Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
A párom unokája általános iskolába jár.
Mondtam a lányának,hogy igényelje meg az Microsoft 365-öt a tisztaszoftveren belül,így én is tudom használni.
Ezzel a licencel telefonon a Defender is használható? -
Elég nagy különbség az. A Home változat ún. Retail, ami azt jelenti, hogy akárhányszor aktiválható (alaplap csere, új gép vásárlás, OS újra telepítés), a másik Pro LTSC változat meg nem, a fent említett esetekben újra kell venni egy új kulcsot hozzá.
Mivel korábban azt írtad, hogy laptopod van, ezért vállalható az Pro LTSC változat is. Ez esetben viszont használj backup/restore programot, belakott rendszerről készíts mentést (amikor már az office be van aktiválva) és szükség esetén ebből backup-ból állítsd vissza a rendszert, így elkerülhető, hogy kelljen egy új kulcs. Az OS tiszta újra telepítése esetén bele lehet szaladni ebbe...UI: ha mégis a Home változat mellett döntesz, akkor is előtte kérdezz rá, hogy tényleg Retail verzió legyen, bár az ára alapján annak kellene lennie.
-
Soma17
lelkes újonc
https://vrsoft.hu/office-2024-professional-plus-ltsc
https://vrsoft.hu/microsoft-office-2024-home-1-eszkoz-lifetime-kolto Költöztethető vs. nem költöztethető🤔 Túl nagy az árkülönbség. Csak ennyi okozza? -
Soma17
lelkes újonc
Lehet, végül ez lesz. Office 2024 Home EP2-06854 https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/p/office-2024-otthoni-verzio/cfq7ttc0pqvj Itt a legolcsóbb úgy látom. De ha valaki tud olcsóbbat megbízható helyről, ossza meg! 🙂
-
Soma17
lelkes újonc
Van a laptopomon egy lejárt msoffice próbaverzió. Ha libreoffice-t tennék fel azt nem fontos eltávolítanom előtte? Gondolom. Ha vennék új mso- t azt tudom le kell szedni.
-
NF-
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem 100%-ban kompatibilis, de azért az emberek nagy része nem használ összetett pivot táblákat vagy nagyon új függvényeket. VBA nélkül, otthoni felhasználásra a LibreOffice teljesen használható alternatíva.
-
1. LibreOffice jó választás lehet, de MSO-val készített doksik/táblázatokkal nem 100%-ban kompatibilis (VBA makró meg kizárt), de lehet, hogy megfelel, próba...
2. ha van MS fiókod (ingyenesen létrehozható), akkor ingyen használható az Office 365 nagyon lebutított változata weben keresztül avagy akár "desktop" verzióban is. Ez utóbbit a bal ALT+WIN+CTRL+SHIFT együttes lenyomásával lehet elővarázsolni.
Azt nem írtad, hogy mégis milyen komplexitású feladatok kivitelezéséhez kellene Office, de alap feladatokra teljesen jó, próbáld ki
3. Hardveraprón vannak ennél olcsóbb licenc-ek is, vannak megbízható eladók is (pl. DextyPremium), akik Audit és NIS2 biztos (ez hiteles, üzleti célra is teljesen legálisan használható licencigazolás (mert egy sima számla nem elég)) licence-ket árulnak. Pl DextyPremium áruháza, ahol kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb Office-t kedvezőbb áron, mint amit korábban linkeltél.UI: BUÉK mindenkinek!
-
Soma17
lelkes újonc
Sziasztok! Laptopra (win11) szeretnék office-t, de nem is tudom miért az előfizetéses verziók nem túl szimpatikusak. 2024 nem előfizetésest választanám. Szükséges tárhelyem meg van. A legutolsó újdonságokra amit a 365 kínál nem biztos hogy szükségem van "Otthoni 2024" általános felhasználásra kellene. Elég drága az egyszeri vásárlásos változat. https://www.notebook.hu/ms-irodai-alkalmazas-office-home-2024-hungarian-eurozone-medialess-376514 De így megéri? Presze pár hónap múlva megtérül.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok,
először is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.Másodszor pedig a problémám,
vettem digitális, jogtiszta Microsoft szoftvereket, a Windows 11 pro-t sikerült sikerült is minden probléma nélkül feltenni, viszont az Office 2024 pro plust nem sikerül feltenni, mert a termékkulcs megadása, a 64 bites változat letöltésének kiválasztása után a következő hibaüzenetet dobja fel: ,,A szolgáltatás nem érhető el. Jelenleg technikai problémák nehezítik a munkánkat. Később próbálkozzon újra."Nagyjából egy héttel ezelőtt próbáltam meg először feltenni, pár napja újra megpróbáltam és ma megint, tehát nem szerverproblémának tűnik mégsem, mert gondolom a Microsoft nem állt le több mint egy hétre és nálam is minden működik ezen kívül.
Mi lehet szerintetek a probléma, mit kellene máshogy csinálnom, beállítanom, átállítanom? -
devil-k
nagyúr
Skacok!
Tudtok valami Hardveraprós ajánlatot ajánlani számomra?- 1 személyre szóló
- PC és Mac egyaránt
- Office.Köszönöm.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az istenért sem találom az Office előfizu számláját. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudom letölteni? Céges vásárlás. Esetleg van support cím, ahova tudunk írni? -
Most olvasom, hogy jövő októberben megszűnik a Publisher. Ez azt jelenti, hogy a Word-ben már benne van minden, amit a Publisher tudott? Vagy mi fogja majd kiváltani microsoft-on belül a kiadványkészítő alkalmazást?
-
westlake
félisten
válasz
kammler
üzenetére
Egyrészt te a minőségi frissítésekre gondolhatsz, mivel ezek azok, amiket valóban nem kap meg mindenki azonnal. A biztonsági frissítések nem ilyenek. Legalábbis én még sosem találkoztam olyannal, hogy ne jelentek meg volna meg "mindenhol", azonnal. Másrészt mindhárom novemberi frissítés 14-e utáni build. Arról nem is beszélve, hogy ma megjelent öt újabb frissítés.

-
sub71
senior tag
Az eladó oldalán ez olvasható:
"Ez nem termék licensz, hanem teljes felhasználót kap, E-mail és jelszó (vásárlás után csak a jelszó változtatható meg).
Saját email címre nem vezethető át, azaz csak a megadott email címmel tudja használni! Jelszó saját lesz, senki nem fog hozzáférni!"Ez alapján használt liszenszet veszel, ahol fenn áll a veszély, hogy egyetemi, vagy vállalati felhasználásra való (Ezeknél van rendszergazda, aki esetleg ki tud tiltani). Ha nincs gond, akkor ok. Viszont ha gond van, még levelezni sem tudsz a Microsoft ügyfélszolgálattal, mert nem a te email címedre jön a válasz ....szerintem.....
-
Innen nem lesz legális, használható Officeod, ha ez a kérdés. A hirdetésből sok minden nem derül ki, pl. a licensz típusa sem, az oldalon feltüntetett azonosító a MICROSOFT 365 FAMILY HUN (6 FELHASZNÁLÓ, 1 ÉVES ELŐFIZETÉS)-t takarja. Egyébként MS365-ből nincs "örökös" licensz, céges előfizetéseket szoktak így "átadni" sok esetben, aztán megy ameddig valaki fizeti helyetted. Amint látod, ajándék Win 11 Pro is jár hozzá, szóval ez tuti üzlet.

Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest