Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam egy darabig a hozzászólásokat de nem találtam megfelelő választ a kérdésemre ezért írok most.Jelenleg egy régi Toshiba lapim van 8 éve kb megvan semmi baja,csak utazok is és valami kisebb modernebb gépre szeretnék cserélni notebook vagy tablett pc.A microsoft surface pro 6 ot néztem először a sima go verziót de a nagyobb kijelző miatt és erősebb belső miatt inkább a pro-n gondolkodom. Tetszik kis helyen elfér lehet könnyebben hordozni mint egy nagy laptopot.Az ok amiért sokat gondolkodom az az hogy nem tudom mennyit bír ki egy ilyen taplet pc 4-5 év? ÉS ha pl az akkumulátora megadja magát vagy bármilyen más alkatrésze egyáltalán lehet cserélni benne vagy komplett tablet csere?
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- XMLTV EPG letöltő progi
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek