Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Az a helyzet, hogy igencsak úgy írtam ki a kérdést, hogy magam szinte egyátalán nem néztem utána annak, hogy mi kell nekem.
Először is: asztali állványon van a mikrofon, szóval shockmountba tehető mic kell, ezáltal Superlux és Fifine kilőve.
Másfelől az ablak szinte egész nap nyitva van, így sajnos sok por is beszáll a szobába, szóval olyan mikrofonra van szükség amire gányolás nélkül is húzható szivacs (Razer, HyperX elég tömzsinek tűnt, eBayen nézegettem, de nem találtam olyan nagy szivacsot, másrészt szivaccsal elveszne a HyperX némító gombja, a hátulsó USB-C miatt shockmountba rakni is kérdéses)Kizárásos alapon maradt az SPC Gear, ráadásul kapóra jött egy FB Marketplace hirdetés, egy szinte csak kibontott példányt szereztem be 10k-ért.
Nem volt túl magasan a mérce, egy Maono AU-901 mikrofont akartam cserélni az iszonyú alapzaja miatt. Mikor megjött az SPC, én nem hittem a fülemnek: Egy Tannoy 502 hangfalpáron 50% hangerő mellett konkrétan 0 alapzaja van még +5db erősítés mellett is, a Maono mikrofonnal ilyenkor már elviselhetetlen sziszegés hallatszódott. DC-n még komolyabb fejhallgatót használók mellett sem kell bekapcsolnom semmilyen zajszűrést a 128-as szerveren. Jóval basszusosabb hangot is vesz fel, a magashangokat sem a Maono-hoz hasonló fülsértő módon.
Az a helyzet, hogy én elégedett vagyok vele, de azóta rábukkantam a Lewitz C100, C120-ra a hasonló kialakítás miatt, bár néztem róluk teszteket, de közvetlen összehasonlítást nem találtam. Ott van még az Auna 900b is, noha a hallottak alapján nagyobb az alapzaja.
Az a gond hogyha megveszek valamit majd találok hasonló cuccokat, folyamatosan azon kattog az agyam hogy dönthettem volna jobban is.
Form factoron és azért összeghatáron belül maradva meg tudna valaki erősíteni/cáfolni ebben? (A Lewitz C120-on van pár kapcsoló, de azokat amúgy is egyszer beállítom a legjobbra és kész.) -
FistXL
senior tag
Üdv. SPC SM900T, uRage 800HD, Razer Seiren Mini, HyperX SoloCast, Superlux E205, esetleg valamilyen Fifine mikrofon közül melyik hangminősége a legjobb? Vagy igazából nagyjából hasonló, vegyem ami tetszik? DC-n beszélgetésre lenne használva, asztali állvány lényegtelen mert van sajátom, tényleg csak a hangminőség fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest