Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
sasa134
üzenetére
lehet félreérthető voltam. A hivatalos store árakat sokallom (ugyanaz az ár van a MS webshopban, mint a fizikailag fogható bótban). Ez ügyben nem érhet meglepetés: felmész neten az MS store-ba megnézed az árat, és ugyanezt fogod látni a boltban is detroitban. Ha ez az árszint neked okés akkor jó
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.BestBuy-ban is voltam, nekik is van MS cuccuk, de semmivel nem volt olcsóbb ugyanaz. Amit érdemes lesni folyton, azok a mindenféle sales akciók. A hülyék országában gyak.lag minden héten van vmi akció, csak köccsed a pénzt minden vacakra, amire nincs is semmi szükséged. Na ilyen akcióban talán enged a jófej MS is 100$-t az 1700$-os cuccból, aztán eldöntőd neked megér-e annyit v. sem. Tényleg semmi nem olcsóbb az USA-ban mint idehaza, írta vki az iráni blackfriday-én is csak a tavalyról megmaradt szart adják olcsóbban, ami új az ott is annyi. A külőnbség h. ott 10x bérek vannak. Most mész először usa-ba? Le fogsz döbbenni mi mennyibe kerül (a rossz értelemben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sok ezekért a cuccokért ennyi dodó. Ebben a boltban is lézengett csúcsidőben rajtam kívül még összesen 2 vevő, a mellette levő almás bolt meg félig tele volt.