Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taci
addikt
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Mindkét esetben (dobozos és email-es is) egy kódot kell beírnod az aktiváláshoz. Teljesen mindegy, hogy milyen formában kapod meg.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Quentin Ruby
üzenetére
Én a családi csomagot dobozos formában vettem és aktiváltam online. Pontosabban hosszabbítottam a meglévőt
-
Quentin Ruby
senior tag
sziasztok!
nem tiszta, hogy egy personal M365 fiókot fel lehet-e frissíteni egy "dobozos" webshopos termékkel, mondjuk egy ilyennel: LINK - vagy nem.
2 webshopnál rákérdeztem, az egyik azt írta, hogy nem lehet, a másik meg azt, hogy igen... -
Vladislav
tag
Sziasztok!
Microsoft Office 2019 Professional-t ,,díjmentesen" tudom frissíteni 21-esre vagy a 21-est is meg kell vásárolnom?
-
racskobalazs
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Kicsit későn de én úgy oldottam ezt meg, hogy körbekérdeztem családban haverok között kinek kell esetleg office és 1tb hely felhőben es előfizettem a családira. Ha vagytok benne négyen már csak 8k/fő/év. Ha hatan akkor csak 5k körülre jön ki. Mindenkinek 1TB + office.
Szerintem egész jó ár így. Annyi hogy kell a bizalom a többiek felé. -
Üdv! Ez elvileg egy tabulátoros feladat Word-ben. Az még OK, hogy az évszámok után betesz egy tabulátort, ahonnan az esemény leírása kezdődik. De mi van a kétsoros eseményekkel? Pl. 1332 vagy 1396. Ugye ott ha folyamatosan gépeli a hosszabb szövegrészt, a második sor már az új sor elején kezdődik, nem a tabulátornál. Ha entert üt az első sorok végén, akkor persze oda lehet tab-bal tenni a tabulátorhoz, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás módja. Mi a véleményetek? Köszönöm!
-
kammler
senior tag
válasz
üzenetére
biztos, ha olyan, lehet olyan, én konkrétan azt nem néztem meg mit linkelt, viszont van amit egyszer aktiválsz aztán többet soha, toszhatod. Azért kell megnézni honnan mit. Nekem is volt olyan. Windows újra rakásnál már nem volt ok, viszont tényleg annyira olcsó volt, tudtam is miért.
-
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van akkor, ha családiról egyéni csomagra váltok. Azt írták nem gond, ezt a választ kaptam:
Ez nagyon jó kérdés. Ami az Ön aggodalmát illeti. Igen, megvárhatja, amíg lejár az előfizetése, majd előfizethet a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra, így nem fog semmilyen problémába ütközni az Office-alkalmazások és a Onedrive-tárterület használata során. Emellett érdemes lehet termékkulcsot vásárolni a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióhoz néhány nappal annak lejárta előtt, hogy az automatikusan átalakítsa a Microsoft 365 Családi verziót Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra. -
kammler
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hát ha jó neked, hogy egy gépen használod, esetleges újra telepítésnél új kulcs kellhet (nem biztos, de gépcserénél majdnem biztos, utána kell járni) amit újra meg kell venni, és nem kell vele az 1 TB tárhely, akkor jó neked az is amit linkeltél, persze.
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az egy pro plus kulcs. Megkapod érte az office 2021-et. Ha arra van szüksége a vásárlónak akkor igen, az jobban megéri. Hogy viszont mindig a legfrissebb office szeretné és mellé az 1TB tárhelyet, akkor mindenképp a Microsoft 365 kell.
-
Taci
addikt
Nézni kell az árakat, mert jelenleg itthon minimum 3 helyen is olcsóbban megkapod: [link]
Fekete Péntek környékén pedig még olcsóbbak szoktak lenni. Illetve halmozni is lehet őket, "egymás mögé rakhatsz" több előfizetést is. Tehát megveszel egy 1 évest most, aztán novemberben hozzárakhatsz még 1 évet, és az a 2. csak az 1. végéhez íródik hozzá - tehát ha mondjuk ma vennéd az elsőt, és novemberben a másodikat, akkor 2025. április elején járna le csak. -
kammler
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Azt egy gépen használhatod. Onedrive az annyi lesz ami a sima microsoft fiókhoz jár, 5 GB asszem mivel ugye asztali verzióhoz nem jár pluszban. Aztán ha újra kell telepíteni a gépet, többször nem biztos hogy újra tudod telepíteni az office-t. Az ok, hogy amúgy ha beaktiválod akkor úgy is marad. Kétlem, hogy ez microsoft fiókhoz kötődne. Az olyan 8-9 ezer forint. Szóval ezekből a kulcsokból van több féle. Van amelyik egyszer aktiválható, de újra már nem újratelepítésnél, van amelyik többször újrarakható, van amelyik meg microsoft fiókhoz köthető. A Micosoft 365 meg 15-17 ezer, aztán mindig a legfrissebb, meg van 1 TB tárhely ( aztán az egy dolog, hogy ráadásul mehet 5 gépen egyszerre, de van akinek ez lényegtelen). Én olyan helyet néznék, ahol ezek egyértelműen fel vannak tüntetve.
-
gordonfreemN
addikt
Köszönöm a válaszokat!
És mondjuk egy ilyen: hardverapró: Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
Ebből is ez:
Office 2021 Pro Plus (Windows):
Ára: 5500FtOffice 2021 Pro Plus (Windows) licenc kulcs, Microsoft fiókhoz kapcsolható (ezzel átvihető később másik gépre), újratelepíthető a rendszer. Korlátlan, örök életű (egyszerre természetesen 1 PC-n lehet aktív). 32bit/64bit verzióhoz egyaránt használható.
A kulcs megadása után a hivatalos honlapról letölthető a programcsomag, vagy utólag bármelyik Office programban (Word, Excel stb.) adható meg a kulcs, mellyel a rendszer aktiválódik.
Jogtiszta, hivatalos kulcs, digitális licenc.
Tartalma: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, Teams
Ez is jó, nem?
-
Taci
addikt
válasz
kammler
üzenetére
Persze, saját drive-on belül pikk-pakk megvan. De írtam is, hogy (másik account alól) megosztott mappába szeretném áthelyezni.
És nem értem, mit csinál. Mert a fájlokat tuti nem mozgatja a fizikai tárhelyen sem (mert minek), csak a hozzá tartozó adatbázisbejegyzést kellene átírnia, hogy eddig X user A-B-C mappaszerkezetében volt, ezentúl pedig Y user D-E-F mappaszerkezetében lesz. Ugyanabban az országban van regisztrálva mindkét account, sőt, ugyanarról a gépről is, szóval tuti nem az van, hogy egy európai szerveren csücsülnek a fájlok, és onnan akarja egy amerikaira átmozgatni, és ez telik neki órákba.Amúgy feladtam, hagyom a francba, ilyen béna, elbaltázott rendszert... Google-ben le merem fogadni, ezt normálisan megoldották. (Mert jó pár dolgot igen, ami itt nagyon béna, pedig alap lenne.)
Amúgy hogy ne csak puffogjak:
Lehet valahogy tetszőleges mappáimról shortcutot beállítani a bal menübe? (saját fájlok, legutóbbiak, fényképek megosztottak, lomtár) Ott egy csomó hely, nekem jól jönnének a shortcutok, de semmi opciót nem találok rá.
Oké, berakhatom könyvjelzőnek, de ennyire béna nem lehet, hogy ezt sem tudja... -
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Biztos tudnak majd olcsóbb megoldást is, de ha a legfrissebb hivatalos verziót akarod használni és még nem volt előfizetésed, akkor fel szokta ajánlani néha a Windows féláron a családi csomagot bekapcsoláskor. Bejön egy üdvözlő képernyő, azon kell végiglépegetni és az egyik lapon meg tudod vásárolni. Ez csak az első évre érvényes, 17 995,90 HUF. Én így vásároltam meg egy évre.
-
kammler
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
googli, microsoft 365 ár, oszt ott vannak az árak. Ennyi. Csak a Microsoft oldaláról ne, onnan a legdrágább.
-
Taci
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szerintem nézegesd árukeresőn az 1 fős Microsoft 365-előfizetéseket, abban benne van minden + 1 TB tárhely is (amivel épp szerencsétlenkedem). Szerintem 1 évre bőven megéri az árát - persze ha jó akcióban fogod ki, akkor méginkább. Vagy nézhetsz mondjuk német Amazonon is (amazon.de), hátha ott jobb áron van. Szerintem az is gond nélkül használható itthon magyar nyelven is.
-
Taci
addikt
És amúgy ez meg micsoda...?

66324000% (kép)
Direkt Edge-et használok, nincs semmilyen reklámblokkoló, semmilyen plugin... Komolyan nincs egy normális módszer erre?(Bocs a "kiakadásért", csak hát ez borasztó béna...)
A dolog háttere: Családi előfizetésem van, de lassan megtelik az 1TB. Viszont még van 2 "szabad helyem", ezért regisztráltam egy új email fiókot, behoztam családba, így van még 1TB-om. Így gondoltam, átrendezem az egészet, csinálok helyet a régin, új struktúra stb. (Ha már nem lehet a nyomorult fentmaradó helyeket meglévőhöz hozzáfűzni...)
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Le fog járni hamarosan a sulis office365 liszenszem, mert végeztem és kiiíratkoztam.
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnék legyolcsóbban/kedvezményesen hozzájutni outlook/word/excel liszenszhez, hogy továbbra is használhassam ezek a programokat? Ha van tippetek, azt megköszönöm! -
Taci
addikt
Sziasztok!
Áthelyezek pár 100 GB-nyi adatot saját OneDrive-ról megosztottra. Itt az én gépemnek mi a manónak kell menni ehhez a feladathoz? Mert szerintem ha bezárom a lapot, akkor megáll az áthelyezés is. Miért? Felhőből - felhőbe megy az áthelyezés, minek kell hogy az én kliensem fusson közben?
Vagy megoldhatom másként is ezt az áthelyezést? Indítsam Windows appból? Vagy Androidról? Elég sutának érzem ezt most...Na hát a Windows app kiírja, hogy már nem támogatják, nyissam meg Chrome-ból vagy Edge-ből... Nagyszerű. Marad az Android, hátha.
-
hellsing71
tag
válasz
hellsing71
üzenetére
Lecseréltem az Oracle ODBC driverét a "gyári" MariaDB driverre, de nincs változás: egy vagy több komponens hiányzik. A MariaDB viszont már a legfrissebb (10.11.2).
-
hellsing71
tag
Üdv, Excel Power Query + MySQL ODBC segítség kellene. Először próbáltam MySQL-hez csatlakozni és megkaptam a "telepíteni kell egy vagy több további összetevőt" hibaüzenetet, ami a súgó szerint az ODBC driver hiányát jelenti. Letöltöttem az Oracle-től a legfrissebbet, hiba nélkül telepítettem, a gépet újraindítottam. Az eredmény ugyanaz: egy vagy több cucc hiányzik.
Van a gépen (Win 11 Pro 22H2, naprakész) egy ODBC Adatforrás-figyelő nevű (32 bites) app, abban nem látszik és nem is tudok MySQL-t hozzáadni (nincs a hozzáadhatók listáján).
Excel 2019 64 bit
ODBC 8.0.32 64 bit,
MariaDB 10.4.22.Bármilyen segítség jól jönne!
-
Polgesz
tag
-
qwertly
addikt
Szép napot mindenkinek.....
Segítséget szeretnék kérni, van egy hiba amivel nem boldogulok. Offical 2016 program nem nyitja meg a netről letöltött dokumentumokat. Ez lehet email mellékletben kapom és driveren megosztott is. Ami a google dokumentumokkal lett készítve,mindig a *docx formátumban mentem le. Szöveges dokumentum társítva a word programhoz van. Ugyan akkor ha nem netről töltött dokumentumokat minden gond nélkül megnyitja a word. OP rendszer Win10 de 2016 LSTB verzió. -
mukkele
csendes tag
Mert valahogy, bár nem tudom hogy, registry-ben vagy GPO-ban letiltódott az automatikus update, meg ráadásul el is lett rejtve a közvetlen engedélyezése.... Mint nálunk a cégnél, csak ott oka van.
Lényeg. Futtatás, regedit, Azt elindít és ott írja milyen kulcsokat kell keresni. Nem tudom menni fog-e. Én szoktam turkálódni, nekem mondjuk két perc se.
-
mukkele
csendes tag
válasz
fredike2020
üzenetére
Ja céges az más. ott mondjuk lehet gyorsabban is reagálnak, meg kicsit másabb mint a privát account. Felületben is.
-
fredike2020
csendes tag
válasz
mukkele
üzenetére
Céges Office 365 és OneDrive. +36 1 267 4636 Microsoft Magyarország. A számlázással kapcsolatos menüpontban mindig magyar/angol ügyintéző veszi fel, a többinél változó, inkább csak angol. Felvette hibára, majd kb. 2 óra múlva már hívtak is egy washingtoni telefonszámról (jó h felvettem), tört magyarul beszélt az illető. Részletesebb hibarögzítés után továbbította a problémát a hitelesítéssel kapcsolatos osztálynak, majd visszahívott kb. 30 perc múlva, h készen van. A Windows gyors segítség alkalmazással belépett a gépemre, majd segített végigvinni az új beállítást, h működik-e. Volt mentésem is, de elmondta ha valami hiányzik 7 napos mentésük van, vegyek fel admin felületről új hibajegyet az adatok visszaállításhoz. Alapjában véve mindenki kedves és segítőkész volt.

-
mukkele
csendes tag
válasz
fredike2020
üzenetére
még az a szerencse, hogy nem törölgetett kedvére, meg nem küldött olyan emaileket, hogy meghívok mindenkit holnapra egy ánuszápolásra.... Amúgy mi volt a menete, mit kellett csinálni? Céges vagy privát? privát széfet használod? A onedrive érzékenyebb dolgokat oda érdemes pakolni, ott mindenképp van telós azonosítás is.
-
fredike2020
csendes tag
Rekord gyorsasággal visszaállították a hitelesítést. Jó hír, hogy semmi nem tűnt el, csak valaki egy jót szórakozott.
-
mukkele
csendes tag
válasz
fredike2020
üzenetére
De lehet, mert ő akár ki is kapcsolhatta a jelszót, ha utána egy visszaszerzési kóddal belépett az visz mindent és jól szórakozik más szivatásával. Ha megoldható az üf szolgálat után, jelszó ki, authenticator be. Ha megszakad se tud kitolni veled, ha nem lopja el a telefonod. A microsoft authenticator készít mentést a felhőbe, (appon belül állítsd be!) így, ha ujt teló van, elromlik azzal az emailba ahova mentett visszaállítja a fiókot az azonosításhoz. Így nem zárod ki magad. Vagy olyan jelszó, ami 12 karakter kis nagybetű szám van. Azt kizárt, hogy brute forc-al kisakozza. Kivéve, ha fertőzött a gép, de ha van authenticator, akkor azt is toszhatja. elutasítod a belépési kérelmet a telódon. Aztán érdemes még beállítani sms értesítést, ha valami miatt az authenticator nem működne épp. Sose volt ilyen még nekem. Bár fura, hogy te meg akkor tudtál jelszót változtatni. Ha láttam volna hol akad el, vagy mi van ugy könnyebb persze. De ha bebizonyítod, hogy tied a fiók, csak visszaadják. Kiv leszek. Nálam egyszer a gugli mailembe Szaúd-Arábiából próbáltak belépni. Kérdezte a googli én vagyok-e.... Nyomtam rá, hogy a loszt én, nem engedélyezem. Aztán ment is a jelszóváltoztatás.
-
kammler
senior tag
válasz
fredike2020
üzenetére
Céges? Hát pedig jó lett volna beállítani. Most ha valaki piszkálta az beállította. Privát fióknál még létezik olyan, hogy visszaszerzési kód. Az visz mindent. Sőt, privátnál totálisan kikapcsolható a jelszó, akkor csak authenticator van. Az akkor nem jó, ha kell távoli asztal, mert az nem érti, hogy nincs jelszó. Persze azt is le kell menteni. Hát akkor ügyfélszolgálat.
-
kammler
senior tag
válasz
fredike2020
üzenetére
authenticator is volt beállítva? Azt akkor mégis hogy törték fel, mikor ha tudják is a jelszót akkor is hitelesítést kér a telón?
-
fredike2020
csendes tag
Köszönöm, ezt is próbáltam. onmicrosoft-os fiók email címet nem fogad el (amit visszaállítani szeretnék).
Most ott tartok, hogy megváltoztattam a jelszót, de továbbra sem tudok belépni az új jelszóval, mert MS Authenticator jóváhagyást/kódot kér. Más opciót nem kínál fel sajnos.
-
asdf_
veterán
válasz
fredike2020
üzenetére
-
fredike2020
csendes tag
Sziasztok! Ma reggelre valószínűleg feltörték az office 365 fiókomat. Nem tudok bejelentkezni a onedrive-ra és az office 365 admin felületére sem. Jelszó visszaállítást sikeresen végrehajtottam (a másodlagos email címem segítségével), de így sem tudok belépni mert Authenticator hitelesítést kér a belépéshez. Más lehetőséget nem kínál fel vagy Authenticator alkalmazás vagy az alkalmazásba küldött kód beírása. Telepítettem az Authenticator alkalmazást a telóra, de értelemszerűen abba sem tudok belépni... Így ez egy ördögi kör lett. Mit tudok tenni? Köszönöm a segítséget előre is...
-
Webes Office-ban lehet szerkeszteni a bal oldalsávot? Az Outlook-nál szeretném felvenni az Excel és a Word indítóikonját. [kép]
-
mukkele
csendes tag
válasz
zsoltip
üzenetére
Nem emlékszem már én hogy csináltam meg. De google volt. Angolul rengeteg ezzel kapcsolatos téma van. Van akinél csak ki kellett pipálni, hogy a onedrive szinkronizálja a megnyitott office fájlokat, van ahol bejelentkezési adatokat kellett törölni. Stb. Ezt csak kapirgálva lehet megoldani.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
MS O365 előfizetés a gépen.
Megnyitom egy a gépen lévő, de a OneDrivera szinkronizált DOCX, XLSX stb... fájlt és ez az üzenet jelenik meg:
"Bejelentkezés szükséges. Nem tudjuk feltölteni vagy letölteni a módosításokat, mert a gyórsítótárazott hitelesítő adatok lejártak."
Amikor pedig bezárnám adott fájlt:
"Bejelentkezés
Adja meg annak a fióknak az e-mail-címét, amellyel meg szeretné nyitni a(z) ....docx dokumentumot."
Mit tudok tenni sztetek? -
Üdv! Word-ben készített táblázatnál lehet valahol állítani, hogy a táblázat, ami nem margótól margóig ér, a lapon középre legyen igazítva? Tehát nem a szöveg a táblázaton belül, hanem a tejes táblázat maga, mint pl. egy kép esetén lehet vízszintes középre igazítást kérni és nem szabad kézzel próbálod belőni. Köszönöm!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Az ilyen vásárolt office,amihez külön kell img-file-t tölteni: [link]
Nem különbözik a régebben 1x sikerül online aktiválni verziótól? -
wwhy
veterán
Srácok, Family csomagot hol lehet a legjobb áron kapni, megbízható eladótól?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
O365 Outlook desktop, Tetszik/smile gomb a levél mellett mindig megjelenik.
Eszem ágában sincs "like"-olgatni.
Amellett, hogy nem használom, hogyan tudom kikapcsolni, eltávolítani ezt a gombot? -
Randall1017
tag
Sziasztok!
Kis technikai segítségre lenne szükségem.
Hogy lehetne megcsinálni Powerpointon belül, hogy egy dián 3, 4 db kép egy adott helyen egymást váltogatva jelenjen meg a következő diára lépésig?
Az áttűnéseknél találtam olyan opciót hogy ismétlődés, de nem aktív az a fül, nem lehet állítani.
Előre is köszönöm a segítséget! -
BigManus
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Szia!
Elvileg EZ segíteni fog.
-
asdf_
veterán
válasz
mukkele
üzenetére
Azon nyilván túlvagyok már. Az először 2 oldalnyi találatot mutat, majd továbblapozva irreleváns találatok "hegye". Az összes találatok száma 49, tehát ezt a problémát nem a guglizás fogja megoldani. De ha ennyi google találat van, az kb. előrevetíti milyen eséllyel megyek neki a problémának.
-
asdf_
veterán
Dobozos legális Office 2021 leesett az aktiválás róla, menüből aktiválni nem lehetett. Kényszerből uninstall, reinstall, ez sem nyert, amikor első indításkor be kéne jelenktezni az ms fiókba az aktiválás miatt, akkor az alábbi a hibaüzenet:
Esetleges hálózati rumli elkerülésére DNS szolgáltató cserével ugyanez.
Ha beírom a kulcsot (amin nyilván elhasal, hiszen egyszer már fel lett telepítve és most nem kóddal kéne, hanem fiokból), arra ezt mondja:

És innentől 22-es csapdája. A fiók megy és működik, az install anyag ugye eleve onnan belépve lett letöltve.
Bárkinek valami tippje? -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, tippet szeretnék kérni: Outlookban (Office 2021-es termékcsalád részként) nem akar működni a pdf előnézet (preview handler). Legújabb Adobe Reader van telepítve, 64 bites az is és az Office is, a Word, Excel preview-k szépen megjelennek, a pdf-ek nem. A főbb, Google által ajánlott dolgokat megnéztem (Reader-ben előnézet megjelenítés engedélyezésének ellenőrzése, legújabb verzió letöltése, Outlook temp fájlok törlése...), de nem akar működni. Esetleg tudtok még ajánlani valamit, amit megpróbálhatnék?
Köszi előre is! -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy windows-os gépen futó 2019-es Outlook és a benne található levelezési fiókok, melyeket szeretnék áttenni 2021-es Outlook-ba, Mac-re.
A problémáim a következők:
1. A Mac-en az import/export opció szürke, nem elérhető az "új outlook" kinézetben. A program aktivált, a rendszernyelv és a programnyelv megegyezik, de mégis.
2. A "régi outlook" kinézetben tudok importálni, viszont nem az élő levelezési fiókba, hanem külön, csak mint egy régi mentést. Az nem opció, hogy szinte onnan tudjam folytatni a levelezést és úgy, ahogy abbahagytam? Ilyet nem tud, csak külön mentésként felvenni?
Köszönöm előre is! -
-

Én nemrég csináltam meg. Előző munkahelyemnél használhattam itthon is a Office-t, de mivel eljöttem, gondoltam előfizetek. Néha feljön a Windows betöltésekor egy ablak, hogy végezd el a gyorsbeállításokat. (Gépházban az Értesítések és műveletek menüben pipáld be a Mutassa a Windows üdvözlőképernyőjét, bár nekem mégis lement 1-2 frissítés mire megjelent) Itt felszokta ajánlani féláron a családi csomagot egy évre, ha még nem volt előfizetésed. Így még olcsóbb is, mint az egyszemélyes. Amúgy elég lenne nekem a personal is, így jövőre szerintem azt fogom csak megvenni. Asztali gépen, laptopon és a mobilomon használom, szóval tényleg elég az is. Csatolom, hogyan néz ki most a OneDrive-om. -
Qtyii
aktív tag
válasz
mukkele
üzenetére
A dobozos kulcsok nem járnak le, bármikor bereggelheted a fiókba... és reggeléstől él az 1 év
... ja és halmozható tehát ha van 2 kulcs és bereggeled mindkettőt egy fiókba akkor (1+1) azaz 2 év lesz az előfizetés....ebben az a jó ha később emelnének árat - ami azért valjuk be manapság nem újdonság- , akkor sokat spórolhat az ember (a microsoft oldalán nem szabad venni az a legdrágább 
-
mukkele
csendes tag
Hát, ha már van microsoft fiókod akkor jó az. A microsoft fiókhoz mindenképp keletkezik egy outlook-os mail cím. Annyi, hogy asszem lehet hozzáadni úgynevezett aliast, így gmail-es email címmel is be lehet lépni, de nem válik eggyé! Én nem kevertem semmit, belépek az outlook-os mail címmel az office-ba azt kész. Sőt, a windows-ba is ugyanazzal. Hotmail, azt nem tudom, annyi, hogy microsoft fiókhoz mindig jár 5gb ingyenes tárhely. Azt húzzák fel 1TB-ra. Azon belül lesz egy személyes fiók is, amihez még egy plusz ellenőrzési mód is kell. Például Microsoft authenticator a telefonra. Ide érdemes pakolni privátabb dolgokat. Gépen meg elég a windows hello PIN kódja is. Azt majd első beállításnál felkínálja.
https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/onedrive/personal-vault
"Email Microsoft-fiókjához társított címeket és telefonszámokat aliasoknak nevezzük, és ugyanazokat a névjegyeket, online tárhelyet, előfizetéseket és fiókbeállításokat használják.
Bármelyik aliasával bejelentkezhet a Microsoft-szolgáltatásokba, illetve Windows- és Xbox-eszközeire, és bármelyiket kiválaszthatja az e-mailek küldéséhez és fogadásához. Az aliasok egyetlen jelszót osztanak meg.
Másik e-mail-címet (például a partner e-mail-címét) is hozzáadhat a bejelentkezési adatok ellenőrzéséhez."
Hozzáadhatsz gmailt is, de a outlook-os címre küldött leveleid nem a gmailra érkeznek, azt be lehet állítani külön, hogy forwardolja
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Többször legyalultam már teljesen, leszedtem office-com-ról a telepítőt és ezt a hulladék verziót teszi fel. Ráadásul az update now opcióm is hiányzik. Mit tudok tenni? 2302 16130.20306-osnak kellene ugye lennie, az a legújabb.