Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mindegy, ma hazafelé megvettem, tegnap feltettük eladni az ipad minit, 5 perc múlva elment, szóval csak hozzá kellett tenni az ár másik felét - annyit meg simán megért. Most vadászok még hozzá egy Type Covert Amazonról, mert a boltban 130 EUR-ért akarták adni, meg egy display port adaptert. Előbbiből a Surface-hez és a Surface 2-höz ugyanolyan kell, azaz simán csak Type Covert kell keresnem, és nem Type Cover 2-t, ugye?
Ja, volt egyébként belőle 128GB-os verzió is 800 EUR-ért (amúgy ugyanúgy i5 4200 és 4GB RAM), meg is állapodtunk az eladóval, hogy jó drága SSD van benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Közben néztem, hogy a S3P már 4300-as Core i5-tel jött, na bumm. Ahogy nézegettem egyébként az 500 EUR alatti, és akörüli notikat, ez még így is verte az egész mezőnyt, és akkor még a méretről és a súlyról nem is beszéltünk (meg az érintőkijelzőről).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)