shockmountba tehető mic kell, ezáltal Superlux és Fifine kilőve.
Másfelől az ablak szinte egész nap nyitva van, így sajnos sok por is beszáll a szobába, szóval olyan mikrofonra van szükség amire gányolás nélkül is húzható szivacs (Razer, HyperX elég tömzsinek tűnt, eBayen nézegettem, de nem találtam olyan nagy szivacsot, másrészt szivaccsal elveszne a HyperX némító gombja, a hátulsó USB-C miatt shockmountba rakni is kérdéses)Kizárásos alapon maradt az SPC Gear, ráadásul kapóra jött egy FB Marketplace hirdetés, egy szinte csak kibontott példányt szereztem be 10k-ért.
Nem volt túl magasan a mérce, egy Maono AU-901 mikrofont akartam cserélni az iszonyú alapzaja miatt. Mikor megjött az SPC, én nem hittem a fülemnek: Egy Tannoy 502 hangfalpáron 50% hangerő mellett konkrétan 0 alapzaja van még +5db erősítés mellett is, a Maono mikrofonnal ilyenkor már elviselhetetlen sziszegés hallatszódott. DC-n még komolyabb fejhallgatót használók mellett sem kell bekapcsolnom semmilyen zajszűrést a 128-as szerveren. Jóval basszusosabb hangot is vesz fel, a magashangokat sem a Maono-hoz hasonló fülsértő módon.
Az a helyzet, hogy én elégedett vagyok vele, de azóta rábukkantam a Lewitz C100, C120-ra a hasonló kialakítás miatt, bár néztem róluk teszteket, de közvetlen összehasonlítást nem találtam. Ott van még az Auna 900b is, noha a hallottak alapján nagyobb az alapzaja.
Az a gond hogyha megveszek valamit majd találok hasonló cuccokat, folyamatosan azon kattog az agyam hogy dönthettem volna jobban is.
Form factoron és azért összeghatáron belül maradva meg tudna valaki erősíteni/cáfolni ebben? (A Lewitz C120-on van pár kapcsoló, de azokat amúgy is egyszer beállítom a legjobbra és kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest