Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134
üzenetére
lehet félreérthető voltam. A hivatalos store árakat sokallom (ugyanaz az ár van a MS webshopban, mint a fizikailag fogható bótban). Ez ügyben nem érhet meglepetés: felmész neten az MS store-ba megnézed az árat, és ugyanezt fogod látni a boltban is detroitban. Ha ez az árszint neked okés akkor jó
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.BestBuy-ban is voltam, nekik is van MS cuccuk, de semmivel nem volt olcsóbb ugyanaz. Amit érdemes lesni folyton, azok a mindenféle sales akciók. A hülyék országában gyak.lag minden héten van vmi akció, csak köccsed a pénzt minden vacakra, amire nincs is semmi szükséged. Na ilyen akcióban talán enged a jófej MS is 100$-t az 1700$-os cuccból, aztán eldöntőd neked megér-e annyit v. sem. Tényleg semmi nem olcsóbb az USA-ban mint idehaza, írta vki az iráni blackfriday-én is csak a tavalyról megmaradt szart adják olcsóbban, ami új az ott is annyi. A külőnbség h. ott 10x bérek vannak. Most mész először usa-ba? Le fogsz döbbenni mi mennyibe kerül (a rossz értelemben).
Új hozzászólás Aktív témák
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.