Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam egy darabig a hozzászólásokat de nem találtam megfelelő választ a kérdésemre ezért írok most.Jelenleg egy régi Toshiba lapim van 8 éve kb megvan semmi baja,csak utazok is és valami kisebb modernebb gépre szeretnék cserélni notebook vagy tablett pc.A microsoft surface pro 6 ot néztem először a sima go verziót de a nagyobb kijelző miatt és erősebb belső miatt inkább a pro-n gondolkodom. Tetszik kis helyen elfér lehet könnyebben hordozni mint egy nagy laptopot.Az ok amiért sokat gondolkodom az az hogy nem tudom mennyit bír ki egy ilyen taplet pc 4-5 év? ÉS ha pl az akkumulátora megadja magát vagy bármilyen más alkatrésze egyáltalán lehet cserélni benne vagy komplett tablet csere?
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ÉS ha az aksija megadja magát megy akkumulátor nélkül tehát ha az áramra dugom úgy is üzemel vagy csak aksival? Minen válasz köszönök előre is ! ÜDv nektek