Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mindegy, ma hazafelé megvettem, tegnap feltettük eladni az ipad minit, 5 perc múlva elment, szóval csak hozzá kellett tenni az ár másik felét - annyit meg simán megért. Most vadászok még hozzá egy Type Covert Amazonról, mert a boltban 130 EUR-ért akarták adni, meg egy display port adaptert. Előbbiből a Surface-hez és a Surface 2-höz ugyanolyan kell, azaz simán csak Type Covert kell keresnem, és nem Type Cover 2-t, ugye?
Ja, volt egyébként belőle 128GB-os verzió is 800 EUR-ért (amúgy ugyanúgy i5 4200 és 4GB RAM), meg is állapodtunk az eladóval, hogy jó drága SSD van benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Közben néztem, hogy a S3P már 4300-as Core i5-tel jött, na bumm. Ahogy nézegettem egyébként az 500 EUR alatti, és akörüli notikat, ez még így is verte az egész mezőnyt, és akkor még a méretről és a súlyról nem is beszéltünk (meg az érintőkijelzőről).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- E-roller topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nissan klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)