Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam egy darabig a hozzászólásokat de nem találtam megfelelő választ a kérdésemre ezért írok most.Jelenleg egy régi Toshiba lapim van 8 éve kb megvan semmi baja,csak utazok is és valami kisebb modernebb gépre szeretnék cserélni notebook vagy tablett pc.A microsoft surface pro 6 ot néztem először a sima go verziót de a nagyobb kijelző miatt és erősebb belső miatt inkább a pro-n gondolkodom. Tetszik kis helyen elfér lehet könnyebben hordozni mint egy nagy laptopot.Az ok amiért sokat gondolkodom az az hogy nem tudom mennyit bír ki egy ilyen taplet pc 4-5 év? ÉS ha pl az akkumulátora megadja magát vagy bármilyen más alkatrésze egyáltalán lehet cserélni benne vagy komplett tablet csere?
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek