Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mindegy, ma hazafelé megvettem, tegnap feltettük eladni az ipad minit, 5 perc múlva elment, szóval csak hozzá kellett tenni az ár másik felét - annyit meg simán megért. Most vadászok még hozzá egy Type Covert Amazonról, mert a boltban 130 EUR-ért akarták adni, meg egy display port adaptert. Előbbiből a Surface-hez és a Surface 2-höz ugyanolyan kell, azaz simán csak Type Covert kell keresnem, és nem Type Cover 2-t, ugye?
Ja, volt egyébként belőle 128GB-os verzió is 800 EUR-ért (amúgy ugyanúgy i5 4200 és 4GB RAM), meg is állapodtunk az eladóval, hogy jó drága SSD van benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Közben néztem, hogy a S3P már 4300-as Core i5-tel jött, na bumm. Ahogy nézegettem egyébként az 500 EUR alatti, és akörüli notikat, ez még így is verte az egész mezőnyt, és akkor még a méretről és a súlyról nem is beszéltünk (meg az érintőkijelzőről).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)