Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Először is köszi a választ!!! Félre tett keretem van rá, feljebb láttam pár linket vásárlással kapcsolatban. Te esetleg nem tudsz valami jó alternatívát(boltot)? Talán még Svájc is játszana.. de a frank elszállásával már ez se annyira opcionális
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.A Core M mellett még olyan infók is vannak, hogy valamennyire olcsóbb is lehet mint a négyes széria. Mondjuk a melegedés, ha nem olvad le a gép nem zavarna annyira. Hangra milyen? (fejessel használva) Nem várok tőle egy eget rengető teljesítményt a kompaktságból eredendően. Néha játszanék is, persze nem vagyok valami nagy guru, max valami kis stratégia vagy mint a limbo, és ezeknek a srácoknak az új játéka az inside... Kb ilyen kaliberű. Inkább ami menne, az a filmnézés, Photoshop, excel a munka miatt, böngészés, zene hallgatás, meg ezek az egyszerű játékok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.